DVD-то е обявено вече за 23-ти април 2008, а заедно с това има инфо за 5-ти филм, в който ще участва и Сасуке ето плакатче за 5я филм и долу в десния ъгъл - датата за ДВД-то на 4-я ^^
Току що прочетох някво инфо във Naruto Fan-a и веднага се запътих насам и като видях тва плакатче бях overhappy X3~ нямам тръпение <3 <3
Публикувано на: Сря Дек 19, 2007 3:54 am
N1gh7mar3
Регистриран на: Чет Авг 02, 2007 4:22 am Мнения: 117 Местоположение: Grand Line/Stz
DVD-то е обявено вече за 23-ти април 2008, а заедно с това има инфо за 5-ти филм, в който ще участва и Сасуке ето плакатче за 5я филм и долу в десния ъгъл - датата за ДВД-то на 4-я ^^
Току що прочетох някво инфо във Naruto Fan-a и веднага се запътих насам и като видях тва плакатче бях overhappy X3~ нямам тръпение <3 <3
Еее браво супер новина дано да може да ги гледаме скоро.
Публикувано на: Сря Дек 19, 2007 9:41 am
The Dark Knight
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
Тва самоп потвърждава тезата ми че Наруто наистина го килват и анимето се прекръства на саске и вече той става главен герой, а в анимето почва да се говори само за тва колко с бил тъп Наруто и колко е велик е тоя пе**л. Даже може и да не се казва саске анимето а просто Пе**л нич ще се сетим че става дума за него. Д***а кога ще спре цялото аниме да се върти около тоя мазен предател не мога да го гледам вече бахти пе**ла
_________________ Ще молиш,
На колене.
Във свят,
На разврат!
Заглавие:
Публикувано на: Сря Дек 19, 2007 12:10 pm
The Dark Knight
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
Тва самоп потвърждава тезата ми че Наруто наистина го килват и анимето се прекръства на саске и вече той става главен герой, а в анимето почва да се говори само за тва колко с бил тъп Наруто и колко е велик е тоя пе**л. Даже може и да не се казва саске анимето а просто Пе**л нич ще се сетим че става дума за него. Д***а кога ще спре цялото аниме да се върти около тоя мазен предател не мога да го гледам вече бахти пе**ла
Браво, разсмя ме
Публикувано на: Чет Дек 20, 2007 10:19 pm
M1sT1kaL
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
Браво, разсмя ме
x2
_________________ .
Заглавие:
Публикувано на: Чет Дек 20, 2007 10:48 pm
nozo
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 191 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения