|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Mai Hime ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 25, 2007 6:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
apcho написа: ![Изображение](http://www.toysnjoys.com/dvd/myhimevol01.jpg) заглавие: Mai-Hime алтернативи: Dancing Princess, Mai Hime, My Hime, My-Hime жанр: Action, Romance, School, Super Power епизоди: 26 Links: Ревю(избирателен превод): Mai Tokiha тъкмо е получила стипендия за Fuuka Academy, но скоро ще научи, че новото училище не е това, което изглежда. Fuuka Academy е място, където са събрани момичета с HiME сили, и да, Mai е точно такова момиче. HiME-тата могат да се бият с мистериозните създания от друго измерение наречени Orphans(сираци) с помощта на специалните си сили(и оръжия) и супер-специалния си пазител Child(дете), доста силно създание. Но не всички в училището знаят за съществуването на HiME-тата, затова тези, които имат тази сила, трябва да я прикриват в нормалното си ежедневие. My HiME е добра смесица от комедия, романтика и драма. Някои епизоди са напълно и тотално смешни, докато други те въвличат все повече и повече в цялостната картина – какво точно е предназначението на HiME-тата, техните Child и злите Orphans? В историята са вплетени и няколко романтични триъгълника. Саундтракът е доста приятен и с малко ровене се изнамират директни линкове за песните(в смисъл не на торенти). В допълнение: На 06.10.2005 ще се появи първият епизод на Mai Otome, аниме със същите герои, но алтернативен сюжет. Поне това е един от вариантите които се очертават. Алтернатива: Mai Otome Анимето, до колкото помня, доста ми хареса, беше приятна историйка, впреки, че хич не разбрах за какво точно е историйката - романс ли, сейлърпаста ли, пацу ли... се тая. Особено омакетата бяха доста добри
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 25, 2007 8:24 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
ShApEsHiFt3r approved Anime
Mai-Hime е едно от малкото(може би единственото) mahou shoujo анимета които са ми харесвали
саундтрака ми хареса също!
Особено ме радва Mezame на Kajiura Yuki
Тая песен рулира просто ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Настръхнах като я чух за първи път в първи епизод...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 25, 2007 8:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=405_1342971944.jpg) |
dripper |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Пфу Анимето много ми допадна, а аз по начало също изобщо не си падам по mahou shoujo анимета. Историята беше много приятна и държеше под напрежение. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) но го скопосаха добре края. Момичетата радваха очите като изключим онази с очилата. Но анимето наистина си заслужава вниманието. На мен лично ми остави много добро впечатление и го препоръчвам на всеки, който не го е гледал.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 25, 2007 8:43 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
dripper написа: Пфу Анимето много ми допадна, а аз по начало също изобщо не си падам по mahou shoujo анимета. Историята беше много приятна и държеше под напрежение. Особено към края стана много интересно, нищо че малко се скапаха нещата като изведнъж всички се възродиха отново ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) но го скопосаха добре края. Момичетата радваха очите като изключим онази с очилата. Но анимето наистина си заслужава вниманието. На мен лично ми остави много добро впечатление и го препоръчвам на всеки, който не го е гледал. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Хах, ама то имало аниме което и на двамата ни харесва, чудо невиждано
dripper Коледа наближава - стават Чудеса.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 12:36 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6434.jpg) |
Biodaniel201 |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Това аниме ми хареса още от първия епизод.Обикновено не ми харесват mahou shoujo аниметата но това просто ме грабна изведнъж.Арта беше доста добре нарисуван,историята беше прекрасно замислена
SPOILER написа: Само в края не ми хареса как всички се възродиха.Трябваше да го измислят по-добре и OST-то
рулираше.Свалих го цялото
P.S.:Благодаря.Бях забравил как се правеше и затова просто сложих [spoiler]
Последна промяна Biodaniel201 на Съб Фев 09, 2008 12:47 am, променена общо 3 пъти
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 12:38 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
biodaniel сложи спойлер като използваш [quote="SPOILER"][color=white]блб-бла-бла["/"color]["/"quote]
без кавичките около наклонените черти
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 09, 2008 3:53 pm |
Zung |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
По такива много не си падам ама го изгледах докрай, което значи, че ми е харесало с нещо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Края обаче е никъф
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 31, 2008 9:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12328.jpg) |
Insomniac |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пет Юни 22, 2007 8:29 pm Мнения: 205 Местоположение: Сливен
|
Много готино аниме
Наистина в началото беше просто забавно и то на моменти само (колко се смях оня като падна върху Natsuki ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ).
Това с което може би ме грабна беше непредвидимия сюжет ( то направо ми е писнало да се сещам какво ще стане и то да става ><'). И о чудо не бях гледал скоро аниме с толкова висока смъртност на главните герои ->spl Като изключим начина по-който свърши><
Геройте също ми хареса (то това Natsuki Kuga,то Mai, Midori, Nao и още~~,a замалко да забравя Shizuru ![Изображение](http://lzpreslav.data.bg/emoticons/nod.gif) ).
OST-то е мн добро също, на моменти беше доста въздействащо.
->>Worth Watching, imho<<-
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|