Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 6 [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 26, 2007 3:01 pm 
Аватар

Belgarion написа:
пп.
koala написа:
ето я!
Нямам коментар, просто брилянтно изпълнение, послание и замисъл!!

Брилянтно ли? ОмГ... Това е толкова далеч от брилянтността колкото структурната динамика на ядрените процеси в свръхнова спрямо тези протичащи в двигател с вътрешно горене...

Е на мен пък ми харесва Изображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 26, 2007 3:09 pm 
Аватар

Има една друга реклама на Моторола RAZR, която не е гениална като някои от другите, които показахме, но пък е със свой стил според мен и ми хареса доста.
Песничката също ми се стори нестандартна и я намерих : Shiny Toy Guns - Le Disco

Освен това намерих един торент, в който има готини песни от известни реклами - Enjoy

P.S. Променям заглавието на темата малко, понеже се разрасна. :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 26, 2007 4:29 pm 
Аватар

Най-добрата реклама която съм гледал :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 26, 2007 9:10 pm 
Аватар

Всички реклами, които показахте ми харесаха обаче според искате от рекламите повече, отколкото могат да дадат :D Самата цел на рекламата е да забавлава зрителя , а не да го вкара в мисли за истините в живота, затова аз се радвам много на подобни реклами:

http://www.vbox7.com/play:a81c38d1

http://www.vbox7.com/play:ca50cf5d

Хем са забавни, хем поучителни :D :D :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 26, 2007 10:32 pm 
Аватар

рекламата много радва :) красива е,с добър замисъл и добро изпълнение и те кара един вид да се почувстваш специален
не е от ония натрапващите се реклами,с некви плоски смешки,или с толкова малоумен замисъл,че да смениш канала :)

но няма върху мен ефекта,да ме накара да пия уйски :) Просто не ми действа така,даже мисля че мн малко са рекламите,които мога да ме накарат да поискам да си купя нещо :twisted:
...пък и ако се връзвахме на всичко,всеки от нас щеше да има по 3 вида дамски превръзки и да пие през 5 минути хапчета против разтройство и разни ми ти там за простатата :lol:

за жалост българите не правим хубави реклами :roll: да има 10-макс 20 дето да са сравнително добри,иначе има такива простотии по ефира...
и аз се замислям бтв да пробвам по-нататък да уча нещу свързано с рекламата :) перспективно е ;)

Perfect-Blue написа:
Българските реклами яко съкс,но се сещам две,които са наистина професионални - и двете са на минерална вода БАНКЯ :D

тея тука ли са правени :shock: аз си мислех,че са краднати :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 26, 2007 10:43 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Винаги са ми харесвали рекламите на Johnny Walker, обаче специално тази не ме впечатли особено.....да, вярно, хубаво направена, има смисъл, но някакси не ме увлича :? Любимата ми реклама е тази, с хората в морето, гледах като утрепана след това Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 26, 2007 11:08 pm 
Аватар

Българските реклами са като българското кино - тук-таме някоя по-свястна.
Съгласен съм, на "Банкя" пълнят очите. Много са "свежи". :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 27, 2007 12:13 am 
Аватар

Mephisto написа:
Съгласен съм, на "Банкя" пълнят очите. Много са "свежи". :wink:

Е много ясно нали и аз съм оттам :D :D :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 27, 2007 1:11 am 
Аватар

Като говорим за реклама някой случайно да има или да знае къде, мога да намеря рекламата на водка extaz. Беше адски перверзна реклама по бтв и канал едно вървеше няколко дена преди да я спрат.

Ами честно да си кажа рекламите на JW на koala и logrus ми харесват повече от тази реклама която е направена да напомня на "Двеста годишния човек". Иначе като визия,съгласен съм с останалите добра е, особено ако не слушаш какво ти говори^^

Crap написа:
Perfect-Blue написа:
Българските реклами яко съкс,но се сещам две,които са наистина професионални - и двете са на минерална вода БАНКЯ :D

тея тука ли са правени :shock: аз си мислех,че са краднати :roll:

Банкя е купена от кока кола и рекламата е на кока кола които, както винаги влагат много пари за реклама.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 27, 2007 1:44 am 
Аватар

имаше една реклама с едни комари в една гора дето подхванаха да свирят някаква мелодиика, до колкото помня тази реклама беше топ 1 в класацията на рекламна пауза, не тази по фокс лайф, а по канал 1. според мен това е една много хубава реклама, но не мога се сетя на какво :? ако някой я знае ще съм му много благодарен ако даде линк към нея.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 27, 2007 2:21 am 
Аватар

Perfect-Blue написа:
съгласен съм с корекцията,а ти се съгласи,че повече прилича на I,Robot,отколкото на двестагодишния.

Не съм сигурен на кое прилича повече понеже съм чел книгата "Аз роботът" от Айзък Азимов и вътре имаше 4 разказа и Двeстагодишния човек беше един от тях. Филмите не си ги спомням много добре(даже мисля че двестагодишния не съм го гледал целия) но ми напомни точно на Робин Уилямс в ролята на робота и особено обстанoвката в тази библиотека. А за самия робот и всичката електроника и хидравлика дето му излиза от главата може да прилича и на аз роботът(нали със Уил Смит?)
Определено идеята е взета от тези филми. Така че може и ти да си прав не знам :D

А случайно за водка екстаз нещо да знаеш? Рекламатa си беше изключително сексуална и фетишистка, като я гледах първия път не можах да повярвам че пущат такова нещо по телевизията:)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 27, 2007 2:26 am 
Аватар

От това което ми е разказвал братовчеда Марсел Леви(прави рекламите на FLIRT и доста други)най-добрите реклами били правени от аржентинци и бразилци тази май е от шотландци, но може да излъжа.На Johnnie Walker винаги са ми харесвали,а и уискито си го бива.В момента на Coca Cola Light и тази според мен са най-хубавите и най-грабващите.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 27, 2007 2:27 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
KITARATA написа:
Perfect-Blue написа:
съгласен съм с корекцията,а ти се съгласи,че повече прилича на I,Robot,отколкото на двестагодишния.

Не съм сигурен на кое прилича повече понеже съм чел книгата "Аз роботът" от Айзък Азимов и вътре имаше 4 разказа и Двeстагодишния човек беше един от тях.

пич за пшърви път в тоя форум срещам друг който да ги е чел тия неща-мир на праха на Свети Айзък :(

иначе филма яко смучи едва го издържах даже тоя с Робин Уилямс не ми хареса :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 27, 2007 2:39 am 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=AMIzxs1Wolc
:mrgreen:

иначе
http://www.youtube.com/watch?v=BoVStLJg ... re=related

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 27, 2007 2:44 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
BlossomStar написа:
http://www.youtube.com/watch?v=AMIzxs1Wolc
:mrgreen:

иначе
http://www.youtube.com/watch?v=BoVStLJg ... re=related

Ама ти си истинско съкровище :love: :love: :love:
тия реклами особенно втората ... :oops: :oops: :oops:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 6 [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]