|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 22, 2007 10:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1245_1262876890.png) |
Haruka |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Darkprince написа: Aaaa, са'а да се разбЕреме тука - aз Sakura не я давам току-така, ако онез двамцата смятат да се лиготят (т.е. R! & C!Syaoran) ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ;;
Разбираме се-веднага ти даваме Сакура, само я измъкни от Шаорановците, че ще я побъркат
1.+4. Добавям и рапан (!) (btw see- clonie is a kinda cool sea shell XD). Ама си беше, да, малко фенсървиз от негова страна. Цялата им битка ми беше малко объркана така и също си помислих как искам да я видя анимирана. А и нещо не внимавах много ли, или какво..ама така и не ми стана ясно какво прави клони там въобще? Т.е. един вид сякаш са свършили всички пера за събиране и тръгнал след това у Шаоран. И Сакура, която се намесва и това, че не й трябвали повече- пропускам ли нещо или тя за първи път казва, че не й трябват? След отделянето си има спомените вече може би? И това "because you`re my own self" клони ли го каза О.о? Наченки на мислене?
3. ->ей това искам да го видя с точилката Представям си ги в най-напрегнатия момент и идва Сакура с една точилка: "Яяя се стегнете малко. Кво ша ми са прайш на мида, бе мидо. Я да се сглобявате и да се свършва с това". Мисля, че ще прояви характер съвсем скоро. Така или иначе ще си наложи да прави избор, а вече няма да го направи като преди с това мрънкане по клони. Ако стане, то ще е защото си е върнал там..характеристиките.
5. За Уатануки и очилцата вече толкова много неща взеха да ми се въртят из главата, че си губя мисълта X| Ама ми е ясно, че щом ги забравя в "сън", значи и те като него са част от съня.
---
Определено не мога да мисля адекватно нещо, ама и чаптъра и идеята, че ще има празна седмица ми убиват ентусиазма.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 05, 2007 4:04 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
е добре де
Това накрая беше rShaoran нали? Damn ~_~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 05, 2007 10:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=343_1369223116.jpg) |
Darkprince |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
xkivax написа: Ууу,честит ви чаптър Честит да ни е. ^^ /offtopic Да се чуди човек с какво да се занимава ^^"""", аман от тоз' grind, B Grade екипировка, Дамаскуси и SoM-ве. (*~*)/off 1. Splash-страницата с групата и мен ме зарадва, някак си придава едно такова "зимно" настроение /offtopic даже цял ден чета "зимна" лирика /off => към Колекцията (Sakura-chan^^ мърррр, мъъъърррр ( )) 2. Seishirou & Fuuma Цитат: Fuuma: Man, you are one messed-up guy. Whenever someone catches your interest, you're always playing your nasty little games with them!! Кажете нещо ново, което да не знам за Seishirou (--_--);; Същият до мозъка на костите си (--_--);; Цитат: Fuuma: That's why those twins always run away from you. And now Kamui perfectly hates even me, how awful. Oh, did your girlfri...... ермммм....b..... нещо си там ...... break your heart? Ах, той горкичкият! (--_--);; ( ![=))](./images/smilies/=)).gif) ) Море сте един дол дренки и двамата, ама стига ви толкоз флейм ^^;;
Както и да е. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Разговорът между тях двамата беше странен. =>
=> 3. Явно C!Syaoran не е само силен (заради очото). ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Май няма да се окаже само "чофлювка" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) (може и "рапан" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) => което ме кара да си спомня думите на Yukito в първия chapter (?), че Syaoran е този, който е destined за Sakura (т.е. C!Syaoran ) А и може и да е перфектният clone-assassin/fighter ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Май пак ще хвърля поглед на "онази" тема от 30 стр ^^;; , може да се открие още нещо
4. Битката беше яка. Но само на мен ли ми се струва или като че ли R!Syaoran "жали" клонинга. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Или просто за C!Syaoran няма пречки ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Може Raitei-a да е силна атака, ама накрая да PWN-ат R!Syaoran толкова лошо. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) То все още нищо не е свършило де ^^
5. Реакцията на Sakura => ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif) (интересува ме какво ще излезе накрая ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) )
Другата седмица - xxxHolic и double - issue TRC -> интересно, интересно ![:hmm:](./images/smilies/hmmm.gif) ^^
Последна промяна Darkprince на Чет Дек 06, 2007 12:18 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 06, 2007 12:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
отговора на клони на предизвикателството можеше да е нещо такова
1 и 2 ги прескачам щото страничката радва пък тия двамата не ги познавам много много тъй че няма какво да коментирам по тез точки xD~
ама 3. сега Клони не изхабява окото на Фай, тъй ли - начи ако не го спрат сега - ще стане някаква ултра имба >.< той ако продължава тъй ще задмине и ФУР (ако не го е направил вече) и ще се окаже дъ файнал злодей... а Юкито дали е знаел за подмяната - по-скоро си е говорел за Сяоран който ще пътува със Сакура - и в единия и в другия случай, най-малкото че клони е бил пратен в света точно за да тръгне на това пътешествие със Сакура тъй че Юкито при всички случаи е бил прав
4. не знам за 'жалене' ама на R|Syaoran това не му ли е най-силната атака досега - и нищо не успя да направи, Сакура трябва да вземе решение и да го cheer-ва преди съвсем да се е попилял горкия
туй което не разбрах сега е тялото на Сяоран и то ли е в дриймуърлда >.> щото не може ли това да е като пророчески сън за бъдеща битка между двамата - а вече Сяо да си се събуди по някое време ^^
бтв това за double-issue-то се отнася за Шонен Магазин-a - не за Тсубасата, най-вероятно ще си е стандартен чаптърa ама не пречи да си помечтаем..
