|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 26, 2007 3:01 pm |
|
koala |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 12:11 am Мнения: 1426 Местоположение: The other side of the looking glass
|
Belgarion написа: пп. koala написа: ето я!Нямам коментар, просто брилянтно изпълнение, послание и замисъл!! Брилянтно ли? ОмГ... Това е толкова далеч от брилянтността колкото структурната динамика на ядрените процеси в свръхнова спрямо тези протичащи в двигател с вътрешно горене...
Е на мен пък ми харесва
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 26, 2007 3:09 pm |
|
Mephisto |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Има една друга реклама на Моторола RAZR, която не е гениална като някои от другите, които показахме, но пък е със свой стил според мен и ми хареса доста.
Песничката също ми се стори нестандартна и я намерих : Shiny Toy Guns - Le Disco
Освен това намерих един торент, в който има готини песни от известни реклами - Enjoy
P.S. Променям заглавието на темата малко, понеже се разрасна.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 26, 2007 10:32 pm |
|
Crap |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
|
рекламата много радва красива е,с добър замисъл и добро изпълнение и те кара един вид да се почувстваш специален
не е от ония натрапващите се реклами,с некви плоски смешки,или с толкова малоумен замисъл,че да смениш канала
но няма върху мен ефекта,да ме накара да пия уйски Просто не ми действа така,даже мисля че мн малко са рекламите,които мога да ме накарат да поискам да си купя нещо
...пък и ако се връзвахме на всичко,всеки от нас щеше да има по 3 вида дамски превръзки и да пие през 5 минути хапчета против разтройство и разни ми ти там за простатата
за жалост българите не правим хубави реклами да има 10-макс 20 дето да са сравнително добри,иначе има такива простотии по ефира...
и аз се замислям бтв да пробвам по-нататък да уча нещу свързано с рекламата перспективно е
Perfect-Blue написа: Българските реклами яко съкс,но се сещам две,които са наистина професионални - и двете са на минерална вода БАНКЯ
тея тука ли са правени аз си мислех,че са краднати
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 26, 2007 11:08 pm |
|
Mephisto |
|
|
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Българските реклами са като българското кино - тук-таме някоя по-свястна.
Съгласен съм, на "Банкя" пълнят очите. Много са "свежи".
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 27, 2007 1:11 am |
|
KITARATA |
|
|
|
Като говорим за реклама някой случайно да има или да знае къде, мога да намеря рекламата на водка extaz. Беше адски перверзна реклама по бтв и канал едно вървеше няколко дена преди да я спрат.
Ами честно да си кажа рекламите на JW на koala и logrus ми харесват повече от тази реклама която е направена да напомня на "Двеста годишния човек". Иначе като визия,съгласен съм с останалите добра е, особено ако не слушаш какво ти говори^^
Crap написа: Perfect-Blue написа: Българските реклами яко съкс,но се сещам две,които са наистина професионални - и двете са на минерална вода БАНКЯ тея тука ли са правени аз си мислех,че са краднати
Банкя е купена от кока кола и рекламата е на кока кола които, както винаги влагат много пари за реклама.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 27, 2007 2:21 am |
|
KITARATA |
|
|
|
Perfect-Blue написа: съгласен съм с корекцията,а ти се съгласи,че повече прилича на I,Robot,отколкото на двестагодишния.
Не съм сигурен на кое прилича повече понеже съм чел книгата "Аз роботът" от Айзък Азимов и вътре имаше 4 разказа и Двeстагодишния човек беше един от тях. Филмите не си ги спомням много добре(даже мисля че двестагодишния не съм го гледал целия) но ми напомни точно на Робин Уилямс в ролята на робота и особено обстанoвката в тази библиотека. А за самия робот и всичката електроника и хидравлика дето му излиза от главата може да прилича и на аз роботът(нали със Уил Смит?)
Определено идеята е взета от тези филми. Така че може и ти да си прав не знам
А случайно за водка екстаз нещо да знаеш? Рекламатa си беше изключително сексуална и фетишистка, като я гледах първия път не можах да повярвам че пущат такова нещо по телевизията:)
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 27, 2007 2:27 am |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
KITARATA написа: Perfect-Blue написа: съгласен съм с корекцията,а ти се съгласи,че повече прилича на I,Robot,отколкото на двестагодишния. Не съм сигурен на кое прилича повече понеже съм чел книгата "Аз роботът" от Айзък Азимов и вътре имаше 4 разказа и Двeстагодишния човек беше един от тях.
пич за пшърви път в тоя форум срещам друг който да ги е чел тия неща-мир на праха на Свети Айзък
иначе филма яко смучи едва го издържах даже тоя с Робин Уилямс не ми хареса
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|