|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 10, 2007 4:24 pm |
|
apcho |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 7:41 pm Мнения: 271 Местоположение: София
|
Ааа, пасти ще ядете. Според мен майката ще играе много важна роля! А тая деветоопашата лисица... Да фане бълхи дано, много ми лази по нервите с нейното мрънкане.
Анимето продължава да се движи много стабилно за мен. Единственият ми проблем, да се приповторя, е че фенсървиса е минимален... Справка - два-три месеца за един епизод. Не, че е необичайно, но предвид факта, че хората като цяло имат добро мнение за анимето и го харесват - някак си наивно очаквам, че ще е по-сериозно отношението към него. Ама са, друго си е мейнстрийм историята с Нарито и Блийч.
_________________ 10 начина да ме накараш да млъкна: ... /няма такива/
Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 10, 2007 5:50 pm |
|
victor_1988 |
|
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Е ти какво? Предпочиташ DB да фанат да го събват ли? Дори и някой друг да го подхване аз си оставам с Yoroshiku. Качество > Скорост. За качествено аниме си трябва качествен рилийс.
За майката, де да знам. Възможно е, ще видим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 11, 2007 6:58 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Браво на нашето момче, вече разбра откъде може да се влиза за Kokubourou, но все още си е доста слабичък за да премине и май от следващия епизод започват яките тренировки . Радостен съм, че и брат му най-сетне се опъна на онази лоена топка и сега малко подкрепления ще има, уф дано по-редовно да излизат тези епизоди .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 5:48 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ммм, Yoshimori най-сетне се постара и сам си вдигна нивото без абсолютно никакви учители, браво! Тези сенки според мен сто процента са от Karasumori и едната от тях е на братчето му. Хайде, най-сетне малкия да вдига още едно ниво и да ходи да ги разбие. Сега в края на 41ви епизод ми хареса как действа .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 24, 2007 1:50 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
дам, няма на кого другиго да са освен на Ягио екипа. Нали брат му каза, че им мести централата близо до Карасумори и че назначава разни хора да помагат на Kekkaishi.
Не, че се оплаквам, ама Йошимори малко барзичко успя да подобри неговите fighting skills. Ако ми се обясни и как от един-единствен съвет става това
Но, иначе края беше страхотен. Как на бързо ги хвана не е истина... ако и занапред се развива така това аниме ще става все по-добро и по-добро.... така и не мога да схвана защо му липсва популярност.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 24, 2007 2:42 am |
|
victor_1988 |
|
|
|
Той Йоши е ясно, че има доста сила и има още доста да се подобрява. Просто не си използва главата, а и до сега не му е било толкова нужно (компенсира с палър ). Но вече тия не минават и трябва подобрение. Е, верно, че стана малко бързичко, но не се оплаквам.
Според мен е по-популярно от колкото си мислиш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 25, 2007 3:10 pm |
|
victor_1988 |
|
|
|
Kekkaishi ще бъде 52 епизода. Можем само да се надяваме, че ще направят втори сезон.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 25, 2007 3:20 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Ами то за 10 епизода нищо няма да направят , дано поне някакъв вид продължение да има, било то филм или няколко OVA .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 27, 2008 7:06 pm |
|
KPyMaTa |
|
|
|
мн разочароващ край поне за мен къде ми беше целувката, тия 2мата толко неможаха се награвят ше си остаат цел живот приятели поне да има още еп. кат гледам оная с паяците май немаше големо намерение да напада ма мое се намери некой ентусиаст :Д
_________________ Прочети правилото за подпис
Tra[n]ceR
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 27, 2008 7:13 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Чети мангата тя си продължава да си излиза .
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 03, 2008 1:17 pm |
|
victor_1988 |
|
|
|
Мене пък ми хареса. Определено съм доволен. Вярно, че историята продължава, но това се знаеше отдавна, така че края си ми хареса.
Нямаше герой, който да ми е атипатичен (най-много някой към, когото да съм безразличен, но големи дразнители няма). Дори и лошковците бяха готини. Даже съчувствах на някои.
Анимето наистина много ми хареса, определено ми допадна.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 03, 2008 4:31 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Аз пък в края на миналия месец започнах и мангата, там определено също е интересно, особено последните чаптъри. Анимето е добро и то!
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 05, 2008 11:43 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Дам, анимето си е строхотно от началото до края.
На мен също ми хареса много и си заслужаваше чакането
за епизодите......
Жалко, че свърши, обаче..... наистина има доста неща, които трябва да се изяснят.... на мен най-интересно ми е каква е по-точно онази сила, която принцесата на Какуборо даде на Йошимори и защо Токине така лесно успя да се промъкне през нея, докато Масамори се мъчеше да я разруши със своя зеккай.?
Ако направят втори сезон, ще скачам от радост Ако не, усещам как в скоро време ще захвана и аз мангата
Дано скановете да са прилични.....
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|