Дата и час: Съб Фев 15, 2025 2:23 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 7 [ 102 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2007 8:17 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

sissyboy написа:
Много ми писна от тези романтични анимета. Супер бавно се развиват нещтата и едвам 5 епизода минават докато стане нещто интересно. Поне вече единия води пичето до влака ежедневно. Надявам се следващият епизод да е по интересен, така изглежда.

Гледай School Days там работите бързо станаха :lol:
Последната серийка и мен ме поидоса :evil:
Всички се събраха да учат... заради глупавата футболистка, която в крайна сметка май за ся ми се струва най-добрия женски персонаж (поне знае какво иска) ама половината неща във серията се въртяха около тва, което можеха да го поберат макс в 5-10 мин.
Духовото музикантче взе нещо да оре без пречина... тва не го разбрах. От къв зор пък ще ревнува. Кака Мао трябваше да го нахрани поне малко. Бати комплексирания саксофонист, мноо нерви ми Фкара...
Останалите отношение са си в същия застой... не че не е характерно за такъв род анимета, затова и не се оплаквам от това.
Иначе като цяло все още имам интерес към серияла. Продължавам си го.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 12:31 am 

аве не ви ли дойде в края на новия (5) епизод да ударите Мао? Как ..как може да е толкова тъпа :o Та нали искаше точно тва..а саксофониста е супер пич :love:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 9:39 am 
Аватар

Според мен едва ли е очаквала точно сега да стане. А и не мисля че схваща чуствата му.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 10:01 pm 
Аватар

Ух само това да й беше провинението на Мао-нее. Трябваше и да си чете смс-ите без да казва нищо на Кай сякаш са кой знае какво, което не може да обсъди с него. Така и така не си говорят, защо не поеме инициативата. И той й се сърди за такива неща и тя...вече се чудя що за двойка са и въпреки това ми хареса смелостта на Кай към края.
Новото момиче е много сладко, чудя се дали ще гледаме и нейните драми--с уреден брак, което ще се окаже, че не го иска.--
А, другото, което ми направи впечатление- какво против имат "нормалния" вкус на Футами? Чипсът си беше съвсем в ред :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 10:12 pm 
Аватар
Цар Алко

Kouichi и Mao-nee са си идеалната двойка. Само, че още не са го осъзнали, ами Kouichi вече колко време се мъчи да счупи гипса пред Hoshino, докато с Mao-chan и двамата си се държат нормално. Нали се сещате "малко братче, малко братче" ама накрая... Това си е мое лично мнение де :).

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 11:49 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Мене сакса не ме кефи :o
А Мао-нее ме кефи в H аспект :lol:
Тия с джиккените вече дразнят обаче... бати къв идиот е онва убер-умното бе ~_~"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 23, 2007 11:51 pm 
Аватар
Цар Алко

Сакса да взима убер срамежливото библиотекарче или онуй скипващо генийче. И тримата са си гипс, некви глътнали бастуните. :lol: :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2007 10:11 pm 
Аватар

Berry Berry ramen :lol: Все така се чудя какво против имат вкусовете на момичето. Дядото особено доста се възмути, че му сравняват храната с Онзи рамен.
На края Саян ще вземе да се окаже прав за Мао-нее и Койчи. Много странно се гледаха като се засякоха нещо. А си мислех, че в това аниме няма да има обрати. Уж Мао си харесваше нейния си, пък на края той прави първа крачка и тя се дърпа. Не си знае интересите май. Койчи и той какво се изненадва-подозрително :mm:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2007 10:16 pm 
Аватар
Цар Алко

А бе харесват си се те двамата, но още не са го показали :lol: . Явно следващите епизоди яко ще се впуснат във срещи със сегашните си обекти на желание, но рано или късно ще им дойде акъла в главата :lol: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2007 10:22 pm 
Аватар

А сегашните обекти ще ги изхвърлим ли :lol: . Аз предлагам да съберем Кай и the bookworm-така де, момичето на Койчи. Нещо като в Лавли Комплекс, ама там действаха по-бързо.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2007 10:30 pm 
Аватар

Хо-хо искаме кръв :lol:
Те така се гледат, защото Коичи не знаеше за връзката й с Кай, а засрамено поглежда към кофата за боклук ^^ (ако не единият, то другият). В много странна ситуация завърши този епизод, винаги е било на вълнуващо позитивен момент, но тук като че ли дават началото на драма аркът в анимето >_<.
Още нещо неочаквано... сестрата на Казуки взе, че се разтревожи за брат си >_>

Какво не бих дал за Berry-berry Ramen :o ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2007 10:51 pm 
Аватар
Цар Алко

Haruka написа:
А сегашните обекти ще ги изхвърлим ли :lol: . Аз предлагам да съберем Кай и the bookworm-така де, момичето на Койчи. Нещо като в Лавли Комплекс, ама там действаха по-бързо.

Аз му го предложих още миналата седмица или да вземе чернокосата темерутка :lol: .
Мао-нее и Койчи са противоположни характери, а казали са, че противоположностите са се привличали... :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2007 9:34 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

LOL кви бяха тия погледи бе?!!! Да не се заревнуваха сега =))=))=))=))
Леле яко зле... ако станат триъгълници и подобни.. яко зле :lol: :lol: :lol:
Иначе съм доволен от оная дето й липсват вкусовите рецептори. Реже без да гледа :lol:
Ма са егати сдуховете повечето наоколо :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 03, 2007 8:43 pm 
Аватар
Цар Алко

Хвърлиха си погледи , май Mao-nee взе да изпитва по-силни чувтства към Kouichi, само където и той уж отиде да си взима банския от нейната стая, но невинно подхвана темата за предишната вечер :). Превюто за следващия епизод ще хвърли още повече яснота. Генийчето май се осъзна, че си намери rival и по-силен характер от нея. Кай и той ще навлиза в дълбоките води :lol: , поне той е с две целувки по-напред от най-добрия си приятел. :oops: :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 04, 2007 9:45 pm 
Аватар

И след този епизод работота стана съвсем ясна. Какво ще ги правим серашните им "уж" интереси само ме притеснява още. Мао-нее горката беше много зле като взе да казва на Койчи, че няма смисъл да се показва пред него по бански, трябвало пред Кай. Сякаш му крещеше направо "ревнувай малко бее" .
А и с тия лещи направо ме убиват. 2 минути след като е паднала, тя вече е достатъчно суха, мръсна и вероятно стъпкана, че да не става за нищо, но те винаги я търсят. Колко романтично да се търси леща XD.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 7 [ 102 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]