Youko FTW
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
Заглавие:
Публикувано на: Сря Ное 28, 2007 10:06 pm
K4HVD
Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am Мнения: 2192 Местоположение: In the middle of nowhere
Youko Ritona
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
Еклерчето, щото си е моето момиче Обаче ако не си я подкрепях заради това, щеше да е Йоко, която както се казваше едно време "кърти мивки и лепи плочки".
Още един много труден избор. Обаче Éclair-чето ми е една от любимите героини, така че гласувам за нея въпреки че аз предложих една от конкурентките й (която и без това няма шанс да спечели).
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Youko Ritona
Заглавие:
Публикувано на: Пет Дек 07, 2007 12:36 pm
Ulfr
Регистриран на: Съб Юли 28, 2007 10:47 pm Мнения: 1878 Местоположение: София
Без да се замислям слагам един глас на Youku
Публикувано на: Вто Яну 29, 2008 3:33 pm
VEGGETTO
Регистриран на: Нед Мар 19, 2006 2:54 pm Мнения: 2004 Местоположение: MARS
Youko Ritona
Ба много гадно свърши TTGL чак ми е жал за Yoko и Simon - неможе да е толкова гадно
EIDT - UPS сорка правя търсене на това аниме и не погледнах ops: ops:
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения