|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 2:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Rosario+Vampire ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 25, 2007 9:24 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
![Изображение](http://img519.imageshack.us/img519/9361/i21107jt9.jpg) Име: Rosario+Vampire Жанрове: Екшън, Комедия, Романтика, Училищен живот, Шонен, Свръхестествен ...... абе яя Genre: Action Comedy Romance School Life Shounen Supernatural По странно съвпадение, Аоно Тсукуне влиза в гимназия за чудовища. Точно когато планира да избяга от там се среща с красиво момиче, Мока, и се радва, че е влязъл в това училище. Но, тя се трансформира в истинската си форма когато кръстът на врата й бъде махнат - Супер вампир. Като за начало винаги съм се чудел защо е супер вампир при положение, че вампир е достатъчно xD Тъй като това ми е една от най-любимите манги в момента или може би по-скоро любимата мисля, че и тя заслужава собствена тема. От начало сюжета е доста плитък, почти нищо не се случва, съвсем нормална шонен манга, но все пак е интересна. От том 3-ти нататък обаче става много интересно и мангата става все по-добра след това! Аз сега съм на 6-ти том от raw-овете и просто нямам думи. Единствения том, който не ми хареса беше 4-ти иначе всички други се движат във възходящ ред по отношение на качеството. Вижте я, заслужава си
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 22, 2008 1:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6551_1301427843.png) |
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Новата глава определено ми хареса ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Сега остава само да почнат да превеждат този първи сезон малко по-бързо и всичко ще е на 6! Интересно дали ще видим скоро в действие Тс укуне - би било много интересно ако се научи да си контролира силата
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 03, 2008 1:19 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6551_1301427843.png) |
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Новата 27-ма глава беше великолепна ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Нещата определено се развиват!!! Ето по тази причина тази манга ми е една от най-любимите ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Че и романс има - страхотна комбинация!
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 06, 2008 1:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Та тъъъъй...след като изчетох десетте тома на първия сезон и 4-те излезли чаптъра на втория е време да си кажа експертното мнение
Арта е доста добър. Има готини мацки и...готини мацки >< Ма то на човек какво друго му трябва. Позите, които показват обаче са дебилни. Баси това все едно модели на фотосесия показват :/ Абсолютна селения.
Битките повечето са много зле. В 90% от случаите Мока ги ритва/фрасва веднъж и битката свършва. Към края стават малко по-интересни битките ама пак са зле >< Е личи си, че не е шоунен заглавието.
Героите като цяло не са нищо особено. Не са дразнещи, но не са и интересни. Само Тсукуне малко дразни ама като почна да вампирясва мааааалко поне се пооправи. Пак е твърде goody-goody ама поне има некви сили, на които да се опре.
Относно историята...честно казано като стигнах четвърти том бях на път да я дропя мангата. Суууупер скучна история. Откъм пантсута не беше зле ама все пак...на никъде не вървеше :/ Като се почнаха обаче битките с не-чистокръвните демони почна да става интересно. Жалко само, че тамън като станаха наистина интересни работите...арката свърши >< Ма ше видим може и да ги свържат по някакъв начин после с тия новите, които се появиха в четвърти чаптър на втори сезон. Което ми напомни...четири чаптъра и Тсукуне нито веднъж не си показа силите!!!! ВТФ!? 0_о Е ай стига толкоз битки между девойките за това коя да е първа :/ Онче-бонче и след това всичките наред баси
Тааа в общи линии не съм особено впечатлен. Ще я чета като понаизлязат чаптъри (жалко, че излизат веднъж месечно ><), но не съм доволен. Хубаво, че поне ги има девойките, че тогава съвсем нямаше да има причини да я чета :/
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 15, 2008 11:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Обикновено скучен щом става дума за фестивали, очаквах поне онзи татуирания да направи добра битка, но уви. Загубен чаптър поне лично за мен, пантсутата и лигавните на главните герои са до n-та степен омръзнали, а бе средна манга като Sekirei.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|