|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 10:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ФИЛМ: Fight Club /1999/ Публикувано на: Съб Дек 22, 2007 12:37 am |
|
niksaan |
|
|
|
БОЕН КЛУБжанр: Екшън/Драма/Трилър Участват:Едуард Нортън ... Разказвачът Брад Пит ... Тайлър Елена Бонам Картър ... Марла Сингър Мийт Лоуф ... Робърт \"Боб\" Пулсън Джаред Лето ... Ангелско лице Ричмънд Аркет ... Зак Грениър ... Ричард Чеслър резюме: Боледуващия от безсъние (Нортън) и продавача на сапун (Пит) намират начин за лекуване на мъжката агресия, чрез нов вид терапия. Тяхната концепция е проста - организират нелегални бойни клубове, където хората се събират за да се бият. Скоро обаче клубовете из цялата започват да се разширяват и нещата излизат извън контрол. Лично мнение: Ами според мен Боен Клуб е един от най-гениалните филми правени някога. Неговата гениалност не е в бруталните бойни сцени, нито в обрата който става в края на филма. Гениалното в него е посланието което иска Финчър да остави на зрителя. Главната идея в целия филм - идеята за свободата ... Филма е едновременно много реален и много забавен - филм за избора на начин на живот. Дали човек се нуждае от всички удобства към които се стреми за да е щастлив или просто трябва духа да му е свободен? И отговора във филма е НЕ ... "we work jobs that we hate to buy shits we don't need" това е основното във филма ... и ако човек е схванал всичко това несъмнено след филма започва да си задава същите въпроси Затова като гледате филмa не очаквайте да видите някакви уникални боеве а се пробвайте, така да се каже, да вникнете между редовете на сценария ... и ако го направите ще видите истинската красота на филма 10/10 откъдето и да се погледне
Последна промяна niksaan на Нед Дек 23, 2007 3:47 pm, променена общо 3 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 22, 2007 12:57 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Мега добър филм , пък OST-то му е уникален
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФИЛМ: Fight Club /1999/ Публикувано на: Пон Мар 10, 2008 8:24 pm |
|
KoCTeH |
|
|
|
niksaan написа: 10/10 откъдето и да се погледне
Ммммм кво да кажа....
Филмът който сум го гледал над 10 пъти и всеки пък го гледам с ебаси интереса се едно ми е за 1-st time : )
Наистина невероятен филм и многоооо добро изпълнение на актьорите : )
|
|
|
Заглавие: Re: ФИЛМ: Fight Club /1999/ Публикувано на: Пон Мар 10, 2008 11:13 pm |
|
niksaan |
|
|
|
KoCTeH написа: Ммммм кво да кажа.... Филмът който сум го гледал над 10 пъти и всеки пък го гледам с ебаси интереса се едно ми е за 1-st time : ) Наистина невероятен филм и многоооо добро изпълнение на актьорите : )
СПОЙЛЕР
Актьорската игра е на изключително високо ниво! Именно тя прави интересно развитието на героите - как отначало Тайлър е абсолютна противоположност на Разказвача, след това героя на Нортън започва да се превръща точно в копие на Тайлър и накрая се разбира че са един и същ човек ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ФИЛМ: Fight Club /1999/ Публикувано на: Вто Мар 11, 2008 12:10 am |
|
KoCTeH |
|
|
|
niksaan написа: KoCTeH написа: ...............) СПОЙЛЕР Актьорската игра е на изключително високо ниво! Именно тя прави интересно развитието на героите - как отначало Тайлър е абсолютна противоположност на Разказвача, след това героя на Нортън започва да се превръща точно в копие на Тайлър и накрая се разбира че са един и същ човек ...
СПОЙЛЕР
Дам така е .... Наистина и самата и идеята и героите са просто на най-високо ниво...но съм се убедил,че има хора които явно не разбират филма и казват " е кво му интересно....някъв раздвоение на личноста и се бият само и правят мизерии".Но предполагам,че това са хора с лъбими филми от типа на "300" и подобни ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|