Btw, края беше изключително сладък Наистина не предполагах, че толкова ще се изкефя *скандира ЯмаПи и се върти в кръг* Чак ми минаха разни яои мисли, нооооо ще си ги запазя за себе си
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
Заглавие:
Публикувано на: Сря Май 02, 2007 6:17 pm
[MalaKai]
Регистриран на: Чет Апр 12, 2007 11:10 am Мнения: 316 Местоположение: Sofia
Чак ми минаха разни яои мисли, нооооо ще си ги запазя за себе си
Аз видях обарване на задни части *скандира* Иначе на мен края не ми хареса пъъък. Ямапи .. така де Акира има мангизи да вземе една квартирка под наем и да забършат Нобута и да си заживеят като хората.. ааама я! Кво са ми се разпокъсали xD Като изключим това че ги разделиха.. наистина края ми хареса ^^ Нобута се усмихнааааааа n___n
dendi, мен ако питаш Акира да вземе една квартирка и да забърше Шужи вътре, ама... няма да станееее Поне ще си помечтая, 2мата са сладки
Иначе точно това, че Нобута се усмихна на края ми хареса най много ^^ Ако си бяха останали 3мата неразделни, просто нямаше да има никакъв смисъл от продуцирането и^^
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
Заглавие:
Публикувано на: Чет Май 03, 2007 2:12 am
caprice06
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
Ми не знам, ама ми стана гадничко как я зарязаха сама кат мокър чорап на простора Тъжно си беше, защото оставяйки настрана продуцирането й, те й бяха първите истински приятели! Винаги бяха заедно и изведнъж бам! заминават....Ъ! Колкото и да е било успешно продуцирането й, приятелите не стават от днес за утре и раздялата е много трудна Пък и нали Акира се правеше там нещо на влюбен....много бързо я разлюби
На бас, че е залюбил Шуджи
dendi написа:
Аз видях обарване на задни части *скандира*
Всички го видяхме Ами това?
Those guys are soooooo busted!!!
Публикувано на: Съб Юни 09, 2007 6:05 pm
ukio
Чак ми минаха разни яои мисли, нооооо ще си ги запазя за себе си
Аз видях обарване на задни части *скандира*
То едно на страна яои мислите, а на друга обарването...
Накрая се държаха като типична влюбена двойка ! И никой не може да ме убеди в обратното !
Та общо взето супер сладко сериалче относно приятелството и отношенията в даскало най-вече от страна на поддържане на имидж и прочие . Изобщо доста поучително и приятно за душата!
Ооо, няма как да не се намеся тук - няма толкова перфектен край просто ^^ Не е ли идилично: най-накрая разкараха и Нобута, и кривозъбата Марико и си останаха Shuuji to Аkira ^.^ Какво повече може да желае човек
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 80 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения