Дата и час: Съб Фев 15, 2025 2:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 13 [ 188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: 0006
МнениеПубликувано на: Вто Ное 13, 2007 8:47 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Episode 0006:
SayanMk написа:
Вердж, е прасе >:]]] Якото прасе!

Гуда, свиня, шопар :lol: ууу как ги замаза ония мухиии :hotl:
Exia е нинджа тип "еквилибриум" :lol: Ма да видиме как ще се справи срещу учителят-си батко от миналото... май ще загуби. Щото ако не хванат един Гъндам, то няма да имат реален шанс за контра в близките 20 епизода :roll:
Ъпгрейдите мн кефят обаче, мн освобождават тия хора... видяхме маса нови модели за неквиси 5 епизода, мн съм доволен. ^^
Тоя последния на АЕУЕУ не че е нещо кой-знае кво, ма Сетсуна ше се депресира и поколебае, което ще му коства битката :-0
И после онова леке с очилата ще му трие и на него, че не става за пилот :lol: Де'а лекето :lol: Дано по-скоро се провали и той заради емоции(а това 1000% ще стане), че да му се подигравам :lol:
Има още доста народ да се появява, които сега виждаме само нейде за по 4 сек с некъв философски коментар...
Верно е малко дразнещо тва скачане, но така като се появят, знаеш, че са някои, а не изкуствено дропнати от зад завесата ;]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 20, 2007 9:50 pm 
Аватар

Абе някой друг да е забелязал как колкото по-голям бишошен има в meister-ите, толкова по-гаден характер вади :lol: Много неуравновесено става така, те ще се избият.
А когато се появи онзи, сенсея /да речем/ на Сетсуна и първата ми мисъл беше "ехаа какъв шаблонен шаблон". Но, очувдащо enough, нещо ми харесва историята му ^^
Едно въпросче понеже ме мързи да преглеждам/търся - в АниДБ пише, че ще е 25 епизода, а се носеха слухове, че ще е 50 и ще го прекъснат през средата за 2 сезон на Code Geass и после ще продължат. Някой да знае дали е така..?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 20, 2007 10:03 pm 
Аватар

срам не срам като съм бавен и немоа да намеря от де сте изтеглили епизодите на тва аниме ще питам някои за линк :oops: :oops:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 20, 2007 10:17 pm 
Аватар

Sunlance написа:
срам не срам като съм бавен и немоа да намеря от де сте изтеглили епизодите на тва аниме ще питам някои за линк :oops: :oops:

Например от тракера. :roll: Или пък от http://bt.mendoi-fansubs.com/ :roll:

Абе добре - след седми почна да ми става интересно. Като гледам в следващия епизод Сетсуна ще срещне Марина (или както там се казваше оная кралица). Крайно време беше госпожицата да спре да гледа от страни. Ама като гледам OP-а не бих искал да живея в нейната страна...

Иначе Али изглежда готин пич. И е поредния, който може да се бие наравно с Гъндамите. Ама трябват още няколо като него.

А Тиерия засега е дразнещ, но беше прав като каза, че това (с терористите) са го очаквали и не променя нищо. На мен ми е по-интересно какви са тея "терористи". Нещо много ме съмняват...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 20, 2007 11:39 pm 
Аватар

Тиерия колко яко ми лази по нервите говедото му с говедо. Да ядоса Стратос :evil:

Ама колко гот ми стана, когато започнаха да се карат. Само Алелуя не се намеси и май постъпи най-умно.
Ама да си го кажем честно, Сецуна определено имаше вина. Щом е било казано ясно, че самоличностите им трябва да останат в тайна, тъп ли е, че реши да се покаже на някой, който може да познава.
Лошо ми стана само като видях какво е направил Сейей като малък. Много гадно ми стана за него, а и ми падна доста в очите. Разбирам, че е бил наивно дете, ама да успеят да те изманипулират толкова, че да убиеш като да щракнеш с пръсти, а това даже май бяха родителите му.

Колко само ме кефи клоузинга. Слушала съм го 100 пъти и още не ми е омръзнал. Много забавна песничка.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 4:35 pm 
Аватар

shadowblack написа:
Sunlance написа:

Или пък от http://bt.mendoi-fansubs.com/ :roll:

а как разбирате нещо?на мен са ми на юпонски,има ли превод някъде?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 4:38 pm 
Аватар

Sunlance написа:
shadowblack написа:
Sunlance написа:

Или пък от http://bt.mendoi-fansubs.com/ :roll:

а как разбирате нещо?на мен са ми на юпонски,има ли превод някъде?

