Дата и час: Вто Фев 25, 2025 1:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 12 от 18 [ 257 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Следваща
Кой ще победи?
Анкетата свършва на Сря Дек 05, 2007 8:56 pm
 Алукард  48%  48%  [ 95 ]
 Лъфи  53%  53%  [ 105 ]
Общо гласове : 200

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 1:30 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Юки има регенерация като Наруто. Ако му беше само толкова на Алукард нямаше никой да има проблеми с това, но пък тогава Луфи щеше да си го претрепе без проблеми. Тази регенерация, за която вие говорите е невъзможно да бъде победена (според ваши думи) от който и да е било. Ерго трябва да се ограничи по някакъв начин.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 1:42 pm 
Аватар

Ясно е,че фенчетата на ONEPIECE ще спечелят ,а не Лъфи :) Алукард си е Алукард,в анимето той има ролята на "чудовището" от ,което другите чудовища се боят и съвсем естествено е да не може да бъде победен от прост смъртен като Лъфи,който колкото и да не е си е човек и доколкото знам в ONEPIECE бива буквално пребиван почти до смърт от неговите противници и после се изправя,но въпроса е,че бива нараняван.Ако Лъфи се бие с някой друг човек със супер качества става,ама с някой,който не е даже човек като Алукард не върви;)Колкото до тея дето викат,че безсмъртието на Алукард не се брои да имат много поздрави:)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 1:47 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
За толкова обзъжданата регенерация-от сериите се вижда чеалу освен кръв събира части от собственото си тяло-т.е. регенеразията му не може да се усъществи ако част от тялото му е унищожена-т.е ако Лъфчо успее да унищожи главичката на нашия безсмъртен -но тотално(В Драгонболл има двама такива герои срещу които се бият-Сел и Маджин Буу-но там силите са малко по-различни :lol: ).Та това е начина според мен.Иначе тезата за изчакването докато другия умре от старост е якичка :lol:
ShinChan написа:
Ако Лъфи се бие с някой друг човек със супер качества става,ама с някой,който не е даже човек като Алукард не върви;)

Лъфи се бие с нечовеци,прегледай си сериите :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 1:56 pm 
Аватар

Абе гласувам за Алукард :lol: Чиста фенбойщина, но просто не бих могла да знам кой ще бие :o
Не ме убивайте ><

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 2:31 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Joy написа:
Чиста фенбойщина

знаех си че не съм сбъркал :twisted: :hotl:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 2:58 pm 
Аватар

Safiir написа:
Юки има регенерация като Наруто.

Глупости.Тя направо си пренаправи тялото след като беше набученa от 10тина метални пръта , даже накрая дупки по дрехите нямаше.

Safiir написа:
Тази регенерация, за която вие говорите е невъзможно да бъде победена (според ваши думи) от който и да е било.

Yuki може , Lelouch може , Orochimaru - като призове голямата змия за да изяде Алукард и да я unsummon-не ... теоретично разбира се :lol: ,Yamamoto- като му изгори напълно тялото , Hei - същото , Kuroro Lucifer (ако арената е затворена зала) с онези риби , Tetsuo би трябвало да може и всички DBZ типове като го изпарят напълно :roll:

А да и като се замисля и Ergo Proxy има спонтанна регенерация :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 3:05 pm 
Аватар
Masaka?!

Как върви хейта... ерм, дискусията...

Дам, Ваш също може, като просто го направи на атоми с Angel arm-a, но не стана, щото фенбойщината... :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 3:08 pm 
Аватар

vegetosayajin написа:
За толкова обзъжданата регенерация-от сериите се вижда чеалу освен кръв събира части от собственото си тяло-т.е. регенеразията му не може да се усъществи ако част от тялото му е унищожена-т.е ако Лъфчо успее да унищожи главичката на нашия безсмъртен -но тотално(В Драгонболл има двама такива герои срещу които се бият-Сел и Маджин Буу-но там силите са малко по-различни :lol: ).Та това е начина според мен.Иначе тезата за изчакването докато другия умре от старост е якичка :lol:
ShinChan написа:
Ако Лъфи се бие с някой друг човек със супер качества става,ама с някой,който не е даже човек като Алукард не върви;)

Лъфи се бие с нечовеци,прегледай си сериите :?

Хахаха,етова пък как го реши,че трябва да му е част от тялото останала ,нещо се бъркаш с Пиколо :) В Мангата :censored: Теорията ти за регенерацията има малка пролука, :censored: И не ми разправяй с какви смешници се бие Лъфи :roll: Според мен даже и някой като Гоку не би бил проблем за Алукард,ако Алукард :censored:,можеби Вегето ако успее да разцепи :censored: като Супер Бу,тогава да :mrgreen: Като се замисля май Лъфи не може да го направи това,така,че няма смисъл повече от спор :)

Без спойлери от мангата. Това е аниме раздел.

Последна промяна ShinChan на Пет Ное 30, 2007 3:10 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 3:08 pm 
Аватар

Morridin написа:
Дам, Ваш също може, като просто го направи на атоми с Angel arm-a, но не стана, щото фенбойщината... :lol:

Дам, а преди това победи Вегето, Гогета и Броули. :whistle: :whistle: :whistle: :lol:

Така че гласувайте за кой по- ви кефи и тва е. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 3:19 pm 
Аватар

Бих искал да добавя,че Алукард може да бъде победен съвсем просто без кой знае какви усилия от някой като Какаши например от Наруто,който владее Мангекйо Шаринган и може да запрати Алукард в друго измерение,колкото и да си могъщ се наиграваш:)Това е същото като с Киуби,което е било считано за демон с неограничена сила и все пак е бил затворен от 4ия Хокейдж Йондаиме в тялото на Наруто,или пък в мангата на Хелзинг Андерсън причинява големи щети на Алукард като призовава един вид божествен кръст,тогава се вижда,че регенерацията на Алукард спира,когато срещу него се използват осветени предмети и бива спасен от Серас.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 3:48 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

ShinChan написа:
Хокейдж

Хокейдж? 0_о Хокаге бря :lol:

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 4:31 pm 
Аватар
Мародераторче

ShinChan написа:
Хахаха,етова пък как го реши...и други безмислени простотии които си мисля че имат някакъв смисъл

Без спойлери от мангата. Това е аниме раздел.
Значи както ти каза мода без спойлове от мангата.Не можах да разбера какво толкова не разбра в обяснението ми-според анимето когато му резват главунката на бате Алу Серас трябваше да му я пази за да може пак да се регенерейтне :? .После накрая оня изрод като го прави на пихтия той пак си събира чаркулите два дни.За пример дадох ДБЗ защото там ситуацията с буу е подобна :?
иначе
Цитат:
Бих искал да добавя,че Алукард може да бъде победен съвсем просто без кой знае какви усилия от някой като Какаши например от Наруто,който владее Мангекйо Шаринган и може да запрати Алукард в друго измерение,колкото и да си могъщ се наиграваш:)Това е същото като с Киуби,което е било считано за демон с неограничена сила и все пак е бил затворен от 4ия Хокейдж Йондаиме в тялото на Наруто,или пък в мангата на Хелзинг Андерсън причинява големи щети на Алукард като призовава един вид божествен кръст,тогава се вижда,че регенерацията на Алукард спира,когато срещу него се използват осветени предмети и бива спасен от Серас.

тва дет си го писал са пълни простотии-той не е спасен от Серас
Второ Алукард владее силата да контролира измеренията-така че т Какаши може да си завре в...
И не е същото като Кюуби защото тук се иска победа а не сийл :?

а да да добавя понеже може да ми цензнат цялото мнение макар че аз си цензурирах лошите думички :roll:
за тва аз също харесвам Хеллсинг и то сигурно повече от теб пепи.Така че не знам за кво ти е било да хейтваш така макар че не видях псувните се досещам че са били безидейни като целия ти пост :roll:

едит2:извинявам се само си спойлвал ама понеже знам какви малки ...човеччета има тук си помислих че си ръсил псувни :roll:

Последна промяна Vego на Пет Ное 30, 2007 6:47 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 6:25 pm 
Аватар

Е,така и не разбрах за какво са ме цензурирали,и какви са тези псувни,които са им се привидяли:)Vegetosayajin имах в предвид мангата,тази част,точно преди Андерсън да бъде довършен от Уоутър.
Алукард може да се транспортира от едно място на друго,ама шарингана на Какаши е съвсем друго нещо.
Колкото до тва ти какво си мислиш за мен ми е през оная р**oта,щото знам,че в същност си некое малко келешче,което е смело само зад компютъра:)Надявам се само модовете да си свършат работата и да ти затворат устичката,защото незнам с по горния пост с какво съм те нападнал на първо място,единственото,което беше е да вкарам части от мангата.

Safiir написа:
ShinChan написа:
Хокейдж

Хокейдж? 0_о Хокаге бря :lol:
Hokage:)Извинявам се не бях обърнал внимение на английската версия и се бях заблудил,че е "Хокейдж" произнушението:)

CLC не double-post-вай-ползвай бутона Edit

Последна промяна ShinChan на Пет Ное 30, 2007 6:33 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 6:29 pm 
Аватар
Мародераторче

ShinChan написа:
Е,така и не разбрах за какво са ме цензурирали,и какви са тези псувни,които са им се привидяли:)Vegetosajajin имах в предвид мангата,тази част,точно преди Андерсън да бъде довършен от Уоутър.
Алукард може да се транспортира от едно място на друго,ама шарингана на Какаши е съвсем друго нещо.
Колкото до тва ти какво си мислиш за мен ми е през оная р**oта,щото знам,че в същност си некое малко келешче,което е смело само зад компютъра:)

не съм малко,и не съм смел само пред компютъра :lol: ама се съмнявам за теб :roll:
ама ми писна от малоумни мненийца вече в тая тема

едит:само анимета се представят и не прави двойни постове мж.др. :roll:
ShinChan написа:
Надявам се само модовете да си свършат работата и да ти затворат устичката,защото незнам с по горния пост с какво съм те нападнал на първо място,единственото,което беше е да вкарам части от мангата.

ми тогава сори-обикновено слагат тая иконка на псувни объркал съм се :lol: и не знам защо модовете трябва да ми затварят устичката не можеш ли сам :lol:

Последна промяна Vego на Пет Ное 30, 2007 6:37 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 6:32 pm 
Аватар

Айдеее, 10 гласа. Луфи отвя вампирчо :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 12 от 18 [ 257 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]