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 06, 2007 1:36 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
В следващия чаптър сигурно и Уатануки ще влезе в дрийм уърълда пак и ще стане нещо интересно ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ммм can't wait
между другото удф са тея точки?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 06, 2007 8:36 pm |
Darkprince |
|
|
PA3YM написа: отговора на клони на предизвикателството можеше да е нещо такова
/offtopic Което ме подсеща, че имаше една песен с подобен припев: ....Damn right, it's better than yours........ ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) /offtopic
3. Е тука вече нещо не се връзва или поне на мен така ми се струва ^^"" От какъв демон му трябва на FWR (прекалено)силен клонинг - т.е. на него му трябва такъв, който да му върши работа, не uber-imba (така си мисля аз). Защото колкото по-силен е servant-a/"марионетката" толкова повече усилия полагаш за да контролираш, нали ? Може би FWR има някакви планове за него (О_o)? ->ще послужи за реинкарнацията на Clow Reed ? (--_--)
4. Това с "жаленето" трябва да го пооформя малко ^^"" Иначе как R!Syaoran се озова в Dream World - еми почти същото като при Watanuki, с малко помощ от страна на Seishirou, т.е. действието се развива сега.
За double-issue-а - sorry, ама като го видях накрая..... ииииии...... знаете как се получава.
@Shape за какви точки става въпрос или май аз нещо не съм разбрал? ^^""
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 06, 2007 9:41 pm |
PA3YM |
|
|
3. хмм Клонито да служи за реинкарнация на Клоу Рийд ме връща към теорията за това ФУР да иска да победи Клоу за да носи титлата на най-силен (а не втори след него), тъй че ми допада такова развитие ^^
4. явно за пореден път се поомешват Тсубасата с Холика... тъй че трябва да наваксам и с него ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) искаше ми се да имам по... хм непредубен може би поглед ама наистина миксването става неизбежно на този етап
@Shape, а и за Принца който явно така е свикнал с точките, че не им обръща внимание вече ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) -> ами това са точките от дневния ред ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) по-лесно се коментират определени моменти отколкото ... 'като цяло'
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 06, 2007 9:41 pm |
Haruka |
|
|
@PA3YM, това с картинката беше велико. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Тя Сакура за това отдавна си е избрала клони.
Имам чувството, че е минала цяла вечност от чаптър, чак тренинг загубих вече ~.~
1. Сплашът е УаУ. Това ще е страшно красиво на някой много качествен скан с малко обработка, нямам търпение да се намери такъв. Зимно/празнично/Коледно настроение фтв! Всичките са мн сладки на картинката.
2. Messed-up и още как. Ако той не е, не знам кой. "Я, някой ми хвана интереса, хайде да видим какво ще стане ако му избием семейството и си поиграем на "кой ще е оцелее повече от другия""
Аа на Фуума как няма да му е гадно от държанието на Камуй, тоо си е...еми да, разбрахме се ^^'
Сей-чан го изкараха гомяло ангелче, излиза, че той е отстъпил перото на Шаоран. Великодушен човечец.
3. Ем, че не е задмилан още ФУР след като казват, че може и да надмине Фай когато си имаше и 2те очи скоро. Не мисля, че освен магическите сили е с нещо по-особен от оригинала. Просто един вид като няма чувства и т.н., може да се бие на пълни обороти, докато Шаоран мисли, изпитва там някаво съчувствие/хуманизъм/знае ли човек. ФУР една ли сам ще прави клони по-силен (освен ако няма пак някакви блестящи планове, които са ни точно толкова неясни колкото и всички останали.)
4. На мен пък ми се струва, че освен Райтей, Шаоран не знае други атаки ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) . Абе ще ги видим, няма да се дадат толкова лесно.
За желанието какво говорите така и така не разбрах...
