Дата и час: Чет Фев 13, 2025 6:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 26 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 36  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2007 12:32 pm 
Аватар

не виждам какво ви бърка Холоуа от началото - там Рукия го спря миг преди да забие зъбки в Ичиго, по скоро инстинкт да пази отколкото нещо друго, щото нямаше време да ползва каквото и да е от шинигами уменията си... затова го спря с тяло. Ако ичиго го нямаше Рукия щеше да бие тъпия холоу без проблеми ;) но тъй като трябваше да се вкара плот но джуцу - и двамата бяха там и нещата се случиха за да почне историята; след това би 9-я аранкар трудно щото постоянно се разсейваше и колеабеше тъй като пред нея седеше Кайен - единственото нещо което й тежи и я бави да се развива - сега вече като няма такъв товар би трябвало да става и по-силна и значима като цяло; тренировката и с Инуе не беше за да става Рукия по-силна - а за самата Инуе, която се беше спекла че е слаба и ненужна (което си е истина де) >.>

оттам нататък силите са достатъчно балансирани - Ичиго расте най-бързо, другите са второстепенни герои тъй че няма нужда да стават убер силни бързо - Чад падна от капитана в СС за да се покаже разликата - не случайно след това тренираше и постоянно падаше от лейтенанта Ренджи -> неговите сили започнаха истински да се отключват едва когато стъпи в Хуеко Мундо заради характера им, освен испански думички като ел директо, вече може да ползва и другата си ръка, няма защо да се бърза там, ще се развие и той достатъчно; Ичиго победи с вайзард силите си Но 6 еспада, Бякуя без да се затрудни много победи но7, Маюри ще победи но8 щом се справи с кукличките които ползва в рилийсната си форма - тъй като разликата в силите на еспадата са големи може да се предположи че първите четирима са по-силни от всички като Кйораку и Укитаке може да имат шанс срещу тях, за петия - Зараки може и да успее да го победи щото ползват един стил на бой - raw power, освен ако Нойтора не изненада с релийс - значи за войната през зимата (или там когато се случи) ще трябва нов рунд тренировки и нови умения и за по-главните герои, и за капитани, лейтенанти и всякаквито там - а да, в момента може би само вайзардите ще могат да се изправят най-сигурно с първите от еспадата (при това не всички от вайзардите - Шишкото не е фронтлайн сила) ;)

мнение: света е топ-даун щото принципите, които са заложени важат от началото до края - земята, хората умират, душите отиват или в СС или в ХМ. на едното място може да станат шинигами, на другото холоу - ако е силна душата и има потенциал и на двете места може да ъпгрейдне по един или друг начин, при едните с тренировки на потенциала, при другите с ядене на други холоу и души. от флашбека на грими стана ясно че само някои души могат да ъпгрейднат докрай при холоуите - до вастолорд. т.е. трябва да има една най-силна душа при гилианите,която да води останалите и да образува характера на аджукасите и ако има потенциала да стигне и до вастолорд впоследствие - така както само някои души при шинигамитата могат да станат капитани и т.н.

доста малко несъответствия има в света на мангата (2-3 и за това си я следя, както и заради арта ^^ - това че не блести с история е отделен въпрос :drop:

а и Cagalli е напълно права, че четенете накуп >>>>> от поседмично следене, ама пусти навик >.> направих си преди време опит и прочетох накуп боя с Дордони, който ми беше скучничък поседмично, но ми се стори вече смислен, когато го изчетах наведнъж :nod:

бонус 3 Нелл-ки (1 | 2 | 3) за който е стигнал до края на поста :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2007 7:04 pm 
Аватар

Малии гаси и поста.....как не са ти са счупили пръстите бе човек.......както и да е да се върна на темата.......на който не му се чете да не чете...никои не ви е задължил да я четете....аз лично си ме кефи и я чета всяка седмица ...е не всяка но нямам проблеми с четенето......това дето го пишете, че Рукия била слаба РАЗУМ много ясно си го обясни....

