|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 26, 2007 3:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5124.jpg) |
koala |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 12:11 am Мнения: 1426 Местоположение: The other side of the looking glass
|
Belgarion написа: пп. koala написа: ето я!Нямам коментар, просто брилянтно изпълнение, послание и замисъл!! Брилянтно ли? ОмГ... Това е толкова далеч от брилянтността колкото структурната динамика на ядрените процеси в свръхнова спрямо тези протичащи в двигател с вътрешно горене...
Е на мен пък ми харесва
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 26, 2007 3:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3485_1365159118.jpg) |
Mephisto |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Има една друга реклама на Моторола RAZR, която не е гениална като някои от другите, които показахме, но пък е със свой стил според мен и ми хареса доста.
Песничката също ми се стори нестандартна и я намерих : Shiny Toy Guns - Le Disco
Освен това намерих един торент, в който има готини песни от известни реклами - Enjoy
P.S. Променям заглавието на темата малко, понеже се разрасна.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 26, 2007 10:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=63.jpg) |
Crap |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
|
рекламата много радва ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) красива е,с добър замисъл и добро изпълнение и те кара един вид да се почувстваш специален
не е от ония натрапващите се реклами,с некви плоски смешки,или с толкова малоумен замисъл,че да смениш канала
но няма върху мен ефекта,да ме накара да пия уйски ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Просто не ми действа така,даже мисля че мн малко са рекламите,които мога да ме накарат да поискам да си купя нещо
...пък и ако се връзвахме на всичко,всеки от нас щеше да има по 3 вида дамски превръзки и да пие през 5 минути хапчета против разтройство и разни ми ти там за простатата
за жалост българите не правим хубави реклами ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) да има 10-макс 20 дето да са сравнително добри,иначе има такива простотии по ефира...
и аз се замислям бтв да пробвам по-нататък да уча нещу свързано с рекламата ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) перспективно е
Perfect-Blue написа: Българските реклами яко съкс,но се сещам две,които са наистина професионални - и двете са на минерална вода БАНКЯ ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
тея тука ли са правени ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) аз си мислех,че са краднати
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 26, 2007 11:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3485_1365159118.jpg) |
Mephisto |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Българските реклами са като българското кино - тук-таме някоя по-свястна.
Съгласен съм, на "Банкя" пълнят очите. Много са "свежи".
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 27, 2007 1:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14623.jpg) |
KITARATA |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Като говорим за реклама някой случайно да има или да знае къде, мога да намеря рекламата на водка extaz. Беше адски перверзна реклама по бтв и канал едно вървеше няколко дена преди да я спрат.
Ами честно да си кажа рекламите на JW на koala и logrus ми харесват повече от тази реклама която е направена да напомня на "Двеста годишния човек". Иначе като визия,съгласен съм с останалите добра е, особено ако не слушаш какво ти говори^^
Crap написа: Perfect-Blue написа: Българските реклами яко съкс,но се сещам две,които са наистина професионални - и двете са на минерална вода БАНКЯ ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) тея тука ли са правени ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) аз си мислех,че са краднати ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Банкя е купена от кока кола и рекламата е на кока кола които, както винаги влагат много пари за реклама.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 27, 2007 2:21 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14623.jpg) |
KITARATA |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Perfect-Blue написа: съгласен съм с корекцията,а ти се съгласи,че повече прилича на I,Robot,отколкото на двестагодишния.
Не съм сигурен на кое прилича повече понеже съм чел книгата "Аз роботът" от Айзък Азимов и вътре имаше 4 разказа и Двeстагодишния човек беше един от тях. Филмите не си ги спомням много добре(даже мисля че двестагодишния не съм го гледал целия) но ми напомни точно на Робин Уилямс в ролята на робота и особено обстанoвката в тази библиотека. А за самия робот и всичката електроника и хидравлика дето му излиза от главата може да прилича и на аз роботът(нали със Уил Смит?)
Определено идеята е взета от тези филми. Така че може и ти да си прав не знам
А случайно за водка екстаз нещо да знаеш? Рекламатa си беше изключително сексуална и фетишистка, като я гледах първия път не можах да повярвам че пущат такова нещо по телевизията:)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 27, 2007 2:27 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8912_1389874254.png) |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
KITARATA написа: Perfect-Blue написа: съгласен съм с корекцията,а ти се съгласи,че повече прилича на I,Robot,отколкото на двестагодишния. Не съм сигурен на кое прилича повече понеже съм чел книгата "Аз роботът" от Айзък Азимов и вътре имаше 4 разказа и Двeстагодишния човек беше един от тях.
пич за пшърви път в тоя форум срещам друг който да ги е чел тия неща-мир на праха на Свети Айзък
иначе филма яко смучи едва го издържах даже тоя с Робин Уилямс не ми хареса
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|