Офф./ За точките, по които подреждаме като пишем, може би?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 07, 2007 12:28 pm |
PA3YM |
|
|
Haruka написа: 1. Сплашът е УаУ. Това ще е страшно красиво на някой много качествен скан с малко обработка, нямам търпение да се намери такъв.
http://rapidshare.com/files/74874223/TR ... r.zip.html
виж това дали няма да ти свърши работа - пак си има нужда от обработка де, ама... то няма начин ^^"
3. a дам C|Syaoran не е задминал ФУР ама определено е задминал R|Syaoran - може би Сейширо затова се би с него - за да им сравни силите... което ме праща към
2. Сейширо не само че даде перото на Шаоран ами и го загря за битката, която му предстои - наистина великодушен типаж ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) а дали не е запазил перото щото е знаел че сега ще имат нужда от него за да събудят Сакура или нещо от рода - това направо праща Сейширо в зоната на добрите куул герои
и пак 3. клони става все по-силен и по-силен и при това силата от окото на Фай не намаля - т.е. най-вероятно тя е разликата, която го отличава и издига (по сила) над R|Syaporan >.< дали надушвам правилно, че Фай може да се жертва - нали беше казал, че ако умре клони ще изгуби неговата магия... което не ми е ясно как точно ще стане, ама ако му се доверим може така да изравни силите Т.Т *sob sob*
4. ъърм... желание ли ... за жАлене говорехме
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 07, 2007 9:13 pm |
Darkprince |
|
|
PA3YM-e, хващаш ме неподготвен, ш'знаЙш ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) , а пък в момента около мен е такъв джангър, че не мога да си събера мислите
Edit: това беше около преди 6 часа
2. Така известният Sei-chan (малко offtopic) -> не го харесваме, прешъсссс ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) (макар че е малко трудно да си абсолютно или крайно настроен към героите на CLAMP^^) Нищо, че тук е малко младичък, нисичък и миличък, и има много фенгърли, пак не го 'аресвам (само каква позиция - сам самичък срещу армията фенгърли на Seishirou^^"""") Anyway, който е чел Tokyo Babylon ще ме разбере донякъде. (е, тя Haruka знае, ама нейсе )
3. Така за Fay останах с впечатлението, че му е добре с вампирските сили и не е на зор за магическите си сили. Поне за сега го оставете настрана, тамън взе да се "очовечава", сега остава да направи някоя шмекерия и ............
Думата е жАлене, не желание (Haruka, мамиче, Флюбена ли си, спили ти се, нещо май не си в кондиция /) Каква ми беше мисълта, макар може и да не съм прав - значи аз съм останал с впечатлението, че щом каже нещо R!Syaoran, го прави, но тука нещо не е така. (*~*) Думите му в края на 174 chapter ги разбирам по следния начин - чувства се отговорен за деянията на C!Syaoran и иска да поправи всичко - в момента мисълта ми е хаотична, така че простете - или по-скоро си мисля, че R!Syaoran е ядосан на клонинга, че се държи така (чЕкайте сега, не бързайте със заключенията ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) );
Добре нека почна така - Tooya беше заподозрял C!Syaoran в началото, на което Clow му казва: "Let's believe in the future" (не знам, защо но Clow започва да не ми допада с подобни изказвания ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) , сещам се един епизод от CCS, и там по същия начин говореше (*~*)) -> т.е. спокойно, накрая всичко ще бъде наред;
предполагам, че хората, които са involve-нати в историята + R!Syaoran, са очаквали, че клонингът ще предприеме нещо решително, въпреки че е марионетката на FWR и затова мисля, че R!Syaoran едва ли не му държи сметка, ЗАЩО действа така, като се има предвид, колко хора са се жертвали желанието на FWR да не се сбъдне -> т.е. R!Syaoran приема твърде лично събитията (което си е нормално) (*~*)
Чудя се, дали той не нарушава баланса, след като той се опитва да промени нещо.
Колкото до дали R!Syaoran знае само една магия - еми помислих и върху това ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Имах идея, че R!Syaoran нарочно не използва по-силна атака да не би да промени бъдещето, но е малко showoff ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) , затова -> изглежда той е "ограничен"/sealed-нат (от някого ????) и може би затова припадна в Celes и затова излозва само една атака, ама и това е .....(?_?)
Сетих се и още нещо - спомняте си как C!Syaoran изпадна killer-mode в Lecourt Country.Чудя се дали R!Syaoran не се опитва да го постави отново в подобна ситуация, надявайки се, че "нещо" ще се "пречупи" в клонинга. Още малко уточнение - дейстията на C!Syaoran ги приемам като на робот, не на клонинг, защото аз така си го обяснявам - клонинг <- частица от теб е взета да се създаде човешки живот по твое подобие, но в крайна сметка то/тя или той има съмсем различна ценностна система от твоята. А може би погрешно се хващам за думата
/offf Ааааа, за тея ли точки става на въпрос ![Изображение](http://img172.imageshack.us/img172/3047/hehcs8.gif) - ясно, ясно
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 07, 2007 10:56 pm |
Haruka |
|
|
Разум, мерси много. Красиво и голямо е, но е вектор, а винаги оригиналът е по-хубав :Р
Заа желанието ще кажа в своя защита, че началната ми учителка не ме е науча да чета явно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Сега ми се връзват чак нещата.
