ако трябва да съм честна(не ме нападайте за отговора ми)...ако говорим за това кой е по-СЛАДЪк- това е Хината да...ама ако говорим кой е по ЯК 100% заствам зад САКУРА!
Публикувано на: Пет Дек 14, 2007 1:04 am
Ulfr
Регистриран на: Съб Юли 28, 2007 10:47 pm Мнения: 1878 Местоположение: София
Хината Просто си я обожавам ,страшно много си ме кефи т'ва срамежливо чедо Апък за Сакура мога да кажа ,че дори по едно време ми беше адски противна (когато бях още на Наруто) не стига ,че има бахти смешната вънщност - розова коса съчетано със зелени очи ами и характера и беше shit Постоянно се месеше навсякъде и разваляше кефа на зрителите да се наслаждават на битки (предимно м/у Наруто и Саске)
Сега гледам малко са и оправели характера в Шипуден и не се меси никъде,че дори силна станала Като видях Хината за първи път в Шипуден ми стана бахти якото Ш' ме изкефи да е станала по-силна и от Сакура
Заглавие:
Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 1:52 am
The Dark Knight
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения