|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 08, 2007 1:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16421_1382541960.png) |
Joy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
|
Чудя се дали Пейн не е Нагато, който ползва мъртви тела и после да видим и Джирая с ринненган?
Иначе се оказах права за Джирая... (първият път който познавам, а изобщо не се радвам...)
НО ме ядоса едно нещо... показахани кво ще стане, да ни събудят интереса и пак се върнаха на Джирая с/у Пейн ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Поне 1-2 странички да им беха отделили и на другите ><
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 08, 2007 1:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Чааакайте малко... Джирайя е само pwn-нат, все още го няма драматично падане и т.н.
Цитат: сега цялото войнство на Коноха ще погне хубавото дупе на Пейн... И цялото войнство на Коноха ще измре геройски....
[Спекулация]
Пейн според мен ще е противникът на Наруто.
тOбито ще е противникът на Сас'ке, който след като утепа брат си, ще разбере що за глупост е сторил.
Един от тия двамата (Нару, Сасу) ще сгъне мноо диво, Какаши ще вкара техниката,
която запомни от Чио-баба и ще умре, спасявайки него.
Междувременно Зетсу ще пасе листа... срещу някой от екипите.
Кисаме ще мачка сам някой друг екип или два.
Конан, ерм... ху кеърс абаут Конан (егати тъпото име, честно...).
И мангата ще свърши...
[/Спекулация]
Да се чуди човек защо имаше 15000 героя - Тен-Тен, Хината, Ино, тоя с буболечките, Конохамару... useless...
Чоужи трябваше да сгъне като му беше времето...
Екипа на Сас'ке - още по-ненужни... филър нестабилни злета... Дано Кисаме ги избие набързо...
//все пак доста по-добре от белината - мангата с многото герои, за които на никой не му пука...
Между другото, само аз ли се кефя на макс на битката Джирая-Пейн, ху кеърс за другите злета.... ?!
Джирайя засега показа, че е най-лудата нинджа (освен Пейн, ама той е долен чийтър).
Това беше битка на толкова висока класа, най-истинската нинджа битка от началото на мангата...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 08, 2007 9:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=522.gif) |
pito |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 11:42 pm Мнения: 139 Местоположение: sicred city of gods
|
според мен пейн няма тяло, а е неквооо тъпо безформено ***** което ако се сещате в ония легла си прехвърля soul-ът или просто си ги контролира от там.... ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) мастааааааааааааааааа
_________________ www.animesub.hit.bg
Naruto is back!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 08, 2007 11:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
6 vs 1 и успя да елинимира един вече само с защитата си На мен не ми пука за тия другите, искам до НГ само Джирайя/Пейн да гледам! Това, че му счупиха гърлото не е толкова фатално, без да диша ще издържи поне 5 минути още, а за тия 5 мин може да вземе още 2ма. Мале нечовешката защита =D Интересно ся, дали телата на Пейн могат и да се менят. Надали. Просто вероятно Пейн е обсебен от Джирайя и го столквал и е събирал всички нинджи, които някога са имали нещо общо с него(/са посегнали на живота му). Ма как и да е, понее са един отхвърча със сигурност. Макар, че докъто стигнат до Цунаде, може ринненгана да е изветрял вече... Поне при следващата битка вече ще разберем кой е Пейн, щото сега Джирайя няма да може да говори и чак като някой друг се сбие с Пейн(т.е. -Наруто) ще се разбере и това ще спаси Наруто ест..
Иначе ще е яко другата битка да почне с пребити всички нинджи освен Наруто Какаши и Ямато, които да седят полумъртви вече срещу смеещия се тОбито...
Нещо твърде много битки едновременно подхвана тоя пич, нз как ще ги поддържа, освен ако не ги умеша едно хубаво. Кофтито е, че идва коледа и са ше има паузи почивкиии....
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 08, 2007 1:05 pm |
ThaiArt |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Morridin написа: Пейн според мен ще е противникът на Наруто. тOбито ще е противникът на Сас'ке, който след като утепа брат си, ще разбере що за глупост е сторил. ![:nod:](./images/smilies/nod.gif)
И аз тъй ги виждам нещата ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ................ Или пък ... Обито vs Какаши ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 08, 2007 1:38 pm |
DarkElazander |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
'Ич ви нема в разсъжденията.
Пейн е противникът на Наруто.
Конан на Сакура.
Итачи на Саске.
Тоби ще се бие срещу тримата.
Не може лидерът и предполагаемо най-силният от Акатски да бъде победен от Саске алоун.
Сега за последната глава.
Забелязахте ли какво откри Джираия? Срещал се е със всички, които в момента са телата на Пейн, и по това време те не са имали Ринненган. Значи истинския Пейн не е нито едно от телата. Явно Джираия е разбрал кой, какво или къде е истинския Пейн? Но аз съм дотук в теориите, не мога да зная какво точно е проумял Джираия.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|