|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 3:17 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 12, 2007 4:42 pm |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
fLoRi` написа: На мен ми забива епизода супер гадно пусках го с BS-a и с Windows Classic Player неще и т'ва е :/ някой може ли да ми каже как да премахна проблема или да ми даде друг линк освен този в торент сайта на Анимес?
Линкове ще ти дам колкото искаш само, че едва ли това ще ти помогне...
На всякаде всичко е еднакво...
Вариянтите които виждам са два... Нещо да ти има на кодеците. И другото е да ти е слаба машината и да неможе да смогне на рендването от h264 версията на Eclipse, който релийс е с висока резулюция...
За да провериш дали е от 2рото си дръпни .avi релийса...
Ако по принцип него си свалила мисля, че ще е от кодеците...
Ето ти няколко линка за всеки случай :
http://eclipse.no-sekai.de/
http://www.mininova.org/tor/1039710
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 13, 2007 3:49 am |
|
Pres |
|
|
|
И аз взех , че изгледах последните епизоди , и съм изключително изненадан от развитието. Още история - добро попадение, продължение на драмата - защо пък не, информация за още герои - супер, Yuuji с някакъв сребърен пламък - много интересно, като че ли не бива да се губи надеждата в Shakugan no Shana II Second ... и все пак романсът ме дразни особено много, докато се преплита с основната история, но понякога наистина е полезно да се откъснеш от екшъна.
Бащата на Sakai се появява най-после, вече започнах да се чудя да не е мъртав, така се случва попринцип в доста аниме серии - главният герой или няма родители, или е останал само с един и за това е свръх силен и смел
Anyway, приятно гледане на останалите Шана фенове, които като че ли от доста време не посещават темата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 13, 2007 4:20 am |
|
victor_1988 |
|
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Аз дори си позволих да посетя темата преди да съм изгледал епизода. Нещо, което до сега никога не бях правел с никое аниме. Показателно за интереса ми към Шана 2. Ако не се казваше Шана 2 до сега да го бях заебал.
Единственото интересно до тук е връзката на Юджи със Сребърния и миналото на Марджори.
Още едно момиче се влюбва в Юджи, то не беше ревност, драма. По малко нема лошо, ама вече 10 епизода. Определено е в повече. Поне връзките тука не са стил "5-те елемента"
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/07/FiveElementsCycleBalanceImbalance.jpg
и аз тея епизоди като трябва да ги гледам по 2-3 пъти и направо...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 7:11 pm |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Айде нервите ми до тука издържаха. Спрях 11еп на 14тата минута и го спирам анмето вече. Толкова тъпо ми стана, че не е за вярване.
Историята една лигава стана, действието едно мудно, чак вече ме дразнят георите. За цели 10 епа нищо значително не стана, НИЩО.
Ако щете ми вярвайте, предпочитам да изгледам някой филър на Наруто пред това. (можете да си представите колко зле е нали)
Имам вече чувство, че гледам някоя ниско-бюджетна сапунка.
*Dropping
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 7:16 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Аз го дропнах на 6-7ми епизод
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 11:20 pm |
|
victor_1988 |
|
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Аз понеже съм мазохист (и фен на първата част) най-вероятно ще го догледам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 11:27 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
victor_1988 написа: Аз понеже съм мазохист (и фен на първата част) най-вероятно ще го догледам. x2 =) Все още вярвам, че ще се оправи щом се появи официално зеленокосата мацка..
Последна промяна Kudrokoska на Вто Яну 22, 2008 9:07 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 24, 2007 1:56 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
дам, и аз чакам да се появи зеленокосата. А, освен всичко съм прекалено любопитна как ще се развие историята, за да го зарежа заради прекалено много драма...
все пак има още много неща да се разясняват..... не знам дали така се развива историята в самите новели, или просто разтягат локуми от втория сезон за да могат после да направят трети, но си е вярно, че доста неща можеха да ги съберат в един епизод и да отидат към по-съществената част...
Така де, приятно гледане.... аз ще продължа да го следя
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|