И сега си запазвам правото да едитна утре по някое време, че интересни неща сте писали, ама ако аз пиша сега, ще вземат да изплуват някакви желания и подобни.
2. Ой ой, че кой казал, че ние го харесваме ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) В този случай фенгърлизмът по Сусбару взема връх и мразим Сей-чан. А и не само аз, тъй че поне тук вълната фенгърли е слаба, търпи се. Ноо тука е значително по-добър. Наистина даваше вид сякаш помага за всичко, но пак си е от онези герои, които си гледат интереса и даже и да се водят на стрната на "лошите" (е сега не знам дали е така, но си я има и възможността да е от пешките на ФУР), пак си ги предават както си намерят за добре.
3. Абе сега вие нещо..против Фай ли имате хм...Нищо лошо и нередно няма да направи човекът, даже реши да не им се меси. Но да си върне окото примерно (което на този етап дали може, не знам) няма да е лоша идея ако иска да помогне на Шаоран да победи клони.
Тооя обикновено има правилна преценка за нещата и за това се чудех как така подозира Шаоран и мислех, че просто си пази сис-фетишът от ККС, ама явно нещата са били по-сериозни.
Клоу все така си говори, ама няма лошо да има оптимисти. Може просто наистина да знае най-много от всички и тези промени, които си мислят, че правят и избори, които си мислят, че сами правят.
Та за Шаоран, което е по-важното-Ми да, приема ги навътре и ръси клишета без покритие. Не ми харесва -.- Твърде много е очаквал клони да си развие сърце и т.н. и какво въобще си е мислел, че ще може след това. Ако го остави да си вирее, щеше да му стане райвъл хм. И сега разправя как е самия него или част от него и изобщо..
@Dark, еха, аз не го мисля чак до там за способностите- хрумна ми просто, че на Кламп не им се мислят други ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) или просто си чакат момента. А моментът е сега, т.е. следващият чаптър и ако нещо го е спирало, мисля че сега трябва да действа.
Това за клонинга вече си е дълга тема май...но за пробването-възможно.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 12, 2007 3:35 pm |
Darkprince |
|
|
OMFG> @_@ @_@ Не издържам повече. Напрежението е прекалено голямо. Не мога. Т_T
Кхъм....... сега по-сериозно
1. Sakura & R!Syaoran -
![:love:](./images/smilies/love.gif) Най-сетне. И май трябва да се примиря, че ще видя Sakura в (action)girl-power-mode (или поне повече от това , но надеждата умира последна^^) Нищо и така се ядва Sakura е желязна^^. Направо съм "залят" от..... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) от.... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ... бее, има ли значение от какво. ^^ YES! ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Браво моме ![:clap:](./images/smilies/icon_eusa_clap.gif) Така те искам ^^
2. C!Syaoran или по-скоро R!Syaoran -> Ах, тиииии ![:mm:](./images/smilies/mm.gif) . Знаел си през цялото време, че той трябва да си спомни, нали? Значи почти познах, че "пенявенето" на R!Syaoran е с цел да "събуди" нещо у клонинга. Е не точно^^""", но почти. "Memories of the body" -> същото, кoeто и Mokona каза в Country of Shura. *****Чакайте малко - аааааа, затова му трябва на FWR тялото (на Sakura). ***** -> но дали това ще е достатъчно :? , по онова време Sakura реагира спонтанно ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Доколко memories of the body са по-силни от тези на сърцето/душата, тук има доста да се говори. CLAMP за пореден път обърнаха всичко с краката нагоре
OK. Думата " спомени" си става ключова за TRC, в това се убедих. Но според мен "спомените на тялото" са по-скоро във "латентен" вид. Както видяхме вече нищо не спря C!Syaoran да прободе рамото на Sakura (ще му изпия кръвчицата^^), но тялото му реагира, когато реши да я убие (ако беше станало, тук вече аз не отговарям за действията си^^""), т.е. "те" само са го спрели, надали може да се каже, че са поели контрол (но да спреш програмата, си е бая постижение). Възстановяване на душата/сърцето отвън -> навътре - хмммммм
3. Обицата, обицата ^^
edit: /леко offtopic току-що прочетох Shiritsu Horitsuba Gakuen - Christmas Short Comic - няма ли да оставят Kuro-sama на мира ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) /off
Последна промяна Darkprince на Сря Дек 12, 2007 4:44 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|