|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 15, 2006 8:39 pm |
|
vilio |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 11, 2006 12:47 am Мнения: 415 Местоположение: far far away
|
Не съм казала 4е не вярвам в нау4ни факти просто това адски много ме у4уди излиза 4е ти съдиш хората по тези факти...Гледаш на моми4етата които гледат хентай с пренебрежение от куде идва тази отрицателна настроика??? тези които познаваш които гледат хентаи до толкова ли са смотани 4е си толкова краен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 15, 2006 9:26 pm |
|
vilio |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 11, 2006 12:47 am Мнения: 415 Местоположение: far far away
|
преди да си изказва6 толкова рязко мнението си про4итай какво си писал преди защото аз те питах защо не уважаваш жените които гледат хентаи ??? Не разбирам защо си толкова отрицателно настроен
а въпроса с фисиологията си прав. Исклю4ително много ме у4уди с изказването 4е ако гледаш хентаи си мъжкарана или ако това 4е мнението ти е много ниско за жените които гледат хентаи???Трябва ли да разделяш жените по това дали гледа хентаи или не.Аз не гледам хентаи не защото се отвращавам а защото според мен няма никакъв смисъл а това 4е други мислят по по разли4ен на4ин от мен въобще не влия на мнението ми за хората.В краина сметка които си иска може да гледа хентаи независимо то пола
П.С.Не е нужно толкова враждебмно да подхождаш кум нещата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 15, 2006 10:53 pm |
|
onazi |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 14, 2006 12:34 am Мнения: 23 Местоположение: ei tam/ebavam se- ei tyk/
|
Леле колко изпуснах от тоя спор...
Та да си кажа аз кво мисля:
до soulja: тва дето казва6 4е определени ценности(дулг,4ест,..) са преминали през 4ове6ката история поне според мен просто не е вярно. Думите са преминали,да.Но не и смисъла който хората са влагали в тях.Само в дне6но време в разли4ните култури по света има разли4ия във вижданията по тези вапроси а какво остава за през разли4ните епохи.
Според някои племена е било 4ест да изяде6 примерно 4ерния дроб на врага си а пък ние тва го определяме като варварство.Дори само разли4ните религии дават разли4ни дефиниции на въпросните ценности/сравни само християнството,будизма,мюсулманството,.../
Да каже6 4е моралът и ценностите/именно "едната 4ест" и т.н./ са едни и са6ти навсякъде зна4и да отре4е6 разнообразието от вярвания и традиции по света.
В Япония самоубииството е на4ин да си отиде6 с 4ест,докато християнин самоубиец няма да полу4и църковна служба при погребението си/и 6те баде погребан отделно-анатемаа!!/ и 6те отиде в ада..
Примери има колкото 6те6...
soulja написа: Мъжете обичат да гледат, жените да слушат. Ти пък откаде знае6 4е тя/дунан/ не СЛУ6А покраи другото?
/моля само да бъда извинена за 6-тата и 4-тата;нямам phonetic и всеки пат "кирилизирай!"/
_________________ Pants are an illusion. And so is death. панталожи и мръмбъри
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 15, 2006 11:39 pm |
|
onazi |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 14, 2006 12:34 am Мнения: 23 Местоположение: ei tam/ebavam se- ei tyk/
|
Не про4ете ли какво написах?
То4но за "модерни" ценности не ти говоря,а за тези дето са се оформяли необезпоко през вековете в Разли4ните краи6та на света/и съответно са се оформили разли4ни/.
Именно единния/об6тия морал е творение на модерния 4овек и то в следствие на развитието на методите за комуникация и предаване на инфо и глобализацията през последните 1-2 столетия.
/не знам дали 6те мога да отговоря на евентуалния отговор веднага за6тото всеки момент 4акам по TV "Глутница вълци"на К.Тарантино-мисля 4е сам извинена /
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 16, 2006 12:49 am |
|
onazi |
|
|
|
Знае6 ли вса6тност не сам сигурна и аз то4но в какво сам сигурна.Това което знам със сигурност е 4е малко не6та/да не кажа ни6то/ могат да се разбират само по един на4ин.Аз по никакъв на4ин не отстапвам от мнението си/btw които и да е диктатор/казвам го 6тото те наи-ве4е умират от заговори и предателства/ вярвал ли е в лоялността?/ но и ти донякаде има6 право.
Всяко не6то е савкупност от 2 противополовности:хората например...като погледна някакси отстрани и си казвам колко са еднакви хората!! правят все са6тите не6та,повтарят все са6тите гре6ки..,но от друга страна всеки 4овек е толкова разли4ен и пълен с толкова малки характерни детайли..
Са6тото е и с пове4ето понятия които нямат толкова конкретно зна4ение/като цвете или тухла напр./.
..Та с 2 думи тва е.Аз маи приклю4их със спора..Не мисля 4е някои е по прав./Просто аз предпо4итам това талкуване на не6тата /
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 16, 2006 1:06 am |
|
Dunan_Knut |
|
|
|
onazi написа: Знае6 ли вса6тност не сам сигурна и аз то4но в какво сам сигурна.Това което знам със сигурност е 4е малко не6та/да не кажа ни6то/ могат да се разбират само по един на4ин.Аз по никакъв на4ин не отстапвам от мнението си/btw които и да е диктатор/казвам го 6тото те наи-ве4е умират от заговори и предателства/ вярвал ли е в лоялността?/ но и ти донякаде има6 право. Всяко не6то е савкупност от 2 противополовности:хората например...като погледна някакси отстрани и си казвам колко са еднакви хората!! правят все са6тите не6та,повтарят все са6тите гре6ки..,но от друга страна всеки 4овек е толкова разли4ен и пълен с толкова малки характерни детайли.. Са6тото е и с пове4ето понятия които нямат толкова конкретно зна4ение/като цвете или тухла напр./. ..Та с 2 думи тва е.Аз маи приклю4их със спора..Не мисля 4е някои е по прав./Просто аз предпо4итам това талкуване на не6тата /
Ахъм. да да подкрепям отвсякъде. По добро от тва не мога да измисля.об6то взето вси4ко е възможно ин евъзмножно. просто понякога е полезно да погледне6 от разли4ни гледни то4ки. но вкраина сметка както споменах изли6но е да се тревожим за не6то което в краина сметка няма да ни донесе ни6то добро. btw филма глутница ку4ета бе6е мно як да живее Куентин Тарантино. Невероятен е просто. Тоя 4овек ме вдъхновява. Нямам думи. Хората които не са го гледали, гледаите го!
Последна промяна Dunan_Knut на Пон Яну 16, 2006 3:50 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|