|
Дата и час: Вто Мар 11, 2025 10:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Сеп 06, 2007 8:52 pm |
 |
Hikari |
|
 |
|
Сега и аз си спомних за него..Първо го гледах по някаква италянска телевизия, която вече не съществува..после почнах по ртл2, бях толкова запалена, че даже си го записвах на касети  Дори имах куклата Sailor Moon, от Дубай ми я донесоха..хаха..Много зарибена бях, смея да твърдя, че още ми е любимото аниме, както и първото което съм гледала..Много хубави спомени имам от него. Евала, че има и други фенове тук
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Мар 07, 2008 12:58 pm |
 |
Elayne_S |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 02, 2008 3:23 pm Мнения: 169 Местоположение: Тар Валон
|
Знам,4е едва ли ще кажа нещо по-различно от всичко,казано тук, но не мога да да не споделя, 4е това е първото аниме, което съм гледала, при това по немската, а немски не разбирах, но въпреки това го гледах,което показва колко много обичах и все още обожавам SM!!!Вси4ки герои са много красиви и въобще анимето си има чар
_________________ Smile, tomorrow will be even worse
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Мар 15, 2008 9:08 pm |
 |
Whisper |
|
 |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
^____^ харесва ми,но не съм гледала всичките части =/
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|