|
Дата и час: Чет Мар 13, 2025 1:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 4:55 pm |
 |
pisulka_sensei |
|
 |
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
|
§amara or Anateq ?
What to choose ?
Dunno...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 6:26 pm |
 |
SwEeT`InsAnitY |
|
 |
Регистриран на: Пет Юни 08, 2007 3:31 pm Мнения: 49 Местоположение: Veliko Tarnovo
|
Anateq - Sphere ъм..нямам коментар, то се вижда..
_________________ You lift my spirit, take me higher, make me fly, Touch the moon up in the sky, when you are mine, You lift me higher, take my spirit, make it fly, Where all new wonders will appear. Last.FM Myspace
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Дек 09, 2007 6:43 pm |
 |
KaFFe |
|
 |
Регистриран на: Пон Сеп 17, 2007 8:01 am Мнения: 119 Местоположение: New York
|
Хахахах. Дълбоко се комплексирах и се възгордях, че има толкова надарени непрофесионалисти сред нас  Видяло се е, че няма да се участва втори път по конкурси, но за щастие е удоволствие да се гледа вътрешния пламък с който снима един човек. Само 1 забележка към фотографърите. Като правите снимката я правете така, че да има послание в нея някакъв мотив който да си заслужава да се помисли над него. Не, че съм специалист по фотография но съм по добър в литературата, а да не забравяме, че когато четем си представяме картина, а когато гледаме картина си представяме описващия текст  Нека най - добрия да спечели и специални поздрави за Мефисто, браво за помоща този конкурс все пак да се осъществи и твоите снимки са супер дивашки и яки  Страшен подход си набарал :Р
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|