|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 08, 2007 12:30 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Щом Мория им каза, че ще изгинат в Новия Свят...
Наистина трябва да увеличат силите си. Едва се справиха със CP9, а са горе-долу на средата на приключението си.
Михоук все още смятам, че ще смаже Зоро ако се срещнат...
Лъфи активира Gear 2... ще го комбинира с нещо друго?
Gear 3, хм....? Или съвсем нов... Но не каза ли преди, че два гиъра наведнъж няма да успее да ги понесе...
Това или Лъфи, или Ода го беше споменал.
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 11:53 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Luffy си застана за secong gear, но дали това ще направи? Хм, онзи е толкова мощен за момента, че някакъв див късмет трябва да му помогне или нещо ново( например комбинация между двата гиъра? хаха, невъзможно). Относно мнението на Саян, то хубаво ще върне сенките, но неговата ще си стои на мястото, не вярвам Мория да си е прецакал сам сянката, а това означава жив за разлика от всички други. Ако това се случи сите ще умрат и край на мангата , онзи изсмука всичко от целия остров. Аз лично очаквам джокер " Обади се на приятел(неочакван)" . Тате, къде си да закриеш слънцето с облациии?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 10, 2007 11:55 am |
|
PA3YM |
|
|
|
верно бащата идеално би паснал в ситуацията
макар че дали Нами няма да може да издуха някои облачета на по-удобно място ^^
или пък Бартоломей може да ги телепортира на сянка за да поизравни хандикапа... или той си тръгна вече?
all vs. Moria добре, ама това слънце буквално бърка в очите >.<
Луфи в gear 2 дали ще може да избяга на лъчите
е сега вече е време Мория да си счупи кораба и да падне в морето - това май трябва да освободи всичките сенки
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 15, 2007 7:06 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Moria си е слаб и е невъзможно да удържи 1000 наведнъж. Лесно Luffy му изкара доста като пусна second gear, сега слънцето вече почти е докоснало гърба му, но успя да измисли нова техника! Bone Balloon! Нещо средно между двата гиъра. Ееее Luffy, го победи, но слънцето освети на всички лицата. Сега кво, ще се чака следващия чаптър да се видят пораженията? Ебати остава некви да погрознеят, ослепеят и тн., но дано някой да им се притече на помощ да ги оправи, например тази Лола или пък всичко ще се реши с фотофиниш накрая ?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 15, 2007 11:44 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ами не знам, но тия го определиха като нещо средно от гиърите.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 15, 2007 3:26 pm |
|
Sunlance |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 12:07 pm Мнения: 695 Местоположение: Варна (Water7) =]
|
SHADOWSONG написа: Осещам че ще има много използване на фотошоп в следващата глава заради това слънце . А и наистина Луффи е твърде слаб за новия свят сигуно ще стане така че дядо му, или баща му ще започне да ги тренира.
аре само не а....и после да кажат След 2 години ... и да го направят тъпото Наруто Идеята е да ядат много много бой и после,почти като са мърти да ги пречукат сичките !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|