|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 12:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Окт 17, 2007 2:29 pm |
 |
Darkprince |
|
 |
|
Такааа, искам да ви "зарадвам" със следното нещо - давам ви програмата за следващите няколко седмици:
Цитат: 10/15 - Young Magazine #46 - No XXXHOLiC scheduled (on sale). 10/22 - Young Magazine #47 - No XXXHOLiC scheduled (CLAMP changed that, Chapter 145 was supposed to come out here). 10/29 - Young Magazine #48 - No XXXHOLiC scheduled. 11/05 - Young Magazine #49 - No XXXHOLiC scheduled. 11/12 - Young Magazine #50 - Chapter 145 - Beginning of tankoubon 13 - 4 color pages.
С две думи - нямам думи (T_T)(T_T)(T_T). То вярно, че не болка за умиране, ама все пак......(*~*)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Окт 17, 2007 9:22 pm |
 |
Haruka |
|
 |
|
Много мило, нали. Тъкмо си викам още малко остана, в понеделник нов чаптър и БАМ..
Добре де, това сега..наистина ли ще чакат нещо да стане в Тсубаса свързано с Холик, за да го направят?
Ех вярно, че едното за сметка на другото, ама и Холик ми липсва вече.
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Окт 18, 2007 11:48 pm |
 |
Denkira |
|
 |
|
Айде аз и тук да се включа ако ме искате Първо да кажа, че много ми хареса мангата, както и героите, просто ми допълни перфектно Тсубаса. Юко още повече я харесвам, велика е направо, а Уатануки и Доумеки просто ми стоплят сърцето Himawari също е сладка...Та и аз мисля, че най-вероятно е заради събитията от Тсубаса забавянето, което от една страна ми е интересно, но от друга...стават 6 седмици общо...
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Ное 12, 2007 3:13 pm |
 |
Darkprince |
|
 |
|
XXXHOOOOLICCCC (T_T)(T_T)(T_T)(T_T)(T_T)(T_T)(T_T)
At last! I missed so muuuuuch.
Не мога да си намеря място от радост.  Въобще нямам намерение за готови сканове, направо RAW, превода го четох после.
1. splash страниците - Yuuko in black and in white  Нещоооо, не ми харесва, like totally (русокоса мажоретка приглася: "Yeah, totally" -> sorry, но не можах да се сдържа ) Оффф, направо CLAMP си играят с нас. Teh напражение! I cannot take it anymore.
2. Yuuko - "Какво ще искаш за закуска?"
=>
=>
Направо бях забравил за тази страна на Yuuko-san.
3. Sakura: teaser написа: And then, there was Sakura!! This hand that attacks from the deep turbidity, what kind of fate will it bring about to Watanuki and company!? Ashura-sama написа: Sakura, I can't freaking believe you. After all that trouble to come to the dream world... you let yourself be attacked from behind? *facepalm* Do me a favor and put up some resistance at least.
Oh, shut it! #(O_o) Не стига, че чакахме повече от месец, ами сега и приказки.  BTW прочетох spoiler-ите на TRC ch. 173. Наистина става интерсно, like totally (~_~)?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Ное 12, 2007 3:30 pm |
Hanabishi_\R/_*cool huh? |
|
 |
|
тюх...добре , че наскоро настигнах мангата и не трябваше да чакам чак толкова време  *отива да сваля*
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Ное 12, 2007 9:56 pm |
 |
Haruka |
|
 |
|
Откакто се сетих, че е понелник, само за това как ще се прибера и ще се докопам до чаптъра си мисля
Вярно, че нямаше нещо кой знае колко ново, но от края си личи, че тепърва престои. Беше и много хубаво нарисуваничко, особено Юко-сама. И цветните са просто
0. Така, така, Уатануки всичко ще оправи ^^.
1. Какво да кажа освен *влиза в ролята на русокоса мажоретка пригласяща: "Yeah, totally*
Ама това никак не е хубаво. Кламп, не казвайте, че Юко има близначка/клониг/отделна от тялото душа/добра страна (  ).
2. Добрата стара Юко-за закуска бира, за обяд бира и за вечеря, за разнообразие, саке с бира. Определено има някаква цена да е пияница цял живот, няма начин О.о
3. Ще пропусна гадаетено този път, така или иначе скоро ще видим чия е ръката и дали Уатануки ще я ухапе.
4. Към онази некоментирана част-Сериозно ми липсваха разговорите на тримката, а този беше особено миличък ^^ Уанатуки пита Доумеки дали готви вкусно, брей...
SayanMk написа: Тва е най-сладкия момент в света...
Нали, беше велико.^^ Даже исках да си направя профиче от това, ама нещо мн щях да го разваля и се отказах
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Ное 20, 2007 3:37 pm |
 |
Darkprince |
|
 |
|
146 chapter - колкото и много да ми хареса, толкова повече имам чувството, че това само за залъгалка  - т.е. да мъчим феновете, на кого е тая ръка. ^^;;  ТамЪн човек да се зарадва, че xxxHolic се върна и хайде пак "ваканция" (T_T).
1. OK, Denkira получава точка, за това че позна в играта "Teh Mysterious Hand" *Уууууу, sounding spooooky (*~*)* На другите участници кураж в следващия тираж
Защо ли никой не се учудва, че ръката е на Syaoran  Утре или вдругиден ще се разбере дали момата ще се "краде" или "купува"
2. Watanuki - he is teh mAn.  Искам да го видя in real kicking-b**t action и накрая да се сбъдне желанието ми (да натупа най-сетне FWR)  А, това с очилата малко ми дойде като - Heh?! (O_o) Няколко пъти се върнах, за да хвана момента.  Кога стана?
3. Syaoran - Now matter how painful it may turn out to be, I will do that which I must do - както казват "човките": "That's not good"; нещо на умирачка го раздават, т.е. на саможертва
4. Kohane - Коя е Kohane-chan?
Да, знам, коя е  , но толкова много време мина, че въобще забравих за нея. (--_--);;
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Ное 20, 2007 9:38 pm |
 |
Haruka |
|
 |
|
УжъсТ, вече толкова отвикнах да чакам Холик, че вчера го забравих  Ама много кратък чаптър, на нищо не прилича това
И явно няма да има холик-тсубаса действие пак, ми в Тсубаса ще дават изумени хорица в Нихон света.
1. Ее, не е честно да познаеш с най-очевидното *hate to lose XD*. Ама нещо не хванах много номера с ръката-стори ми се, че първата беше на Шаоран, а втората, кървавата, на клони.
Аа момата едни я крадат, други копуват и резултатът е мома на части.
2. Сега само гледайте как очилата ще се окажат мега-важен елемент за спасяването на човечеството. Затрил ги е..като се е "връщал"?
3. Както и да го гледам, все ми изглежда сякаш Шаоран се обяснява в любов на Уатануки  Трябва да се стегне малко това момче, има си Сакура вече, да й обърне внимание и на нея. На края не той, а Уатануки ще свърши цялата работа.
4. Ее, да не забравяме любимката на Уатануки все пак ^^'. Щом я споменават на това ниво вече, значи ще си има стабилна роля. Пък и мисля, че в скорошен чаптър пак ставаше дума за нея.
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|