|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 7:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 26, 2007 12:20 am |
|
Nigra |
|
|
|
Safiir написа: Да де ама футанаритата имат и гърди и вагина. Тия са някаква орязана версия Сериозно както някой беше казал преди - момчетата си падаме по юри щото са жени. Как може момичета да си падат по яои пък да не си падат по юри щом и без това и в яои няма мъже
Исусе шибан Христе! Анорексични "сладури" FTL! Ако има заинтересувани момичета, мога да ги разведа да погледат real life yaoi по затворите.Едно от предимствата да бъдеш черен
_________________ insert-generic-anime-pic-here
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 27, 2007 8:37 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Shadowcat написа: Yaoi~ разбира се оО......в yurito се използват само некви играчки и някво адски тъпо оО....-.- само braindamage получавам в 60% от случаите, когато видя такова нещо -.-
При яоито аз получавам braindamage в 100% от случаите *_*
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 02, 2007 2:52 am |
|
dantemp |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 28, 2006 6:58 pm Мнения: 1414 Местоположение: ама що всички пишат некви глупости в това поле :/
|
aiamtiaitia написа: някой да прати от едното и от дръгото щото аз не разбара и не ми си смейте все още съм в началото на разочаването на анимината и тяхните подробности ops:
Be carefull what you wishin' for...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Дек 02, 2007 11:57 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Shadowcat написа: ......в yurito се използват само некви играчки и някво адски тъпо оО....-.-
това е долна пропаганда... хубавo, кочествено yuri е само с пръстчета и езичета ( поне по мойте вкусове де )(не във всяко yuri се кара на 'играчки' )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|