Дата и час: Вто Фев 25, 2025 2:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 11 от 18 [ 257 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Следваща
Кой ще победи?
Анкетата свършва на Сря Дек 05, 2007 8:56 pm
 Алукард  48%  48%  [ 95 ]
 Лъфи  53%  53%  [ 105 ]
Общо гласове : 200

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2007 9:49 pm 

:thumbsup: Много добро описание споуки , за малко да си помисля , че си One Piece фен . :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2007 9:56 pm 
Аватар

луфи определено защото алукард колкото и кучета да пусне луфи ще им надъни по един и ще легнат някои от вас да са виждали ударите на луфи мен мн ме изкефи когато се бии срещу оня пружинасалия а да не гожорим когато стане GEAR SECOND ами THIRD ще ги размаже толкова надалеч че алукард ще треа си тарси далака в антарктика и ко кат се регенерира кат ти пратя глажата на 3 км от там кадето ти е тялото я ми кажи как ще се регенерираш или ще си с раздвоена личност

(пс гледах хеллсинг и знам какви са свойствата на алукард)

(пс2 чакам си снимките плс)

(пс3 мн станаха нали и както и да е според мен саяните би трябвало да са на парвите места щот кат ти взриват земята каде ще се биеш)

и щом алукард има суперхуман стренгхт каде го има щот аз не сам виждал вав всичките епизоди и една частица от суперхуман стренгхт от страна на алукард

Последна промяна toni933 на Чет Ное 29, 2007 10:07 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2007 10:04 pm 
Аватар

трансърееее кога ще вкараш иконата дето си бие главата в стенатаааааааааааааа....................

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2007 10:46 pm 
Аватар

Luffy :headbang:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2007 11:14 pm 
Аватар

Хмм,не изглежда като кой знае колко интересен двубой.Първо Алукард превъзхожда Лъфи по сила и бързина,не знам някой освен героите от ДБЗ,които могат да му се опрат,поради демоничния произход на силите му.Второ е безсмъртието му,което е лъжица в повече за Лъфи.Моята представа за битката е такава:Лъфи вижда Алукард и се втурва както винаги в битка без да прецени случея,нанася на Алукард най-силната си комбинация,който стои отекчен с лека усмивка.После се слага цензура на последващите действия и Алукард го разкъсва на парченца:)Накрая Лъфи се наиграва,а Алукард си похапва лукум АлаЛъфи:))

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2007 11:18 pm 
Аватар

ShinChan написа:
Хмм,не изглежда като кой знае колко интересен двубой.Първо Алукард превъзхожда Лъфи по сила и бързина,не знам някой освен героите от ДБЗ,които могат да му се опрат,поради демоничния произход на силите му.Второ е безсмъртието му,което е лъжица в повече за Лъфи.Моята представа за битката е такава:Лъфи вижда Алукард и се втурва както винаги в битка без да прецени случея,нанася на Алукард най-силната си комбинация,който стои отекчен с лека усмивка.После се слага цензура на последващите действия и Алукард го разкъсва на парченца:)Накрая Лъфи се наиграва,а Алукард си похапва лукум АлаЛъфи:))

Интересно ми е какво ли ще похапне... :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2007 11:33 pm 
Аватар

toni933 написа:
луфи определено защото алукард колкото и кучета да пусне луфи ще им надъни по един и ще легнат някои от вас да са виждали ударите на луфи мен мн ме изкефи когато се бии срещу оня пружинасалия а да не гожорим когато стане GEAR SECOND ами THIRD ще ги размаже толкова надалеч че алукард ще треа си тарси далака в антарктика и ко кат се регенерира кат ти пратя глажата на 3 км от там кадето ти е тялото я ми кажи как ще се регенерираш или ще си с раздвоена личност

(пс гледах хеллсинг и знам какви са свойствата на алукард)

(пс2 чакам си снимките плс)

(пс3 мн станаха нали и както и да е според мен саяните би трябвало да са на парвите места щот кат ти взриват земята каде ще се биеш)

и щом алукард има суперхуман стренгхт каде го има щот аз не сам виждал вав всичките епизоди и една частица от суперхуман стренгхт от страна на алукард

