|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 20, 2007 8:59 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 20, 2007 9:57 pm |
|
Wizarda |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
Невероятен епизод Тва накрая не го очаквах Нещо не показах Питър и Хаитянина(тоз пич цепи) а Ел е пичка макар и от лошите а Адам е на Киллинг Спрее
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 21, 2007 8:45 pm |
|
Nilion |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
Wizarda написа: Невероятен епизод Тва накрая не го очаквах Нещо не показах Питър и Хаитянина(тоз пич цепи) а Ел е пичка макар и от лошите а Адам е на Киллинг Спрее
agree xD определено края ме фрасна с мокър парцал искам следцащияяяяя
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 21, 2007 8:52 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Жалко, че съюзниците Питър и Хиро ще бъдат в два различни лагера и всеки ще си защитава каузата. Много интересно взе да става, защото всеки за себе си е прав. Жалко, че ще изкарат още 2 епизода и после ще има пауза доста голяма(няма да се учудя ако в 11ти епизод завършат сезона заради стачките) . Определено втори сезон още повече неизвестни предлага
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 22, 2007 4:01 pm |
|
Wizarda |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
Nilion написа: Няма да го завършат - далеч от завършване е xD Те те първа не са разбрали, че Питър и Сайлър са живи xD е нали уж видяха за Питър ,че е жив
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 28, 2007 4:06 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Сериалчето си е супер, лелеее Хиро срещу Питър, определено в 11ти епизод бая ще се бият
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 04, 2007 7:50 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Пореден добър епизод с лееко неочакван край, но третия volume май ще е мега . Само където не съм сигурен кога ще продължава заради тази стачка, март месец или чак догодина есента, хм... Ако някой има по-подробно инфо нека да го сподели .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|