заглавието говори само за себе си ма нямам предвид от еднакво аниме ето един пример някои момичета може би ще искат да видят клауд и саске макар че аз ще поварна ако го видя аз си мечтая за hinata(naruto) и orihime(bleach) ops: ops:
Искам да видя Каска и Гътс ... ама анимирани, не в стила на анимето, а в стила на мангата
същооо такаааа - Зоро - Нико Робин / Нел - Ичиго (може но не и в лоли формата лол ) , Нами и принцеса Виви (вече ми тече кръв от носа xD )
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Заглавие:
Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 12:32 am
BlossomStar
КАто малка исках Сея и Бъни от Сейлърмун да са заедно
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
Заглавие: Re: кои два аниме героя бихте искали да видите заедно
Ух Клауд и Сасуке не е лоша идея
Дойде ми егати шашавата идея: Сефирот и Данте
А сега сериозно...винаги ми е било чудно какво би излязло от една двойка като Клеър и Гатс...представете си само какви деца >_________<
(не ми обръщатайте внимание,тая вече превъртях) ПП:ОМФГ,а Рукия с Инуяша?!?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения