|
Дата и час: Сря Фев 19, 2025 10:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 03, 2007 10:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16930.jpg) |
blackplague |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 6:25 pm Мнения: 74 Местоположение: Auschwitz-Birkenau, Belzec, Kulmhof, Janowska, Jasenovac, KZ lublin
|
еми тука проблеми с паметта нямаме за щастие ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ..за тва си седи известно време,после отива в архива на Пловдивска обществена,а там хептен нямат проблеми с мястото
_________________ Playing dress up with cretins sounds
like a symptom of madness, not a cure...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 10, 2007 8:48 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/rspr8rh8x/Foto_Flexer_Photo.jpg) |
Punk |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Тегля, записвам, трия ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 11, 2008 1:36 am |
total-otaku |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
[quote="Kotori"]Тегля, гледам и ако ми легне на сърцето - записвам на DVD. Само че нещо в шкафа ми не остана място за сенките - напълних го с дискове. Е,кво пък, може и без грим ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) [/quote
Повече жени като теб трябва да има.
При мен всичко отива на дискове. Човек не знае кога какво ще му се догледа.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 11, 2008 8:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18153_1323667564.gif) |
The Dark Knight |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
total-otaku написа: Kotori написа: Тегля, гледам и ако ми легне на сърцето - записвам на DVD. Само че нещо в шкафа ми не остана място за сенките - напълних го с дискове. Е,кво пък, може и без грим ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) [/quote Повече жени като теб трябва да има. При мен всичко отива на дискове. Човек не знае кога какво ще му се догледа.
И аз съм така
_________________ If you make yourself more than just a man...
[/center]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|