Ами разбираме 'щото има субтитри на английски. Ако на теб не ти тръгват -> Видое помощ

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 4:46 pm 
Аватар

ще проверя ко мога да напрая,идеята е 4е до ся съм гледал секви анимета през бсп-плеър и уиндолс медиа,до ся не съм имал проблеми с субститрите,щото те не са като на филм суб-овете ,а просто са със филма напраени.Да не би да си ги теглите допълнително ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 4:50 pm 
Аватар

Не, просто събовете са soft sub, а не hard sub (както вероятно са били при другите гледани от теб заглавия) и може при BSPlayer да не тръгват (тоя player отдавна не го ползвам). При проблеми виж темата, която ти дадох.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 21, 2007 7:21 pm 
Аватар

Haruka написа:
Едно въпросче понеже ме мързи да преглеждам/търся - в АниДБ пише, че ще е 25 епизода, а се носеха слухове, че ще е 50 и ще го прекъснат през средата за 2 сезон на Code Geass и после ще продължат. Някой да знае дали е така..?

Мхм, в MoonPhase пише, че втория сезон ще започне Октомври 2008 ^_^, а на Муун-а може да се вярва (всички големи аниме сайтове черпят информация от него ^_~)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 24, 2007 10:09 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

shadowblack написа:
На мен ми е по-интересно какви са тея "терористи". Нещо много ме съмняват...

My bet - правителство, или няколко... Теро-атаки, заради които селесите биват намразени, въпреки, че не носят никаква вина. По медиите дават предимно как невинни страдат от "миротворните" актове на селесите и ест. поставят кавичиките доста мощно... -чиста работа, репресия върху пилотите на гъндамите и качване на авторитета на правителствата с един удар.... =///
Живеят в непрестанна война и смеят да нарекат акт на убийство терористичен???!!! :evil:
Как и да е...

Сетсуна яко тъпо се изцепи, но е разбираемо. Всеки от тях ще се изцепи рано или късно... аз като гледам само снайпера е sane.

Нооо просто като гледам това аниме, се едно играя на PS3, бати удоволствието е. Заучените фрази при атака и прочее... мн яко :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2007 11:20 pm 
Аватар

В началото на новия еп имах силното желание да стана едно с екрана :mrgreen:
Какво е по хубаво от един Стратос? Ами, двама Стратос ... :lol:

Добре след като се появи и една двойка близнаци не знам какво друго да се очаква... Да кажем, че вмъкнаха предостатъчно идейки за развитие в рамките на 9 епа.
Умрях от кеф, когато започнаха да обсъждат разни бойни стратегиики.

Разбрахме какво представлява още един Мейстер, а за Тиерия нямаме нищо, а тоя ми е супер любопитен. Толкова противоречив образ, че даже и предположение не мога да направя за миналото му. От една страна бих заложила на снобче, а от друга такава агресивна и защитна фасада един лигльо едва ли би се научил да поставя, освен ако живота не го е удрял по главата доста.

едит послучай 10-ти еп.

Бая народ си поплака в тоя еп.

Тиерия голям критикар беше през цялото време и много се зарадвам, когато най-сетне вкуси от собственото си лекарство. Малко ми се издигна в очите, ама дойде и момента, в който се зачудих може ли хора с таква лабилна психика да станат пилоти на такива машини. Естествено говоря за Тиерия и за Алелуя.

Алелуя ме радва все още. Малко изпитах странното желание да разкрият самоличността му, ама после прецених, че си стана добре.
Да не говорим, че и той и Тиерия ще изкарат някакви психични разстройства. А ако не друго поне Ерд ще има проблеми с гнева Laughing

Нещо Стратос ми се затри тоя еп, ама айде, здраве да е.

Следващия път ще разеберем какво точно е ставало с Алелуя, че е толкова странно откачен

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 12:35 am 

Досега съм гледал 5 епизода на анимето и ще си споделя мнението. Не знам как се развива по-нататък дейсвието, но не мога да кажа, че този Гъндам ме зариби по същия начин като Сийд и Дестини. Защо?

Първо му липсва динамиката като на другите някак си доста мудно се влачи действието нещо просто му лиспва от сега не можеш да кажеш кой е лош добър. Някак си и самите герой не мога да си харесам нито един досега всичките са някакви мрачни и сериозни?!?! На мене лично не ми допада това някак си липсва разчупеност. Второ относно битките и самите гъндами. Лично на мене моделите на гъндамите тук ме изглеждат по-скучни и по-оникновени. Направо някой от тях са грозни, егати!!! За арта не мога да кажа лоша дума добър за мека си е направо изпипан и детайлизиран - оставаше и това да прецакат. Трето - историята. Горивата на планетата са свършили и се борят хората за енергията от слънчевите батерии... Лично на мене това ми се вижда леко.... нескопосано сравнено със Сийд и Дестини. Липсва я интригата още от първия епизод - самите нации не се нападат и изглежда всяка си крой плановете с някакви вътрешно политически игрички - така де си земат лист и химикалка и да си играя на "дипломация".... Накрая, заради което сигурно ми е най-болно, е гадно, че този Гъндам трябва да се явява един вид "наследник" или по-скоро да се беше замислял като "по-добрия" Гъндам, а не като "поредния, следващия" Гъндам. Бих казал, че самите автори са забравили да сложат като се казва малко "любов" в това аниме, че да зарадват феновете не за друго.

