|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 25, 2007 1:41 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
34 глава ми скри топката !!! Ама, изобщо не се бях замисляла, че може да се развие в тази посока..... все ми се струваше, че е просто семеен проблем, а то какво излезе Обаче Итсуки и Майка са много сладки на тази снимка Приличат досущ на Таканари и Хайне..... Сега ми стана още по-интересно, пък какво общо има директора в цялата история, изглежда им е бил (или била)
приятел или нещо такова... изгледжа на същата възраст като Итсуки и Казухито....
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юни 17, 2007 10:15 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Ааа..... тази манга ми харесва вси повече и повече..... Не знам защо, но на мен ми стана много мъчно за Казухито.... той си я е обичал и му е дошло малко в повече това, че било само от негова страна... Вярно, че е направил много гадни неща след това, ама някакси.... получил си го е...
Да живее с жената, която обича, но да знае, че тя не иска да е с него.... Дъщерята, която в началото е смятал за своя да се окаже, че е на човека, когото най-много мрази.... и никога да не може да си прости, за това което е причинил на Майка Как много искам двамата с Хайне да се разберат най-сетне и тя да му прости.....
Само не разбрах защо Майка изпадна в сегашното си състояние след като разбра, че Казухито знае за Хайне? Чак толкова голям шок ли беше, че той е научил? Нали обеща на Итсуки, че така или иначе някой ден ще се върне при него. Тогава защо изобщо се разтревожи?
Краят на главата беше страхотен. Хайне изглежда невероятно. Сега остава и Шизумаса и Таканари да й се притекат на помощ и да я измъкнат от там.... Таканари колко сериозен беше като призна, че я обича Боже, как ли ще реагира Шизумаса?!!!
Мразя да чакам......
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 24, 2007 10:29 pm |
|
samara |
|
|
|
Някой, който е разбрал последната ( 40 ) глава да разясни каква точно е историята с истинската майка на Таканари и
Шизумаса и каква връзка точно има с това, че
Таканари трябва да бъде "сянка"? Четох я три пъти и имам чувството, че отговора е даден, но така и не успях да го схвана....
Авторката почна доста да развива връзката на Хайне и Таканари....
Сега стана още по-интересно, но все си мисля, че Хайни ще избере Таканари.... а, за Шизумаса ще се появи друг човек ( някакси винаги се случва така в нейните манги ) или просто ще се разберат със семейството и двамката братя ще си живея живота
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 25, 2007 11:37 am |
|
tsuki |
|
|
|
Ами, ще се опитам да ти обясня това, което не се разбрала. Дано да схванеш, че не ме бива много в обясненията.
Значи Шоука или майката на Таканари е била омъжена за един от семейство Тоугу и когато ражда Таканари, се разболява и не след дълго тя умира. Колкото до Кьоука, това е лелята на Таканари. Но след смъртта на сестра си, тя заема нейното място като "сянка". И всъщност те са близначки.
Колкото до това със "сянката". Еми... доколкото разбрах от главата, в миналото членовете на сеймество Тоугу са се женели за свои роднини, което е причина за болестта на някои от децата и затова се е налагало да раждат близнаци, та единият, ако е болен, другият да заеме мястото му. И такъв е случаят и с Таканари и Шизумаса.
А между другото и аз мисля, че Хайне ще избере Таканари, а Шизумаса... мхм, той да си гледа работата и да не им пречи.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 26, 2007 12:31 am |
|
samara |
|
|
|
Ааа, сега вече лампичката просветна Ясно.... и все пак още нещо не загрях.... когато Таканари говори за майка си споменава само себе си и въобще не включва Шизумаса..... в крайна сметка те са си братя, нали? Смисъл, че факта, че майка му и леля му са близначки няма нищо общо, нали? ( ама аз ги измислям едни умни въпроси )
М/у другото, това някой да решава кой да бъде "сянка" е много гадно... личи си, че на никой от братята не им харесва да играят разни роли... Таканари не иска да е Шизумаса, Шизумаса не иска Таканари да се представя за него, и в крайна сметка защо не са се разбрали да си живеят..... какво толкова, че единият от тях е с по-слабо здраве от другия.... трябва да имат много тъпо и закостеняло семейство Чак не ми се чака да разбера как точно се е стигнало до тази ситуация.... Предчувствам, че мангата ще има още доста да се развива..... най-малко ще стигне до 10 тома
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 26, 2007 6:00 pm |
|
tsuki |
|
|
|
samara написа: когато Таканари говори за майка си споменава само себе си и въобще не включва Шизумаса..... в крайна сметка те са си братя, нали? Смисъл, че факта, че майка му и леля му са близначки няма нищо общо, нали? ( ама аз ги измислям едни умни въпроси )
Абе, въпросът си е много на място. Между другото и аз това се чудех, че Таканари никъде не спомена за Шизумаса, освен че му бил "сянка", което значи, че Арина може да ни изненада с нещо в това направление... но да видим, да не бързам пред вятъра.
