Дата и час: Сря Фев 12, 2025 2:55 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 6 [ 88 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Rosario+Vampire
МнениеПубликувано на: Нед Ное 25, 2007 9:24 pm 

Изображение
Име: Rosario+Vampire
Жанрове: Екшън, Комедия, Романтика, Училищен живот, Шонен, Свръхестествен ...... абе яя
Genre: Action Comedy Romance School Life Shounen Supernatural
По странно съвпадение, Аоно Тсукуне влиза в гимназия за чудовища. Точно когато планира да избяга от там се среща с красиво момиче, Мока, и се радва, че е влязъл в това училище. Но, тя се трансформира в истинската си форма когато кръстът на врата й бъде махнат - Супер вампир.

Като за начало винаги съм се чудел защо е супер вампир при положение, че вампир е достатъчно xD
Тъй като това ми е една от най-любимите манги в момента или може би по-скоро любимата мисля, че и тя заслужава собствена тема. От начало сюжета е доста плитък, почти нищо не се случва, съвсем нормална шонен манга, но все пак е интересна. От том 3-ти нататък обаче става много интересно и мангата става все по-добра след това! Аз сега съм на 6-ти том от raw-овете и просто нямам думи. Единствения том, който не ми хареса беше 4-ти иначе всички други се движат във възходящ ред по отношение на качеството. Вижте я, заслужава си ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 25, 2007 10:30 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Благодаря Шейп :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 25, 2007 10:53 pm 
Аватар

Якичка е мангата чел съм е до там до кадето е преведена и ми харесва доста :D ама некфо мноо бавно я сканлеитват :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 06, 2007 3:29 pm 
Аватар

Хммм любимите ми жанрове(е само шожото липсва де xD) + вампири...трябва непременно да й хвърля едно очо. :)
ПП.Януари 2008 ще излезе и анимето по мангата. :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 10:32 pm 
Аватар

мн е хубава зупер хубава абе мн хубава.а това за анимето ако е истина да се надяваме 4е ням да го прецакат

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2008 1:21 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Новата глава определено ми хареса :) Сега остава само да почнат да превеждат този първи сезон малко по-бързо и всичко ще е на 6! Интересно дали ще видим скоро в действие Тсукуне - би било много интересно ако се научи да си контролира силата :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 1:19 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Новата 27-ма глава беше великолепна :D Нещата определено се развиват!!! Ето по тази причина тази манга ми е една от най-любимите :D Че и романс има - страхотна комбинация!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 03, 2008 1:30 am 
Аватар

велика е(и аз искам като него)мали оба4е как го фрасна или пак като гледаше коляното на мока и видя "кащи4ките"класика

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2008 1:34 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Та тъъъъй...след като изчетох десетте тома на първия сезон и 4-те излезли чаптъра на втория е време да си кажа експертното мнение :mm:

Арта е доста добър. Има готини мацки и...готини мацки >< Ма то на човек какво друго му трябва. Позите, които показват обаче са дебилни. Баси това все едно модели на фотосесия показват :/ Абсолютна селения.

Битките повечето са много зле. В 90% от случаите Мока ги ритва/фрасва веднъж и битката свършва. Към края стават малко по-интересни битките ама пак са зле >< Е личи си, че не е шоунен заглавието.

Героите като цяло не са нищо особено. Не са дразнещи, но не са и интересни. Само Тсукуне малко дразни ама като почна да вампирясва мааааалко поне се пооправи. Пак е твърде goody-goody ама поне има некви сили, на които да се опре.

Относно историята...честно казано като стигнах четвърти том бях на път да я дропя мангата. Суууупер скучна история. Откъм пантсута не беше зле ама все пак...на никъде не вървеше :/ Като се почнаха обаче битките с не-чистокръвните демони почна да става интересно. Жалко само, че тамън като станаха наистина интересни работите...арката свърши >< Ма ше видим може и да ги свържат по някакъв начин после с тия новите, които се появиха в четвърти чаптър на втори сезон. Което ми напомни...четири чаптъра и Тсукуне нито веднъж не си показа силите!!!! ВТФ!? 0_о Е ай стига толкоз битки между девойките за това коя да е първа :/ Онче-бонче и след това всичките наред баси :dull:

Тааа в общи линии не съм особено впечатлен. Ще я чета като понаизлязат чаптъри (жалко, че излизат веднъж месечно ><), но не съм доволен. Хубаво, че поне ги има девойките, че тогава съвсем нямаше да има причини да я чета :/

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 10:31 pm 
Аватар

Последния 35 chapter на мангата е много забавен :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 11:27 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

На мен 35-ти ми се стори по-скучен от останалите... Някак като пълнежче ми беше...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 15, 2008 11:44 pm 
Аватар
Цар Алко

Обикновено скучен щом става дума за фестивали, очаквах поне онзи татуирания да направи добра битка, но уви. Загубен чаптър поне лично за мен, пантсутата и лигавните на главните герои са до n-та степен омръзнали, а бе средна манга като Sekirei.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 10:21 pm 
Аватар

Tоку що прочетох 36 чаптър,та има ли още ,щото гледам ,че има 2 сезон.Не ми се вярва с 36 да е свършил 1я +тва началото на 2рия нещо не се връзва

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 10:31 pm 
Аватар
Модератор

Има, но не са преведени.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 22, 2008 11:43 pm 
Аватар

36 част е ROFL :lol: :lol: :chair:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по