|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 11:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 12, 2007 5:02 pm |
|
PA3YM |
|
|
|
яя тоз чаптър ми изникна неочаквано - кога мина времето
1. Сакура и Сяоран: Ееее, събрахме се => Сакура най-накрая 'прогледна', че клони не е това което беше
2. клони пък вместо да изревнува и да почне да ръчка Сяоран, тръгна да малтретира Сакура >.< тя пък кво му е виновна, че е безсърдечно копеуе добре че спомените надделяха над.... над кое надделяха всъщност - точно брутхак се получи в програмата май амa програмата си действа - тялото му се самоспря обаче.. нещо на хардуерно ниво е проблема -.-
а това за спомените в тялото го бях забравил - голяма мина, заложена от КЛАМП още като обясняваха за спомените на физическото тяло на Сакура... убягнал ми беше тоз момент
и мале с какъв клифхангер завърши - ..тялото понякога си спомняло.. - начиии ако пробва още няколко пъти все ще уцели -.-"
3. за обицата: нещо активира ли се, какво - има разни кръгчета около нея в последния панел ама остава изненада за следващия чап май xD
обаче 4. Сакура я прободаха в рамото и сакурата се разцепи >.< егати символизма, ама това дали не отвори пътя за Куро и Фай да хукнат на помощ в дриймленд
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 12, 2007 9:01 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
PA3YM написа: ....
2. Аз си мислям, че C!Syaoran по начало си е бъгЪв. Ми така се получава, когато "непрофесионалисти" ти се мешат в работата.
A това, че тялото понякога си спомняло -> Теория на вероятностите. (X_X).
3. Ти остави, че обицата се "активира", ами четох, че можела и да "запечатва" @_@ (било в xxxHolic, ch. 38 - проверих, няма нищо (--_--)?)
4. Много народ ще стане (*~*). По-добре ще е да ги оставят да се разберат, защото пак ще има "неразбрали" (за тях става въпрос^^)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 12, 2007 11:09 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Колко е странно наистина цели 2 седмици да има чатър, че и Холик ^^
1. Омг сладки бяха, признавам . Първа стъпка към признаване на Шаоран като човешко същество от нейна страна ^^'. Само дето едно нещо не мога да си обясня. Как така в нематериален свят, където Сакура фактически е само душа, може да бъде наранена физически? Шаоран отиде изцяло, клони може би също, Уатануки само се отнесе малко и попадна там /но пък си забрави очилата../, а Сакура е само душа все пак..
2. Хъм не само клони е бъгЪв, че ръчка Сакура, а не Шаоран, ми и Шаоран, че се оставя вместо да стане с боен вик :"Ай шал протект хър!". Добре, може да е с цел да събуди спомените на тялото му, но за сега ефектът е само частичен-не я уби, но я наръга /що за дума като за Сакура^^''/. Значи той рискува, защото не знае дали експериментът ще стане и той може и да я убие докато е в безсъзнание и нищо не прави по въпроса. В такъв случай може и да не го е направил нарочно, а наистина да е бил победен от клони. Щото понякога...Не е хубаво да се пробва тази теория в такива моменти все пак, хм.
И сега пък спомените на тялото били по-важни. Това ми кара сега да си спомня всички моменти когато са споменавали спомени на тяло и на душа и кой какво е казал, а това си е трудна задача..Но все си мислех, че на ФУР му трябват вторите спомени. Значи тогава му е все едно на човека кой кого и как ще убие в Дрийм света.
3....we shall see
4. Аха, именно, има нещо повече тука
Това обаче звучи сякаш те ще се промъкнат през рамото на Сакура. Ама няма де, решиха да си кротуват хората..
Darkprince написа: edit: /леко offtopic току-що прочетох Shiritsu Horitsuba Gakuen - Christmas Short Comic - няма ли да оставят Kuro-sama на мира Беше върха толкова е удобен за тормоз горкият...Едит: Morridin написа:
Определено интересно и има какво да се помисли, тъй че ще му обърна внимание утре ^^
Последна промяна Haruka на Сря Дек 12, 2007 11:46 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 12, 2007 11:29 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Цитат: Как така в нематериален свят, където Сакура фактически е само душа, може да бъде наранена физически?
Първите изречения от http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=26814 + xxxHolic дискусията.
[Аз пък няма да ползвам точки.] Разгеле, усети най-после девойчето кой да гушка...
Клонинга не кърти, той е скучен.... yet another mindless killing machine with software defects... [или по-скоро са хардуерни... както би казал Разум]
//Ужастъ, почнах и аз да пиша с туй ситничкото... кой започна тази мода, смерт, смерт!!!111
Само че Сакура придобива нови спомени със Шаоран +/- Клони... цената не е ли тяхната връзка? Като гледам как го гушка сега и как плачкаше преди, тя създава нова с него ;/
5. [а нямаше да ги ползвам ><] Тука имах няколко въпросчета с очите:
Защо Шаоран имаше eye-patch на лявото като си даде дясното око?
Ако са огледални образи - ок, има обяснение, но иначе неам идея.
От къв зор Фей Лонг Рийд ще си играе да му слага превръзка/дрешки? Ако бех на негово място щях да го забия в метален саркофаг тип желязна девица и да видим как ш'са измъкни... Real Torture Devices >>> Magic containers.
Защо на Клони едното оче му стана друго на цвят (лявото му е кафяво, а не е от Шаоран взето)? Дори след като нашия си го върна дясното пак трябваше да си остане кафяво очото на Клони както лявото му.
[Очудващо неам други въпроси? 'О_o Не че е ясно какво/защо става на моменти... @_@]
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 13, 2007 11:04 am |
|
PA3YM |
|
|
|
5. за да вникнеш в проблема с очите трябва първо да разбереш, че това не е някаква си глуповата on-field трансплантация - тип left eye goes to left eye socket (все едно ония игри за бебетата с триъгълници и звездички дето и маймуните ги умеят), както в една друга манга, която няма да споменавам
естествено за да стигна до тоз извод се порових из любимите си чаптъри де - колкото пъти и да ги препрочитам все намирам нещо ново ^^" става въпрос за 119-123 някъде
в 119 (стр. 14 и 15) Р|Сяоран бърка в лявото си око - явно с бъркане се взима повече магия наведнъж и после поставя магията в дясното око на клони - като копира сърцето си - така магията му остава наполовина - с другата половина запечатва сърцето в дясното око за да не може ФУР да го махне без да унищожи клонинга
после интересно дъръбъръ (прочети пак чаптърите) ама в крайна сметка, когато сърцето се unseal-ва -> дясното око на Клони става безцветно (или синьо - не се знае..)
вероятно и магията му намаля щото очето се връща в Сяоран ама това е предположение само -> ама затова можеби решава да хапне очето на Фай - да възстанови загубеното. а тъй като мангата е уеко чернобяла и няма цветни странички точно тук, не успях да разбера дали окото му става синьо след като хапва очето или още като се разваля печата на картинката горе - може би магията на Фай се помещава в току що изпразненото от магия дясно око и затуй от безцветно става синьо - като го анимират ще се види със сигурност
(не че отговорих на въпроса ама поне пописах ^^")
3. та докато си припомнях чаптърчетата, видях един много познат панел свързан с обицата - тука съм ги наредил за да видите сходството, като цяло страниците са много сходни - долу черната мокона и горе Юко, ама само на обицата съм наблегнал тука:
по-старата картинка е точно от момента в който се ънсийлва очето на клони, по- новата знаете - от случайно събудилите се спомени на тялото - пак на клони ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 13, 2007 3:11 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
5. За цветовете и очите на Syaoran - така по принцип очите на C!Syaoran са кафяви (не се ли казваше кестеняви ), след unseal-ването дясното му око пак си е със същия цвят, само че малко матово И след като изяжда окото на Fai - то става синьо ->>>картинки^^->>>
Тези са от TRC_Tokyo Revelations
Припомням, че скритът на OVA-та е написан от Ageha, така че можем да приемем, че е така. ^^
Така не мога да разбера какво не ви кефи C!Syaoran - вижте го само какъФ coolness/smexyness удря и к'Фи тупаници раздава *kyaaaa, заема бойна поза "жараФЪ" *
Morri-tama, за да те вкарам напълно ВЪВ филмЪ, ето - 30 страници за C!Syaoran и R!Syaoran ^^
6. Като FWR не му пука, дали тялото (на Sakura) ще с душа или без, значи ли (би трябвало ) че той вече има подготвена (друга) (женска) душа (О_o)? Любимата/гаджето на FWR? (X_X)
edit: Haruka написа: Беше върха толкова е удобен за тормоз горкият...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 13, 2007 8:48 pm |
|
Darkprince |
|
|
|
6. Не че нещо, но просто така ми "щукна" тая мисъл Просто думите на FWR в края на 176 chap. ме накараха да се замисля. (*~*)