Семейството им е много побъркано явно. Какви да тези "сянки"? Така единият напълно загубва самоличността си, а другият - връзката с останалите. Много глупаво нещо според мен, ама нали пък семейството им е богато и известно и не трябва нищо лошо да се случва с наследника...
Е, ще има да почакаме до края на мангата. А доколкото разбрах ще е около или над 10 тома, така че още неща ще има да се случват.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 8:27 pm |
|
samara |
|
|
|
Дам, тестът се оказа някакво глупаво състезание и доказване на физическа сила..... егати, бива ли за едно такова нещо да разрушиш живота на двама братя......
Навсичкото отгоре това семейство не мога да го разбера. Майката (лелята) помогна на Хайне да се вмъкне при Таканари, и изглежда не са много доволни как се развиват нещата в семейството, ама въпреки всичко нищо не смеят да направят сами...... Едните са прекалено лоялни, другите са страхливци и не искат да се изправят с/у Шизумаса.
Поне Тоуя не е предал наистина Таканари. Даа, и сега Таканари ще се прави на герой, все едно не му се искаше да избяга с Хайне.......
Но, простено му е.... ако поне накрая видим малко братска обич
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 05, 2008 7:28 pm |
|
~earth~ |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 22, 2006 10:45 pm Мнения: 526 Местоположение: BG
|
Сърби ме клавиатурата да напиша това, което днес видях в mangaupdates. SDC ще бъде завършена в глава 47, тоест още две глави и край на хубавата манга. Доколкото разбрах Арина хич не спи ами и нова манга ще почва. Нямам търпение. Направо не вярвам, че се вижда края.
Сега му е времето да направят аниме по мангата.
_________________ Save me now from myself.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 06, 2008 11:22 am |
|
samara |
|
|
|
Хмм, ми да няма лошо...... време й е на мангата да бъде завършена....
По-добре отколкото да се влачи..... Плюс, че най-сетне ще разберем какво ще стане накрая......
Обаче аз ужасно много искам някой да се намери да сканира спешълите...... тази манга има толкова много от тях, а засега само първите два в първите два тома са сканирани.... Искам да видя и останалите.... доколкото разбрах повечето от тях съдържат странична информация и случки с героите, които според мен са доста важни понеже в главната история не са дадени детайли за миналото на второстепените герои........
Колкото да аниме..... аз лично съм доста резервирана..... предишните две направени по KKJ & FMWS ми харесаха донякъде, но по мое мнение само бяха развалили историята....
Случайно на някого да му се намират volume cover-ите, които са излезли досега?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 11:55 pm |
|
samara |
|
|
|
Чакам някого ..... да вземе да си сподели мнението за последната глава, но не се стърпях.......
Така. С доста смесени чувства съм за края.
Първо, защо за Бога, Хайне беше предложила да се омъжи и за двамата!? Не схаванх как това ще реши проблемите, които й се бяха натрупали на главата.
Второ, всичко завърши хубаво и готинко..... Наляха малко акъл в главата на Шизумаса, той реши да си е оправя сам и да стане нов човек...... но..... в края на крайщата този любовен триъгълник дето се въртеше в мангата, така и не се разреши..... Хайне хубаво си се омъжи за Таканари, ама двамата братя са пак там откъдето
започнаха - само дето сега ще се карат само за Хайне, а не за другите неща...
Единственото нещо за което съм напълно сигурна, че ми хареса на 200% беше начинът, по който Ушио и Сенри се събраха Много готино се получи.
П.С. До колкото разбирам новата манга на Танемура ще се състой само от 3 глави.... жалко, но нямам търпение и нея да я видя
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|