|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 27, 2007 2:45 am |
|
BlossomStar |
|
|
|
само че на телевизор е по-готина от колкото в йоутубе, но нищо..всички я знаете :):)
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 27, 2007 3:01 am |
|
~Uchiha Sasuke~ |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 10, 2007 5:30 pm Мнения: 505 Местоположение: Коноха
|
Баща ми много се радва как са направили черепа на робота. На мен пък ми напомня много на "I ROBOT". Като цяло рекламата бива. Пича говори смислени неща и най-накрая - Johnny Walker(Дръж пътя Иванчо Пешеходецa) Малко ме дразни, че рекламират боклуци, които тровят организма ама... Все едно: Животът е натоварен. 24 часа напрежение. Работа, стрес, умора. Зарежете всичко и се отдайте на наслада - БЕНЗОЛ - Утоли жаждатa. Нещо такова.
А пък и асоциациите вече стават едни...Искам да кажа - виждаш сексапилна мацка с много грим, а се оказва, че рекламират кафемашина. В такъв случай си представете следното:
Показват блато, НАЙ-НОВАТА TOYOTA минава оттам. После от блатото изплува един мъж. Той вади минерална вода БАНКЯ. После излиза от водата, хапва SNEAKERS, дъвчи Air Waves и отива в някакъв магазин за дрехи. И НАЙЙ-НАКРАЯ разбирате, че всъщност се рекламирa МОДНА КЪЩА 'SITTES'.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 27, 2007 5:00 am |
|
KITARATA |
|
|
|
~Uchiha Sasuke~ написа: На мен пък ми напомня много на "I ROBOT". Perfect-Blue май си прав vegetosayajin написа: пич за пшърви път в тоя форум срещам друг който да ги е чел тия неща-мир на праха на Свети Айзък иначе филма яко смучи едва го издържах даже тоя с Робин Уилямс не ми хареса
Малко сме но ни има , от старите авори на фантастика съм чел много, btw мислех че има повече хора които да са чели такива неща.
А като става дума за реклама
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 27, 2007 9:16 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
~Uchiha Sasuke~ написа: Показват блато, НАЙ-НОВАТА TOYOTA минава оттам. После от блатото изплува един мъж. Той вади минерална вода БАНКЯ. После излиза от водата, хапва SNEAKERS, дъвчи Air Waves и отива в някакъв магазин за дрехи. И НАЙЙ-НАКРАЯ разбирате, че всъщност се рекламирa МОДНА КЪЩА 'SITTES'.
ахаха добре бее , ставаш за рекламен дизайнер
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 27, 2007 9:44 am |
|
minus |
|
|
|
ОО... ... ама то това джони локър уиски ли било бееее...
пфуу... да му се не види... вълбще не мога да ги разбера тез реклами... Аз и преди съм гледал такива реклами по бг телевизиата и накрая се идва онова човече с бастунчето накрая казват " Просължавай напред " ... " Джони Локър "... и аз досега се си мислех че ония старовремен човек се казва джони локър... и е остаил тва послание продължавай напред... ... че и му се кефех на сичкото отгоре... ... ... па тоо ... било неква реклама за уиски... пу... аз дет не знам че има такова уиски вълбще не мога да зацепя за какво стаа дума в рекламата...
Ааа... не че сега разбрах де... имаше некаф робот... дето ми се стори се самосажалява че ней човек... ми ко... то нема нищо странно ... и аз отвреме на време се самосажалявам че не съм робот... колко хубо би било да съм безсмъртен и да не чувствам а само да мога да мисля .. ама нямаа... а пъък... и нещо не са виждам как ще направя нещо толкоз велико че да ме запомни историята
виж ако бях робот можех да напрая такова нещо...
А.. някой може ли да ми каже какво искаха да кажат тез дето са праили рекламата... щото не можах да разбера... нещо кат да пиеш луиски да е нещо велико или кво...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 27, 2007 10:20 am |
|
Strick Freedum |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 3:59 pm Мнения: 67 Местоположение: Sofia
|
minus написа: ОО... ... ама то това джони локър уиски ли било бееее... пфуу... да му се не види... вълбще не мога да ги разбера тез реклами... Аз и преди съм гледал такива реклами по бг телевизиата и накрая се идва онова човече с бастунчето накрая казват " Просължавай напред " ... " Джони Локър "... и аз досега се си мислех че ония старовремен човек се казва джони локър... и е остаил тва послание продължавай напред... ... че и му се кефех на сичкото отгоре... ... ... па тоо ... било неква реклама за уиски... пу... аз дет не знам че има такова уиски вълбще не мога да зацепя за какво стаа дума в рекламата... Ааа... не че сега разбрах де... имаше некаф робот... дето ми се стори се самосажалява че ней човек... Бахти, да незнаеш че има уиски Джони Уокър.... цццццц..... minus написа: А.. някой може ли да ми каже какво искаха да кажат тез дето са праили рекламата... щото не можах да разбера... нещо кат да пиеш луиски да е нещо велико или кво... Идеятя е че колкото и да напредваме, най - хубавото което имаме са чувствата ни (едно от които е приятното чувство когато пиеш маково уиски с лед пред камина и пушиш кубинска пура или лула с лиубимия ти тютюн ^^) ~Uchiha Sasuke~ написа: Показват блато, НАЙ-НОВАТА TOYOTA минава оттам. После от блатото изплува един мъж. Той вади минерална вода БАНКЯ. После излиза от водата, хапва SNEAKERS, дъвчи Air Waves и отива в някакъв магазин за дрехи. И НАЙЙ-НАКРАЯ разбирате, че всъщност се рекламирa МОДНА КЪЩА 'SITTES'.
