|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 22, 2007 12:02 am |
|
640509-040147 |
Silent Assassin |
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
|
Sunlance написа: а на power puff girls не искаш ли?
_________________ and don't panic.
Др. Хаус написа: Rational arguments don’t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people. Сезон 4, епизод 2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 22, 2007 5:33 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Missing-Part#2 написа: Aspirin4o написа: Този филм е игрален, правен по анимация ще бъде пълна излагация. Повече от излагация. Това ще го гледам само ако ми дадът пари.... но за плиткоумни американски лапета става...
Добре че светът не е пълен а малоумни български лапета...че тогава щяхме да загазим
Е разбира се срещат се тука таме малко безмозъчни...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 22, 2007 7:27 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
Ми вие знаете ли колко филми по света са правени по комикси и анимационни филми уе?Тук наистина май е пълно с малоумници,аре да не кажа инещо по лошо,че не искам да убидя някои хора тука във форума!Това са пълни глупости че филма няма да е хубав само защото е правен по ,,някаква,, си анимация...ми какво да кажем за филмите на Хълк,Спайдърмен,Батман,Супермен(батман и супермен имат по цели 5 пълнометражни филма...и никак не са тъпи,само защото са били правени по комикси или анимация),Хмен и много други че сега не ми се изброяват,това които някои хорца изрекоха относно филма на Бен 10 беше изцяло казано на ,,сляпо,, без да го гледат,без да разберат историята на Бен и т.н. погледнато реално и аз не знам дали филма ще е хубав но поне можем да се надяваме че ще става за гледане защото надявам се повечето от вас да са гледали картууна му и знаят за ко стаа въпрос
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 22, 2007 9:17 pm |
|
Sunlance |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 05, 2007 12:07 pm Мнения: 695 Местоположение: Варна (Water7) =]
|
batmanz написа: Тъпи Американци а ?Нестига че всички филми които някога си гледал въобще са правени от тях,ами смееш и да ги обиждаш .А относно филма на Бен 10 да не мислиш че всички го мразят като теб,даже повечето го обичаме
за справка,който не мисли американците за изумително бавен народ да се прегледа...
офтопик-ако просто кажете на колко години сте ще ми стане ясно,защо го оби4ате.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 24, 2007 11:52 pm |
|
SpeKtoR |
|
|
Регистриран на: Пет Юли 28, 2006 11:03 pm Мнения: 144 Местоположение: The pit
|
Eon? Ehh а аз мислех че Darth Vader е от Star Wars
Докараха го по-близо до оригинала от колкото предполагах че ще е, ефектите биват, ама само на мен ли omnitrix-a ми приличаше на играчка от шоколадово яйце
Родителите на Бен ме разбиха, и като че ли него са го изкарали по глупав от колкото е...
Има значителни пропуски, но си заслужава да се види. Нямах големи очаквания така че не бих казал че съм разочарован... все пак добре са го изкарали със толкова нисък бюджет (~5 милиона $)... а като си помисля че за Scooby Doo са ~84 милиона $ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 01, 2007 10:02 pm |
|
640509-040147 |
Silent Assassin |
Регистриран на: Пет Юли 22, 2005 1:50 pm Мнения: 1856 Местоположение: Шумен/Русе
|
$5m huh?
определено не е повече от колкото на 3 епизода от Power Rangers (старото игрално по Fox) като гледам как е излязъл. и то 3 епизода защото е точно толкова дълъг и с не по-високо качество, което който ги е виждал е като с български филмов бюджет в Англия.
ако бях отишъл да го гледам на кино щях да си поискам парите обратно, че да им е за урок като не могат да направят нещо както трябва да си пазят неуспехите в тайна.
_________________ and don't panic.
Др. Хаус написа: Rational arguments don’t usually work on religious people. Otherwise there would be no religious people. Сезон 4, епизод 2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|