Дата и час: Сря Мар 05, 2025 9:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 8 [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
Кой ревнува повече-мъжете или жените?
 Мъжете естествено  46%  46%  [ 70 ]
 Жените-само чакат да кривнеш от пътя  54%  54%  [ 82 ]
Общо гласове : 152

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 9:19 pm 
Аватар

Toushirou написа:
Funky-kun написа:
Тфа е глупаво.. зависи си от характера :roll:

съгласен съм с тебе :lol: (ама иначе гласувах за жените 8) )
...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 10:20 pm 
Аватар

Хаха Иво от къде ли ти хрумна идеята за тая тема :lol:

Ся ме накара да се замисля сериозно.. аз че съм много ревниво животно съм, ама не може да съдя по себе си за целия пол.. хмм.. ще гласувам за мъжете, защото като че ли съм виждала доста по големи мъжки изцепки от ревност.. но в крайна сметка мъж, жена от ревност само се оглупява и то стабилно ~.~

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 10:29 pm 
Аватар

Жените :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 10:36 pm 
Аватар
Bass addicted
Bass addicted

Ами до сега съм се убедила , че са мъжете имаше един където изпадаше параноя и депресия само като отидех на кафе с някоя приятелка Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 10:37 pm 
Аватар

dripper написа:
И аз тъй. Мисля, че ние мъжката половина май ревнуваме повече. :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 10:47 pm 
Аватар

Мъжете ще да сте (имаше 1 дето си мислеше, че съм негова собственост - буквално >< )
но съм виждала и толкова оглупяли от ревност жени, че чак не е смешно, а тъжно!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 11:15 pm 
Аватар
Цар Алко

педалите :oops: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 12:09 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Funky-kun написа:
Тфа е глупаво.. зависи си от характера :roll:

Това като правих анкетата го писах почти по същия начин...и после го изтрих щото всички дето не им се мисли ще отговорят така :lol:

зависи от характера-глупости-квито са безхарактерни всички плужеци ся въобще не ми говорете за характер-всичко се свежда до животинската природа и животинските усещания

има и случаи които са съвсем неразбираеми-една приятелка постоянно ми повтаряше че не ме ревнува ни най-малко...след 1 седмица се срещам със старо гадже прегръщаме се говорим си,идват други мацки и аз бях един такъв любвеобилен...и после да видите само погледи и реплики и тежко мълчание че чак ми стана смешно.

И това е само един случай от многото в което са ми доказвали че се ревнува много повече когато е прикрито...

ама аз се отплеснах аре нареждайте коментарчета по две думички без да се замислите :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 12:28 am 
Аватар
клош antisleeper

И ти искаш да ми кажеш че когато си видял едно момиче да те ревнува, това поставя всички под общ знаменател ли? :lol: Ако ти трябват статистически данни провери някоя анкета направена върху стадо с голям брой. :lol: По пътя на логичните разсъждения реакцията на човек е пряко зависима от неговото моментъшно психологическо състояние, от това какво е изживял, какво чувства към човека и определено не на последно място дали едно такова чувство се вписва в неговия/нейния стереотип на поведение. Дори и да се приеме, че момчетата ревнуват повече, това пак е прекалено относително - зависи от взаимното доверие между индивидите и наличието на непукизъм. Аз бих обобщил че ревнуващите са хората които са по-несигурни във една връзка, тези които ги е страх да не изгубят най-ценното.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 12:39 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Funky-kun написа:
И ти искаш да ми кажеш че когато си видял едно момиче да те ревнува, това поставя всички под общ знаменател ли? :lol: Ако ти трябват статистически данни провери някоя анкета направена върху стадо с голям брой. :lol: По пътя на логичните разсъждения реакцията на човек е пряко зависима от неговото моментъшно психологическо състояние, от това какво е изживял, какво чувства към човека и определено не на последно място дали едно такова чувство се вписва в неговия/нейния стереотип на поведение. Дори и да се приеме, че момчетата ревнуват повече, това пак е прекалено относително - зависи от взаимното доверие между индивидите и наличието на непукизъм. Аз бих обобщил че ревнуващите са хората които са по-несигурни във една връзка, тези които ги е страх да не изгубят най-ценното.

Е най-накрая някой да си отърси мързела.
Първо не съм казал че става въпрос само за едно момиче-досега с всички сериозни връзки ми е било така(макар че са само 4)-просто дадох един пример за да направя по лесно възприемането :wink:

и от понататъчния ти пост само 2 неща ми направиха впечетление-да зависи от доверието между двамата-но ако погледнеш реално доверието също е чувство а всички чувства много бързо се променят и при най-малкото сътресение-дали от психични,битови или каквито и да е проблеми-т.е. нетрайно е това доверие :roll:

и в една сериозна връзка за да не те е страх че ще загубиш другия трябва да му имаш пълно и непоклатимо доверие-което не съм виждал никъде освен по холивудските филми :)

та проблема не се свежда до това че хората са индивидуални защото както се изрази ние сме стадо-живеем при сходни условия,учат ни сходни неща,имаме сходни разбирания,израстваме в среда от връстници със еднакво възприятие за заобикалящата ни среда-но това е друга тема...накратко ние сме ограничени животни колкото и да ни е неприятно да си го признаем и действаме и мислим по толкова предсказуем начин че няма накъде повече-имаме малки различия и гордо ги показваме с изпънат...гръб...за да се оправдаем пред себе си като ги наричаме индивидуалност

така сега според вас Кой ревнува повече-мъжете или жените? :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 12:59 am 
Аватар

Тука няма да гласувам.
100%
Цитат:
Тфа е глупаво.. зависи си от характера Rolling Eyes

Не можеш да кажеш че мъжете или жените ревнуват повече като си зависи изцяло от характера.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 10:55 am 
Аватар

Разбира се, че има значение характера, но за разлика от женската ревност мъжка е биологически заложена. Следователно мъжете равнуват повече. Това си е и историческо - колко жените са били подтискани не е истина, като започнем от елините където мъжете са били педали всички :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 10:57 am 
Аватар

Според мен мъжката половинка ревнува повече,но за разлика от жените не го показва така открито :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 11:09 am 
Аватар

Жените ревнуват повече, установено е. :!:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 11:13 am 
Аватар

Признавам си ревниви сме ние мъжете с някоий изключения ( аз съм много спокоен тип но ако видя приятелката си (още нямам :( ) със някои друг ще гледате новия сезон на Berserk )

Но и жените са ревнивии то доста.Примерно аз имах една приятелка дето ми се караше защо не съм влязъл в скапа да и пи6а. :shock: :shock: (тва става всеки божи ден)
Искаше да и пращам Смс каде съм и какво правя... :x :x ...абе направо се чувствах като вещ тогава.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 8 [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]