И за да не кажат всички, че само го плюя анимето ще кажа, че ми харесва, но просто отсъпва на предишните - лично мнение. Разбира се, до сега съм само на 5 епизод надявам се да стане по-интересно, но все пак ми се искаше да избълвам част от възмущението си до сега ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 23, 2007 3:35 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Като го гледам това аниме ми иде да си хвана джойстика :hmm: MADE FOR PS просто :lol:
Доста доволно от последните епизоди, не очаквах, че под гъндамите има други гъндами :-0 То верно малко се замисляш как ще победят все пак =/ Phase 2 вероятно ще вкара нови модели на страна на правителствата...

Вердж е прасееееееее :lol: Как им устоя на атаките, че даже рейлна и ония при Алелуя :lol: Хубаво, че накрая поне реши да остави Алелуя сам да се изправи срещу миналото си...

Избиването на пробните деца и след това ареста и спирането на работата от Сергей бяха много радващи... радвам се, че Алелуя натисна бутона, макар и да е гадно и садистично.. дано само и професорите и разните там плъхове са измрели..

Сетсуна ПАК се разкри.. тоя му е навик да нарушава тая заповед =/

Zung, като гъндам фен, ще те флеймна малко за тази критика :hmm:
Сиид и Дестини са само един гъндам, освен това най-комерсиалният създаван някога xD По точните ти - първо действието доста бърза даже, а добри и лоши просто няма! Героите са такива, като са на война. <> Второ моделите на гъндамите са си типичните от Уинг насам, или поне бяха, до последният епизод, където се оказа, че са нещо доста повече от това, което изглеждат да са... Мехите на различните страни пък ме радват особено много с разнообразието си - едно време всичко беше Zaku. <> Трето - картата на света е нашата, а целта на правителствата(нашите) - да усвоят слънчевата енергия, защото в нашия свят горивата свършват --- това е един супер директен линк към близкото ни бъдеще, какво му е нескопосаното...
Самите нации са във война от сума време - хора измират непрекъснато, как ше не се нападат o_O"
00 не се явява наследник на сийд или дестъни :-0 По-скоро на Уинг.., но как и да го погледнеш си е следващият гъндам.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 24, 2007 12:58 am 

Добре ще се съглася с доста от критиката след като вече го гледах до 11 епизод. Замислих се малко добре за историята стана ясно, че ще си играем на дипломация и ще е борба за ресурси и от там разбира се ще е голяма политическа конспирация кой, къде и защо ще се бие и т.н. - поне тук признавам има много голямо поле на развиеите надявам се само да не го оплескат с някоя голяма боза. Относно моделите на Гъндамите пак ще си кажа, че по-старите ми харесваха повече, но това вече си е лично мое мнение - относо ВИДА на моделите в старите имаше какво повече да се желае откъм разнообразие вярно си е ;) Обаче в 00..... не ми харесва факта, че тия нашите Гъндами на Селестиал мачкат всичко наред - айде имаше една две напечени ситуации и по-нататък търпи развитие очертават се там пак 1 vs. 1 rivals :P Какво не ми харесва обаче и може би, от което ми произтече всичкия тоя "гнет" в предишния коментар - много е мудно действието амаааааа мнооооогооо. (Тука една голяма скоба, важно да спомена може би, щото изгледах доста бързо предишните гъндами може и затва тука да ми е мудно). Друго, което ме дразни са пак тия новите модели някак си са ми много грозни - абе всичките ми приличат на скелети да му се не види някакви много нестабилни :). Имаме и един дебел пича с БФГ-то дето отнася всичко - хахаха :)

Много ме изкефи обаче тоя "дебелия" Гъндам като си махна бронята - това гъндам с женска косичка си доста добро попадение - евалата за хъм.... "женския" гъндам.

Относно историята - тая дето е принцесата ми мяза нещо като Кагали не е баш същото естествено. Надявам се и скоро да хвърлят малко повече светлина върху тия Селестиал (верно в началото сме ама поне да ни нахранят с някой 5 секунден кадър/флаш) - имат една цел премахването на войната тва малко като в Сийд и Дестини някаква независима фракция са, само не е ясно тука кой е лош и кой не е, какво Саян казва - няма добри и няма лоши - "няма приятели и врагове има само интерси". Аз лично смятам, че някой от "по-горните" слоеве (ако изобщо има такива) в Селестиал си има някакъв скрит интерес ;)

Като е тръгнало да си говорим за концепцията и за слънчевата енергия се чудя дали нямаше да е по-хитро тия хора да вземат водата за алтернативен източник - в смисъл тия високи елеватори сигурно са им стрували пъти повече усилия да ги дигнат там :)

Относо това чий наследник е не съм сигурен поради факта, че някой от гъндамите съм ги гледал толкова отдавна, че вече дори ги бъркам кой кой е ;)

И накрая отново едно голямо браво за арта много ме кефи ;)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 13 [ 188 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]