|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 4:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 21, 2007 8:21 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Sparda Dante написа:
Само толкова ? С моята сме стигали далееч по... надълбоко... /сещай се /
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 21, 2007 11:25 am |
|
Sparda Dante |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
Belgarion написа: Sparda Dante написа: Само толкова ? С моята сме стигали далееч по... надълбоко... /сещай се /
ами ти нали за това си Еро-то на форума
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 23, 2007 5:42 pm |
|
Hasegawa Kumiko-chan |
|
|
|
много щури идеи, които не съм осъществила а колкото до другите, те не са толкова щури
пример-седя си в парка и питам хората имат ли ножица, а ако кажат че нямат ги питам "а с какво режете венитеее"
разбира се на мен ножицата не ми трябваша да си режа вените, а само да разделя две гривнички нанизани на един ластик, ама тва е друг въпрос
и накрая дойде едно емо и ми даде ножче
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 23, 2007 11:19 pm |
|
Funky-kun |
клош antisleeper |
Регистриран на: Пон Май 29, 2006 11:53 am Мнения: 1964 Местоположение: St. Gallen, Switzerland
|
MindSlaveR написа: хаха много са за които се сещам са преебаването на текста на "Ninja of the night" за bs hell-а 1-вата част, умри от пЕсък за 2-ката - пак моя идея, и се сещам преди доста време как измислих да се слуша през АUX на едно касетофонче на Funky-kun, когато няаше още GIGAWORKса, че записахме един диск "Enjoy the silence" защото нямаше как да се извади звук и се чуваше само когато има диск който се варти вътре и записахме тишина на диска
You, sir, are made of win.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 21, 2008 9:39 am |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Ивчо, кво да ти кажа, нямаш личен живот...
Единствения подобен случай е, че винаги си губя автографите на Васко Кръпката. Веднъж отидох с школата ми по синтезатор в предаването Чай по Канал 1 и там след нас гост беше Васко Кръпката... Взех си автограф от него, но майка ми го "прибра" някъде и ми го загуби. Затова като отидох на един концерт на група Старт (певицата е моя учителка по синтезатор) Васко Кръпката по едно време думкаше на барабаните и аз отидох да си взема автограф - 2-рия, който пак дадох на майка ми и тя го затри.
И сега мисията ми е да си взема 3-ти автограф от Васко Кръпката
Иначе най-странното нещо... хмм... може би, че с едни приятели си казахме "Аре да си направим градинка"... и с много усилия възстановихме обрасла градинка, неоправяна от 15 години...
Но тва е най-странното. Имам много смешни сбъднати мечти, но... те не са за пред хора
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|