Гледай ОВА-та и прочети мангите на Хелзинг и ще разбереш:)Серийте са цензурирани.В ONEPIECE ако Лъфи е толкова силен защо като удари негов противник и той уживява,от друга страна Алукард минава като през въздух през хората,а Лъфи само се разтяга и дига некакви скали.Даже и в серийте Алукард побеждава някакъв бог от подземния свят с без особени усиия,след като разкрива последния си релийс,така,че стоят измерения между двамата персонажи.Това не означава,че Алукард ваобще не може да бъде победен.Хората го гледат от погрешна страна и мислят,че със физически усилия може да бъде победен Алукард,да ама не,например ако се намери някой герой който да разполага с противоположната на Алукард "unholy" сила би могъл да бие Алукард:)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2007 11:46 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Колко пъти ще повтаряме, че мангите не важът :roll: то май и овите :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2007 11:51 pm 

Последен пост за тази тема:

Толко ли сте тъпи,че разсъждавате върху глупости...примерно дали супер човешката сила на Лъфи е по-суперчовешка от тази на Алукард...тъпо :?

А ся по темата:

Лъфи каквото и да направи на Алукард,вампира си е вампир и просто ще се регенерира или ще стане на онова черно "нещо" със странна форма и "супер-дупер-хипер нечовешки" умения и ако почнете да ми обяснявате как това не може да стане,ще ти кажа,че ти не можеш да казваш на кой какво да прави :x

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2007 11:56 pm 
Аватар

OVA важат. А иначе съм съгласен с GODisBOT

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 12:24 am 
Аватар

Абе вие продължавате ли да си мислите, че тука логиката има място :?
Явно Luffy има повече фенове, кво толкова има да го мислите :Р

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 3:03 am 
Аватар

pisulka_sensei написа:
Fuck Alucard!
Go Luffy!
Safiire гледай Изображение->Изображение->Изображение->Изображение->Изображение<-dead смешник

OMG =)) =)) =)) ...жестоко... :hotl: :hotl: :hotl:
замислих се дали да не гласувам за Alucard, но след тоя пост ако го бях направил щях да се чувствам :lol: , как да го кажа... so miserable :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 7:46 am 
Аватар
Пантсу Мастър

GODisBOT написа:

Толко ли сте тъпи,че разсъждавате върху глупости...примерно дали супер човешката сила на Лъфи е по-суперчовешка от тази на Алукард...тъпо :?

А ся по темата:

Лъфи каквото и да направи на Алукард,вампира си е вампир и просто ще се регенерира или ще стане на онова черно "нещо" със странна форма и "супер-дупер-хипер нечовешки" умения и ако почнете да ми обяснявате как това не може да стане,ще ти кажа,че ти не можеш да казваш на кой какво да прави :x

А колко пъти трябва да се каже, че неограничената регенерация в тази битка не вАжи?

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 8:50 am 
Аватар

GODisBOT написа:

А ся по темата:

10 годишни лапета като теб се впечатляват от такива глупости май?
А колкото до другия дето каза,че щял да отреже ръката на Луфи да погледне епизода когато ЗОРО се опита да го пререже,даже кръв май нямаше..

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 1:26 pm 
Аватар

Не важи регенерацията друг път.Много добре помня защо се реши безсмъртието да не важи в биткита , а именно защото безсмъртните могат просто да седнат и да изчакат другия да умре от старост.В случея регенерацията си му е суперсила и мога да ти дам много примери за това как може да бъде победен някой , който има само регенерация.Освен това и shapeshifting-a играе роля в сглобяването му , все пак не е като да му изниква ръка и старата да си седи на земята.(даже като аналогия мога да дам лошия от терминатора 2 , който се събираше общо взето по същия начин)И бтв в темата с Yuki , не помня да си се оплаквал от регенерацията й :roll: Аре да не измисляме нови правила само , защото хейтваш Алукард.

Sunlance, а Луфи от къде ще знае , че Алукард може да го среже с ръка , че да се пази от това ?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 11 от 18 [ 257 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]