7. Опа нещо друго се присетих Вярно, че когато човек препрочита главите открива все нови и нови неща ^^""""
Така мисълта ми е следната (не че от много голямо значение ) - може ли да се каже, че Xing Huo е "творение" на Clow и че FWR си я присвоил? Така ми се струва (така го чувствам )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 14, 2007 10:52 am |
|
PA3YM |
|
|
|
дам таз точка и мен ме занимава от известно време
тая подчертаната реплика след много чуденки си я превеждам тъй: Като се има предвид произхода ти, чудя се дали би могла да не го направиш (го = пращането на Сяоран към Юко). Все пак, ти също си неуспешно създание (също = като Сяоран)
таа нали мечтата и на двамата е една и съща - да съживят някой, затуй си мисля че Сакура е ключа към успеха на Клоу, а XingHuo -> на FWR (или нечий клонинг -пр. на по-ранна версия на Сакура), само че XingHuo се оказва провал и ФУР се насочва към Сакура... ето тази картинка от първи чаптър ме навежда на тая мисъл:
просто начина по-който XingHuo коментира освобождаването на перата от Сакура ми направи вчипитление - не като въпрос, не като учудване, а като нещо което и е познато, щото може би е минала оттам ^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 14, 2007 11:08 pm |
|
Haruka |
|
|
|
PA3YM написа: Все пак, ти също си неуспешно създание (също = като Сяоран)
Т.е. също като Шаоран, не клони? Винаги съм го приемала сякаш ако е failed creation, значи е =клони, но сега като замесихте и Сакура като евентуално свързана с Xing, се сетих за друго нещо. Имаше една сплаш страница, която в момента няма начин да си спомня на кой чаптър беше, където Сакура и Xing Huo стояха седнали, с гръб една към друга и еднакви дрехи, но в разменени цветове. Напомня ми на Шаоран и Уатануки. Пак са (Xing Huo и Уатануки) нечии "творения" дори и да са хора, различават се по външен вид от Сакура и Шаоран, но все са техни отражение (Уатануки е, за Xing не се знае..даже е малко вероятно, но като предложение.) И така от тук следва, че ако Xing е провалена минала версия на Сакура, значи имаме нещо като повтаряща се история. А ако Уанатуки е някаква версия на Шаоран или обратното / /, те са два варианта на промяна на бъдещето, т.е. два изхода?
Нещо малко несвързано пиша...По-важното е някой дали се сеща за картинката?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 9:27 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Тъъъъй след като изчетох холика очаквах и тсубасата да е на същото ниво...много разочарован останах. Типичен шоунен се оказа >< Не че е лош шоунен, но...много далеч е от атмосферата на холика.
Та тъй по темата. Ми значи дефакто Шаоран (истинският) и Ватануки са наследниците на Клоу. И очевадно те са "ключовете" към бъдещетата. Ся дали са създадени от Клоу или са му синове...трудно да се прецени на този етап. С нещата които се случиха на Ватануки изглежда по-скоро все едно е създаден, а не се е появил по естествен начин.
Интересното, е че бащата на Сакура е Клоу. Дали е "оня" Клоу или някъв друг Клоу...май никъде не се казва със сигурност?
Бтв мисля, че много се насочвате към варианта, че са ги направили изкуствено наще хора....по-скоро съм на мнение, че са наследници на нечии души. Примерно Шаоран и Ватануки -> душата на Клоу. А Сакура -> душата на тази (щото очевидно няма как да е мъж ), която Фейуан се опитва да съживи.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 10:16 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
|
|
По-скоро да са създадени, ор самтин >.< ....щот ако не , значи Шаоран и Сакура ще са брат и сестра....и тогава евентуални бъдещи връзки ще саa~ (то нали още в началото Сакура почна да му се обяснява, че го 'аресва, ма я прекъснаха , а той малко дърво се пада в тая тема и не грейваше ^^'')
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 06, 2008 10:52 pm |
|
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
Честно казано, мисля, че Уатануки няма как да е син на Клоу Все пак в xXxHOLiC беше споменато, че има родители... По скоро е създаден (като моконите и двете момиченца, дето подържат магазина на Юко сан), защото няма спомени (поне аз така разбрах /имаше едни доста объркващи за мен глави в холика/)
П.С.
То и Шаоран си имаше баща (май обече не истински, така че има възможност да са си братя с Уатануки, т.е. да имат еднакъв произход)
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|