Та сега за предстоящите битки......Бякуя напраууу изкърти оня негро....ама то и така и трябваше ...тоя напрау си беше чист пе*ал ......с тая негова любов какъв друг може да бъде :) ....тоя разваля имиджа на цялата еспада.......

Така за Маюри....то е ясно ше фърли леитенанта да е окълцат хубаво и след това той ше се намеси(баси и садиста) ....ама ше трябва да ползва банкая.....(ше има битка садист vs. садист :twisted: мухахаха)

А за Зараки ми малиии нямам търпение кога ще дойде чаптъра с него.....той напрау ше изроши Ноитора....той Тесла май въобще не усети какво стана ама той и без това дразнеше така е по-добре.....

Само едно нещо не ми е ясно защо от всички капитани дойде точно Унохана.....ясно ше кажете заради лекуванете.....ама то можеха да дойдат някой други а не да пращат най-добрият си лечител.....странно кои ще са другите лечители при капитаните щото при Бякуя беше Ханатаро....ама както и да е това няма голямо значение.....много исках да видя поне как се бие Унохана ама уви ония мишковци избядаха много бързо.........уфф стига толкова, че ма домързя :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2007 10:03 pm 
Аватар
Модератор

За тренировката точно това имах предвид, не съм казал, че това е била нейна тренировка да стани по-силна, а че е единствената която помна.
Това, че не е имала време да ползва някакво умение е глупост. Битките в мангата са основно базирани на скорост, такаче една такава атака трябва поне 2 пъти за това време да може да я блокира едно шинигами от нейния ранг (ранг способен да победи еспада). Атаката неидва от супер-юбер противник че да неможе да я спре, идва от обикновен холоу. И не тръгна да го спира с тяло, а с меча, но просто (какво друго да кажа освен) е слаба, и затова успя само с тяло да спре атаката.
Немисла да продължавам да объждам тази ситуация, защото е ясно, че фенбойщината скоро ще се намеси много.
Иначе явно не сте ме разбрали като споменх за Рукиа, имах предвид, че в началото е слаба, и изведнъж се оказа на нивото на еспада, без някаква причина (защото непомна да е имала специална тренировка за нея, ако е имала тогава съм съгласен, но просто непомна). И това, че автора не се е съобразил с този момент и не и е направил такава тренировка куца. Сега ще кажите пак за този "ботъм-ъп" свят, ок, но когато направиш нещо, ти не го хвърляш с следващия момент, защото не ги е угодно, а гледаш да нагласиш така нещата, че да станат за следващото (ако изобщо някой ще ме разбере тука). Това е все едно да направиш грешка, и да не си я признаеш и да продължиш така, все едно не се е случило.
Такаче проблема ми не е в самата Рукиа, а в самия автор, но това си е мое мнение.

Tristan написа:
....на който не му се чете да не чете...никои не ви е задължил да я четете....

Типично фенбойско ламерско изказване.
По последни данни, това е темата за дискусии. А дискусии незначи само положителни мнение на разни хора. Какъв е смисъла да се дискутира нещо, ако всички са на едно мнение ?
Никъде не съм казал, че не ми се чете, а че става все по-тъпа и че може да спра да я чета, не защото не ми се чете, а защото е тъпа.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2007 11:01 pm 
Аватар
Masaka?!

Крис-доно, позволи ми да не се съглася - четох 50тина глави наведнъж, едва я издържах тaя манга (добре, че са Нел-чан И Бякуя-сан). Картинките на моменти са убер-яки, но диалога, ненужните/провлачени битки...

Не знам дали преводачите са некадърни, но тия обяснения и обиди покрай битките ме вбесиха на макс. Всеки герой има 15000 философии за живота и 15000 причини защо се бият, как се придобива сила и т.н. И всичките си ги казват... -_-'''''' и си противоречат '''-_-. Кубо Тите не е философ: мотивацията, речите, надъхващите слова, които пише са умопомрачително тъпи и лишени от смисъл.

