Дата и час: Чет Фев 06, 2025 3:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 14 [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 03, 2007 8:45 pm 
Аватар

И аз.. искам вече да се появи мацката с зелената коса от опенинга, че изглежда много симпатична, само да не си падне и тя по Юджи, че ще стане голяма боза :? Няма да е лошо и да почнат с повечето битки.. в първия сезон доколкото си спомням за 6 епизода вече бяха убили един King of Guze.. а тука нищо. Иии нещо ме навежда на мисълта, че поради каквато и да е там връзката м/у Силвър и Юджи Марджъри поне до някакъв момент ще вземе да иска да го убива :(

Последна промяна Kudrokoska на Вто Яну 22, 2008 9:06 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 3:15 am 
Аватар

Сигурно щото не съм в настроение ама тоя еп ми се стори яко тъп.. too much romance, tooooo much :/ и баща му (хех познах, че ще се появи) прибрал се най сетне и ще стои до някъв стълб и ще зяпа.. wtf ~.~ оня малкия флейм хейз от първия сезон яко, че го показаха и пфф дано следващия еп има нещо интересно ~.~

Последна промяна Kudrokoska на Вто Яну 22, 2008 9:06 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 3:20 pm 
Аватар

Аз пък бях доста по-доволна от тоя епизод в това отношение,че най-накрая почва действието(вече разбрахме и коя е мацката със зелената коса).Мисля че оттука ше продължим най-накрая с историята от 1я сезон(силно се надяям лигавия романс да го оставят на мноооого заден план) :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 4:26 pm 

На мен ми забива епизода супер гадно пусках го с BS-a и с Windows Classic Player неще и т'ва е :/ някой може ли да ми каже как да премахна проблема или да ми даде друг линк освен този в торент сайта на Анимес? :? :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 4:42 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

fLoRi` написа:
На мен ми забива епизода супер гадно пусках го с BS-a и с Windows Classic Player неще и т'ва е :/ някой може ли да ми каже как да премахна проблема или да ми даде друг линк освен този в торент сайта на Анимес? :? :o

Линкове ще ти дам колкото искаш само, че едва ли това ще ти помогне...
На всякаде всичко е еднакво...
Вариянтите които виждам са два... Нещо да ти има на кодеците. И другото е да ти е слаба машината и да неможе да смогне на рендването от h264 версията на Eclipse, който релийс е с висока резулюция...
За да провериш дали е от 2рото си дръпни .avi релийса...
Ако по принцип него си свалила мисля, че ще е от кодеците...
Ето ти няколко линка за всеки случай :
http://eclipse.no-sekai.de/
http://www.mininova.org/tor/1039710

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 10:05 pm 

dwigga мерси,аз мисля че проблема е от компютъра ми е той е малко стричък и явно наистина не се справя с рендването от h264 версията на Eclipse,мерси за линковете :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 3:49 am 
Аватар

И аз взех , че изгледах последните епизоди , и съм изключително изненадан от развитието. Още история - добро попадение, продължение на драмата - защо пък не, информация за още герои - супер, Yuuji с някакъв сребърен пламък - много интересно, като че ли не бива да се губи надеждата в Shakugan no Shana II Second ... и все пак романсът ме дразни особено много, докато се преплита с основната история, но понякога наистина е полезно да се откъснеш от екшъна.
Бащата на Sakai се появява най-после, вече започнах да се чудя да не е мъртав, така се случва попринцип в доста аниме серии - главният герой или няма родители, или е останал само с един и за това е свръх силен и смел :drop:

Anyway, приятно гледане на останалите Шана фенове, които като че ли от доста време не посещават темата :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 4:20 am 
Аватар

Аз дори си позволих да посетя темата преди да съм изгледал епизода. Нещо, което до сега никога не бях правел с никое аниме. Показателно за интереса ми към Шана 2. Ако не се казваше Шана 2 до сега да го бях заебал.

Единственото интересно до тук е връзката на Юджи със Сребърния и миналото на Марджори.

Още едно момиче се влюбва в Юджи, то не беше ревност, драма. По малко нема лошо, ама вече 10 епизода. Определено е в повече. Поне връзките тука не са стил "5-те елемента"

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/07/FiveElementsCycleBalanceImbalance.jpg

и аз тея епизоди като трябва да ги гледам по 2-3 пъти и направо...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 7:11 pm 
Аватар

Айде нервите ми до тука издържаха. Спрях 11еп на 14тата минута и го спирам анмето вече. Толкова тъпо ми стана, че не е за вярване.
Историята една лигава стана, действието едно мудно, чак вече ме дразнят георите. За цели 10 епа нищо значително не стана, НИЩО.
Ако щете ми вярвайте, предпочитам да изгледам някой филър на Наруто пред това. (можете да си представите колко зле е нали)
Имам вече чувство, че гледам някоя ниско-бюджетна сапунка. :x

*Dropping

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 7:16 pm 
Аватар
Цар Алко

Аз го дропнах на 6-7ми епизод :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:20 pm 
Аватар

Аз понеже съм мазохист (и фен на първата част) най-вероятно ще го догледам. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 11:27 pm 
Аватар

victor_1988 написа:
Аз понеже съм мазохист (и фен на първата част) най-вероятно ще го догледам. :lol:
x2 =)
Все още вярвам, че ще се оправи щом се появи официално зеленокосата мацка..

Последна промяна Kudrokoska на Вто Яну 22, 2008 9:07 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 1:56 am 
Аватар

дам, и аз чакам да се появи зеленокосата. А, освен всичко съм прекалено любопитна как ще се развие историята, за да го зарежа заради прекалено много драма...

все пак има още много неща да се разясняват..... не знам дали така се развива историята в самите новели, или просто разтягат локуми от втория сезон за да могат после да направят трети, но си е вярно, че доста неща можеха да ги съберат в един епизод и да отидат към по-съществената част...

Така де, приятно гледане.... аз ще продължа да го следя :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 3:25 am 

Абе то вече е ясно кво ще става. Предполагам, че в момента тоя Юджи носи пламъка на предишния любовник на тая зелената и тя сега или ще се влюби пак в Юджи, който ще персонифицира нейната изгубена любофф, или ще измисли лошия пъклен план най-брутално да му измъкне пламъка, че да съживи тоя нейния загубен! :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 5:16 pm 
Аватар

Уаау не е истина.. епизода ми хареса :D Фелес се появи :spinin: и следващия еп май ще почне якото меле (надявам се)
Жалко само, че Йошида пак изпревари Шана.. не я харесвам много, но и признавам куража, евала ^^ но така или иначе Юджи май никога няма да избере една от двете, така че са прецакани горките девойки.

Последна промяна Kudrokoska на Вто Яну 22, 2008 9:08 pm, променена общо 1 път

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 14 [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]