Дата и час: Сря Фев 12, 2025 10:00 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 33 [ 490 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 7:17 pm 

Няма да се спаси Джирая ... и това го разкриха с думите , които каза Тсунаде , че Еро-санина няма да се върне .....
Пък и трябва все пак да има персонална причина Наруто да счупи Пейн ... да убие Еро-санина :?
........
Колкото до срещата на 8 човека vs Тоби ..... Според мен ще останат някои да се бият с/у Тоби ( единия ще е на 100 % Какаши ....... защото все пак кой да се бие друг срещу Обито , освен Какаши ) , а другите ще тръгнат да спрат Сасуке ( естествено ще пристигнат твърде късно , както винаги :? ) .........
тОби(то) няма да умре тази битка ....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 8:25 pm 
Аватар

сериозно ви разправям :lol: ако Джирая умре ще станем свидетели на най-кратката нинджа война в историята на този свят :twisted:

просто цялото Коноха се изсипва и изнася всичко живот от тъпото дъждовно село 8)

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 8:33 pm 

Logrus написа:
сериозно ви разправям :lol: ако Джирая умре ще станем свидетели на най-кратката нинджа война в историята на този свят :twisted:

просто цялото Коноха се изсипва и изнася всичко живот от тъпото дъждовно село 8)

Това е изключително логично между другото ........ кой дава така 10-тина нинджи да влязат в селото и да изнесат Кагето им
? ( нали Пейн се явява като нещо такова .... Каге ? ) ....
логично и неочаквано би било да стане война :lol: ( то няма да стане .. ама би било интересно да е пред прага на такава )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 10:37 pm 
Аватар

Logrus написа:

и точно коноха както пристигне така ше си и замине даже може и да изчезне..то нали в нея има силни нинджи да знаете :lol:
единствените хора които може да правят нещо са ANBU...даже и те не следват 5-ят... :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 12:20 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Търпеливо изчаках да излязат 3 глави (и 3 епизода от анимето и т.н. и т.н...) и да ви кажа - много добре ми дойдоха на веднъж 3 глави манга, 4 епизода аниме (заради двойния) и общо 6 глави от други две манги, който също чаках.
А ето и впечатления - Колкото и мъчно да ми е да го кажа - Джирайя май ще мре (освен ако по някакъв начин не открие нещо свързано с телата, които познава от преди, което да му помогне да избяга). Така и не можах да разбера - защо вкараха в играта Тоби толкова рано?! Нещо не ми се връзва - ако наистина е Мадара кой ще успее да го победи? Още повече - ако е Мадара-Обито хибрид... Как ли ще се измъкне Кишимото от тази каша...
Както и да е - много глупости написах... С четири думи - Доволен съм от мангата :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 6:56 pm 
Аватар

охххх..явноо Еро-сенина шииии мреее :( ..Кишимото такиваааа обърквации създава...оня на кои е баща е,другия в чие тяло е,на другия майка му де е ,третия хермафродит-пъъъълна сапунка започва да прави...майтап..много си е яко анимето,ама понякога е по-хубаво без да се увъртаа.Ам,ще кажа нещо с риск да ме помислите за изклююююююючителнооо тъпа(каквато съм си де :oops: ),ама може и да стане така,нали Обито е дал Шаринган на Какаши,защо не и Нагато да е дал Ринегана на тоз другия(забравих му името)?Не знам..ама е добра идея,а?!

I see the angels,I’ll lead them to your door.There’s no escape now,No mercy no more.
No remorse cause I still remember...the smile when you tore me apart....
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 9:13 pm 
Аватар

Е ти си новичка, ще свикнеш! ^_^

Ами това за даването на очите на Пейн е добро, но се повтаря с това на Какаши и Обито :?

Аз продължавам да се надявам, че Тоби е Обито! :onegai:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 11:35 pm 
Аватар

И мн ме изнервят вече, бъркат ми в зравето :pokey: ... Много проточват всичко и то пък толкова много битки се навъдиха, че адреналина е на макс, ама като чакаш пет века става на 0 и резултата е :censored: Както и да е, търпението е добродетел, който се гради с труд и постоянство :drop:

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 12:49 am 
Аватар

аууууууу как не ви е срам да говорите така :)
Джирая си заслужава всяка отделена страничка 8)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 1:11 pm 
Аватар

Аз си мисля,че накрая ще изкарат някой друг главния злодей,а не Пейн,специално си залагам парите на Тоби:)Все пак той се държи доста подозрително,има шаринган и по някаква мистериозна причина досега не е показал въобще бойния си стил въпреки ,че беше с Дейдара в отбор срещу Саске.Има и нещо друго,Пейн иска да събере всички Jinchuriki-демони за да спре всички войни,като смаже съпротивата.Тоби от друга страна иска Киуби,а може и другите демони за да постигне пълния потенциял на своя шаринган:/

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 4:04 pm 
Аватар

Shadowcat написа:
Мангата ми затъпя.....сериозно.....-_____- този Jiraya го ръчкат от адски мн време.......

soodayo soodayo~ *кима* ся тая глава дано да дадът развитието на Сасу и Итачи '~'

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 8:28 pm 
Аватар

и аз се почуствах ужасно :( ... мъчно ми стана ... баси :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 8:48 pm 
Аватар

Грешкана Джирая беше че се зае със Пейн :\ ама ще ми липсва дамн ит Изображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 12:38 am 
Аватар

Така пак не разбрахме кой е Пейн в действителност :evil: , още едно връщане назад и Джирая стигна до това което всички предполагахме, че Наруто е избрания. Иначе и Кушина видахме така, че просто няма начин да не се включи в историята нататък. Еро вече загина окончателно :( Не беше това, което очаквах, но чаптъра пак е доста добър. Ще се чака пак 7 дни за още лъжичка разкрития

http://myanimelist.net/profile/nozo
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 15, 2007 1:39 am 
Аватар

ЕЙ ... само ме стресирахте :)

Джирая е още жив :) ... вярно ъъъъ не в особенно добро състояние, но още не е умрял ... една изключителна медицинска нинджа би могла да го спаси :onegai:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 33 [ 490 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]