|
Дата и час: Чет Мар 13, 2025 11:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: X Murder Princess X (пролет 2007)  Публикувано на: Чет Апр 05, 2007 9:07 pm |
 |
Ray-kun |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 10:10 pm Мнения: 518 Местоположение: Somewhere in N-City, Japan...
|
 Това аниме, което нетърпеливо чакам още от началото на декември, най-накрая излезе! При това вече първата ОВА е събната. Ето линк: http://www.animesuki.com/series.php/992.htmlАнимето наистина си заслужава. Има много здрав оупънинг, анимацията му също е на ниво. Кръв има, хвърчат глави, крайници и др., а пък принцесата наистина си е убийствена ^___^. Историята не е кой знае какво, ама пак радва, и то доста. Нямам търпение да докопам и останалите пет ОВИ.
_________________ ФБ страница на "Светът ви очаква" - авторски фентъзи роман.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Апр 06, 2007 12:18 am |
Bleed4me |
|
 |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Това аниме бе хванало и моето внимание преди време...но аз о4аквах не6то доста по разли4но...
Викам си аз -принцеса ,която се бие с катана-интересно.Аниме с ексепционален арт много би6онени и би6оджота ,женските персонажи са ми малко постни ,и все пак доста симпати4ни; мъжките ...то няма6е ,вси4ки са или роботизирани пи4аги или "не6тото което ло6ите убиват ,за да се види,4е са ло6и"
Злите малки роботизирани лолита бяха култови просто...ама доктора бе6е ебати темеруда ,в неговия персонаж няма6е и грам ду6а.
Или 6те бие много на шоунен за моми4ета или 6те е гърл-лове ала
За 6оджо...няма ги би6онените
Но 2 персонажа ме накараха да ми хареса :
http://img116.imageshack.us/img116/6052 ... 676ya9.png
http://img413.imageshack.us/img413/3616 ... 933tk2.png
Дивата магесница с бяла коса и супер як глас и голямото тенекиено уамо което стои зад нея при съотно6ение 1/10
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Апр 14, 2007 5:23 pm |
 |
shadowblack |
|
 |
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
На това му гледах първи епизод, и останах приятно изненадан - може би защото нямах особено големи очаквания. Жалко, че излиза по един епизод на месец - бих предпочел да е сериал излизащ всяка седмица.
За историята не се разбра много, но явно ще има такава - като гледам оная магьсница и оня... рицар или каквото е там дето я следва... какъв интерес проявяват към принцесата... Макар че ако продължат така с екшъна мога да мина и без история.
Героите бяха готини - двете малки сладки лолита са в пълен контраст с онова голямо нещо дето трябва да е (луд) учен. Повече ми мясаше на оживяла статуя - беше също толкова разговорлив.  Принцесата и компания са уникални всеки по свой начин - интересно какви са онея двата изрода и откъде ги е изкопала. А и тая магьосцница... чакам с нетърпение да се срещне с наш'то миомиче.
Интересно дали накрая двете пак ще се разменят. Аз лично се надявам, че не - искам оная да си остане принцеса, а бившата принцеса да остане нейна прислужница/любовница/whatever.

|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Апр 16, 2007 10:24 pm |
 |
Super Goku |
|
 |
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 11:55 pm Мнения: 287 Местоположение: София
|
И аз имах други очаквания, съдейки по постера, надявах се на нещо по-сериозно, може би. Силно се съмнявам да покажат някаква кой знае каква история, най-вероятно ще я лепнат колкото да не е без хич, но като цяло ми хареса. Готина музичка, на чийто фон мацка, някъф огромен робот и роботизиран(май) скелет колят монстъри - стабилно, стабилно  .
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|