Дори и аз мога като него:
The Resolution is your Sword. Feel it, harbour this emotion. You have to battle not because you want to save your friends, but because your sword hungers. Shed aside feelings for companionship, friends, loved ones... You will be unable to cut me while you think about them, worry about them, weep about their loss.
Ichigo - come!!!!! :puke:

5 минутки по-късно (същият герой):
Your nakama are your most important ones, treasure their friendship. Through them you can become stronger... бла, бла...

Ей тва имам предвид. Хм, как беше, а? :hmm:
:lol:

ООО, Бякуя-сама как смаза тиквеникааа... <3

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 07, 2007 2:22 am 
Аватар
in need of a hero

Въпрос на вкус, какво да се прави :) .

Нз, аз лично още бликам от ентусиазъм заради битката с Гримджов, преобразяването на Нел и появата на Биякуя и Кенпачи.

Колкото до речите... За тях нямам мнение. Когато почне някоя битка да погледна едно балонче текст на страница - две и това ми е. Няма нужда много от четене, понеже идеята се схваща :lol:

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 11:56 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

:hotl: dummy органи... офф не си е работа, дано само и тоя не се е превърнал в тиква сега, че ше се спукам от смях :lol: :lol:
Батти тъпите битки.... и в анимето са ОЩЕ по-тъпи, деа... само зараки ползва >МЕЧ< в тая манга, бати резила :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 3:12 pm 
Аватар

Ох.......верно много затъпя.....идват капитаните и вместо да направят якУто шоу, те "Банкай" и айде... :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 5:23 pm 
Аватар

Много му е тъп банкая на докторчету...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 6:03 pm 
Аватар

И Еспадите мрът като мухи :? Егати скуката :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 6:17 pm 
Аватар

Сакън да не видите негативно мнение от някоий :lol: :lol: :lol: .И всчики
почват да мислят негативно или да се влиаят...Та всичко това което се
случва в момента в мангата е просто преход към втората същинска щаст
(не се ли замислихте над това......нищо не се случва случайно,точни тези битки не са от най-голяма значение в момента...интересното тепърва предстои) :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 7:28 pm 
Аватар

Така е, но можеха да го направят и по-интересно :? Та това са Еспади все пак предполага се че трябва да са силни :roll: А капитанчетата само казват 'Банкай' и готово :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 8:49 pm 
Аватар

Е не е точно така защто се пак са капитани.....те в СС капитаните не знам как са наредени ама определено не е по-сила....така, че не се знае кой капитан колко в действителност са силни....пък и се биха с едни от най-слабите еспади....като естествено изключим Зараки......ама за него не искам слаба еспада искам най-силната за да дивее на воля ИЗРОДА :twisted: ......

А за CaBa .......аз не съм чак такъв фенбой....просто си казах мнението....се пак аз не съм мод и не мога да ви забраня да плюете......

А и за Рукия......за това, че тя би еспадата си беше чист късмет...колкото и силна да е дя даже не е и леитенант....просто оня еспада си беше гилиан пък и прекалено много се осланяше на знанията на Каиен и затова не помисли, че Рукия може да има някакъв скрит коз

PEACE

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 9:15 pm 
Аватар

Цитат:
олкото и силна да е дя даже не е и леитенант

Рукия не е лейтенант, защото Бякуя-чама е дръпнал малко конци и я е ограничил, да не ходи на опасни мисии. Девойчето спечели битката against all ods, като се има впредвид, че се би и срещу стар ментор и приятел.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 08, 2007 11:54 pm 
Аватар

dummy organs...ЗЛЕТААА!Чакаш,чакаш битката и като дойде чаптъра к'во?Прас един банкай и еспадата изведнъж изгинаха :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 09, 2007 12:47 am 
Аватар

Joy написа:
Така е, но можеха да го направят и по-интересно :? Та това са Еспади все пак предполага се че трябва да са силни :roll: А капитанчетата само казват 'Банкай' и готово :o

абе силни пфффф тва са некви тупаци дето са сьмнати от перчема за да
има някакви хора...единствените хора които може да се равняват са Gin, перчема,и 2PAC-a :wink:
а ако е излезнал новия чаптер може ли некой да метне линк кьм него :wink:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 26 от 36 [ 540 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 36  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]