Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:50 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 11 [ 156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2007 4:49 pm 
Аватар

пичове кажете някоя готина програмка за създаване на *гиф-ове, че аз нещо не мога да случа на нищо работещо както трябва :roll:

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2007 5:12 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

http://zamunda.net/details.php?id=102509&hit=1

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2007 5:17 pm 
Аватар

10х :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 11, 2008 12:48 pm 
Аватар

Ами аз нещо четох коментарите и съветите по темата, ама нещо куца. Значи свалям си скриншот, намалям го на 180 на 160 пиксела. Посочвам го с browse и след това дава че се качва с прати, няма никакво съобщение за грешка. А като пиша някъде, няма никой. Влизам в профила и пак няма никой. Все едно че нищо не съм слагал, ако някой има идея защо е така да пише :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:28 pm 
Аватар

Питай в тая тема :>

Фани ♥
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 16, 2008 11:43 pm 
Аватар

Tra[n]ceR сори, че се наложи да ми изтриеш подписа, мислех че се вмествам в 200 височина. Малко го редактирах - сега става ли? :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Май 17, 2008 12:31 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Става става :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 8:58 pm 
Аватар

От това което ще напиша сшадам към недоволните потребители,дано модератори и прочее обърнат внимание.Честно казано ми писна Трансера да ми трие подиспите и да си слага титулярно името.Аре ве хора,то бива,ама извиняваите 21 век сме вече.Престанете с това тъпо извинение че на някой нета им бил еди къв си.Мамка му лятото си бях на село,което е в северна България на повече от 300 км от родния ми град и 400 и кусур от Шопия и когато работя с компютъра там по форуми или въобще,изображения,картинки,анимации зарежда ги безпроблемно.Вие тука все едно 99% от форумджийте са с dial-up връзка или въшни трафици,вътрешни трафици.Аре отпуснете малко повече изискванията че туко виж накрая с 6 пикселови аватари и подписи ще вземеме да бъдем.Ся не казвам хептен да пуснете кранчето,ама вие и така сте го стегнали че и вода няма за да ръждяса.Мисля че още 100-120 kb за подпис ще е приемвливо,за аватара нямам оплакване.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 9:35 pm 
Аватар

Проблема се решава много лесно. Намали си подписа и се придържай към правилата, тъй както няколко хиляди потребителя спазват правилата, които са направени с някаква цел.
Ами ето ти една проста статистика.
1 страница има по 15 мнения. 15 потребителя с по 300кб подписи = 4500кб (4,5мб), демек тези с по-ниска скорост (примерно аз 128кб/с макс, дам вярвай ми има и по-малки) трябва да чакам по 37сек. да ми зареди всички подписи, а сега сметни ако тръгнеш да разглеждаш всички теми с по няколко страници и чакаш всеки път по 37 сек. да ти зареди всички подписи, за да можеш да прочетеш спокойно някой пост. Или ми казваш да почна да блоквам всички снимки? :roll:
Или искаш да стане като онея форуми извън БГ дето за 1 страница с 5 поста скролираш минута и то само заради 20те им подписа. :?
Вие още малко ще искате цели филми да слагате в подписите си.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 9:44 pm 
Аватар

Има форуми, които са с по-"лек" стил откъм рамки и др. такива и мястото е предостатъчно, където ограничението е аватар 100х100 и подпис до няколко userbar-а, така че сегашното положение е много добро. А и аватарите и подписите не са направени да покажеш колко по-голямо и красиво нещо да сложиш, а да ги нагодиш така, че да правят добро впечатление на другите.
200KB и нито бит повече. Както каза dripper-san, всички от форума ги спазват (а тези, които не го правят, са санкционирани), защо ти е да си изключение?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Юни 11, 2008 10:28 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Lone Wolf написа:
...

Пич отиди в анимесуки(един от най-известните аниме-портали) и виж какви им са изискванията във форума :o
Честно незнам какъв ви е проблема да си направите малко по-малък профил-тук е толкова олекотено откъм изисквания макар че е голям форум и вие пак негодувате :? пфф

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2008 9:01 am 
Аватар

Нали знаеш че докадо има хляб и кораба е шълен,плъховете все ще са недвоволни :D .И аз се старая да правя малки профили,затова не слагам кой знае колко движещи се работи по тях иначе ако става въпрос има и форуми без подписи и аватари.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 12, 2008 4:20 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

@Lone Wolf нека да вметна нещо :). Данлоуд скоростта ми е 650к, ъплоуда 550к, и все пак нека ти покажа листа от адблока ми (щото нали съм с гол. скорост, и нямам нужда да блоквам...)
:arrow: http://igpxfan.no-ip.org/Others/adblock.html ...
200kb са ок!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 14, 2008 11:11 am 
Аватар

трябва ми помощ!!! не мога да намеря картика с 180 пиксела за да си я сложа за аватар или като намеря пак някакви други правила са нарушени тьрся картинки на наруто минато или хината
пс нямам програми за оформяне на картинки

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 14, 2008 11:13 am 
Аватар
Мародераторче

http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=33749
това е темата която ти трябва
хората там ако са достатъчно благосклонни ще ти помогнат да си оформиш всяка картинка която намериш :roll:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 11 [ 156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]