ебати идеята. Напрао ма разби ХР
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 27, 2007 11:27 am |
|
Mephisto |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
BlossomStar написа:
И двете са много яки, но понеже втората е много яка японска анимация ме плени заслужено повече.
Готини мнения, кефите ме. А и тенкс за статията, интересна е.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 27, 2007 12:08 pm |
|
minus |
|
|
|
Мерсии... за статиата... прочетах си я се едно като малък чета интересна приказка ^^ Беше интересно... оказа се че наистина има такъв човек джони луокар
Ам... наистина не знаех че това нещо е луиски... понеже аз не пия алкохол и вълбще досега не съм се интересувал от него... Ама може някой ден да го опитам това що, казват че е толкова хубаво... стига да не е много скапо ...
А... май вече разбрах защо са направили рекламата с робота и това дето искат да кажат... Еми... браво - хубаво е станало ... само че явно рекламата си е само за тези които пият алкохол ... май ... :p
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 27, 2007 11:05 pm |
|
Teiru-chan |
|
|
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
|
Мен лично рекламата за това питие изключително много ми харесва.Има (макар и не на пръв поглед) дълбок смисъл.По принцип аз честно казано не съм от много пиещите ,но тази реклама кара човек да приеме самото питие като нещо повече от другите.Носи в себе си идеа,която я възвеличава и увеличава по някакъв начин стойността и.А относно чиека-робот .. СТРАШЕН Е ! Много ме кефи как са го избарали и как говори и просто.. това ми стана любимата реклама (освен рекламата на Кока Кола за "Аплодисментите" )
Да се надяваме , че и в България някой ден ще има такава хубава реклама с красив замисъл и добра изработка.Нещо,което да не е само "Оооо Пепи!" или "Ке ме отрепе ама друг път ке ме отрепе!"
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubu GEEMU nara mata sagasebaii
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 28, 2007 6:40 am |
|
shnolichka |
|
|
|
Teiru-chan искам да коментирам последните две изречения от поста ти.
/Изразявам собствено мнение/
Убедена съм, че може да се направи "такава хубава реклама"(за Джонити става на въпрос) и тук. Друг е въпроса, до колко ще се пласира на българския тв-екран. Понеже твърде малко биха я оценили и още толкова ще тръгнат да си купят даденото питие....Не сме дорасли явно.
Реклами като "Ооо Пепи!" и др. от този сорт са масови, не се отличават с блясък, но хващат окото на потребителя, понеже са добре сдъвкани и лесно се проектират в съзнанието на наблюдаващия...
Ох,...стига, че....
Искам само да добавя за рекламата на Джонито:
По принцип никога не свързвам рекламите с продуктите. Оценявам и се наслаждавам на двете неща по отделно. В съответния случай рекламата ме кара да се замисля, но никога не би ме накарала да отида в магазина(не че не обичам уиски).
Да предложа и аз няколко рекламки:
http://www.youtube.com/watch?v=i9W_1f6arj4 - накараме да се посмея, не я бях гледала цялата.
http://www.youtube.com/watch?v=zA2Qp5DizpE
http://www.youtube.com/watch?v=zLSoxZyhau8
P.S. Нещо май го ударих на простотия...спирам! Да не ми се скарат...
EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=tczv8vXhlZU - Ееее...най-накрая я намерих тая рек.(Нея исках да покажа!Много добър избор на песничка...)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 28, 2007 10:27 am |
|
Mephisto |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Цитат: освен рекламата на Кока Кола за "Аплодисментите"
Тази реклама не е от най-гениалните, но понеже ми е любимата песен, ми харесва доста.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 29, 2007 6:10 pm |
|
Teiru-chan |
|
|
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
|
Mephisto написа: Цитат: освен рекламата на Кока Кола за "Аплодисментите" Тази реклама не е от най-гениалните, но понеже ми е любимата песен, ми харесва доста. Мммм може ли каже на мене как се казва песента плийс shnolichka написа: Убедена съм, че може да се направи "такава хубава реклама"(за Джонити става на въпрос) и тук.
Не съм казала,че не може. Казах Да се надяваме , защото проблема в Бг не е ,че не може , а че няма кой да го направи... Има само 2,3,4 човека , които в Бг влагат на хубавото и качественото.
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubu GEEMU nara mata sagasebaii
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 29, 2007 6:13 pm |
|
HollowMan |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 29, 2006 3:39 am Мнения: 691 Местоположение: EXILED
|
...а на какво друго може да е реклама, ако не на уиски?... е, на цигари, ама те нали са забранени...
незнам как не ви се връзва, според мен тва за реклама на нищо друго не става.
а иначе - леле тва с шампоана за коса... уникално яко.
@ Мефисто:
не ме бърка несъответствието (или поне непълното съответствие) с моите възгледи за света and whatever, а откровеното отношение към зрителя като към идиот. обижда ме, че са решили че трябва да ми го нарисуват, едва ли не, за да го схвана. (е, на децата им харесва : )
според мен по-дълбоко и трайно впечатление оставят по не-фронталните послания... иначе е дъвка за окото, да.
а я да те питам ти какво мислиш за реклама на NewYorker... хареса ли ти или не... (след като явно останалите не са много дорасли още) ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|