|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 3:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 30, 2007 7:06 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Филма беше кур ...
Отговор кратък, ясен, точен и най-вече обективен.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 30, 2007 9:36 pm |
|
Cypher |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 6:23 pm Мнения: 656 Местоположение: Велико Търново
|
Darkstalker написа: Филма беше кур ... Отговор кратък, ясен, точен и най-вече обективен. Човек за кво си го гледал бе ... явно не ти допадат такива филми ->Съвет: Не гледай повече такива филми ... явно или не ти понасят , или не ги разбираш
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 01, 2007 9:44 am |
|
Toppyoushimonai |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 15, 2007 7:11 pm Мнения: 54 Местоположение: Пловдив
|
Стивън Кинг > All
Тотално го забравих тоя филм ops:
Инак днес ще прочета разказа,кво са 50 страници
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 03, 2007 7:57 pm |
|
Toppyoushimonai |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 15, 2007 7:11 pm Мнения: 54 Местоположение: Пловдив
|
pavlina_1990 написа: Филма беше много як! Започнах да го гледам със сестра ми през ноща, достраша ме и го оставих за следващия ден по обед!
Голяма грешка
Такива филми не се гледат на обед,бре Атмосферата е важна все пак
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 03, 2007 9:38 pm |
|
Cypher |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 6:23 pm Мнения: 656 Местоположение: Велико Търново
|
Toppyoushimonai написа: pavlina_1990 написа: Филма беше много як! Започнах да го гледам със сестра ми през ноща, достраша ме и го оставих за следващия ден по обед! Голяма грешка Такива филми не се гледат на обед,бре Атмосферата е важна все пак absolutely agree
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 04, 2007 12:47 am |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Ми, нямаше нещо което да ме впечатли в този филм, нито история, нито реализация. Определено не беше нещо, което да ме израдва толкова колкото небезизвестния Пи да кажем, независимо, че жанровете са коренно различни ( да се чете Коренно различни ). Въпросния филм го гледах към 2 през нощта, нещото което трябваше да е фактор влияещ на възприятията и да провокира дадена емоция, ма нейсе. Както казах одеве : кур. Не че имам нещо особено против ( ... само в някои отношения ) батко Стивън, но някак тоя филм не е правен като за истинските фенове на творбите му, а е изакан за масите, които се тъплят в кино салоните, ядат пуканки и пият диетична кола. Ето защо този филм се нарежда за мен в графа : Издънки на съвременното кино.
Ще бъда честен, дори и историята не можа да ме грабне, камо ли изсъхналия тип във вентилационната шахта.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 04, 2007 4:59 pm |
|
pavlina_1990 |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 8:06 pm Мнения: 2174 Местоположение: ^_^
|
sifer написа: Toppyoushimonai написа: pavlina_1990 написа: Филма беше много як! Започнах да го гледам със сестра ми през ноща, достраша ме и го оставих за следващия ден по обед! Голяма грешка Такива филми не се гледат на обед,бре Атмосферата е важна все пак absolutely agree
Знам, ама голямо шубе през ноща ops:
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|