|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 4:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 11, 2007 10:08 pm |
|
dener |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 1:46 pm Мнения: 1900 Местоположение: Бургас
|
chaos написа: -Да изкарам 3 месеца в гора или на сал вътре в морето
оо да тва е яко - препочитам гората обаче
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 19, 2007 2:33 am |
|
AOK |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 18, 2007 11:43 pm Мнения: 468 Местоположение: forum.animes-bg.com
|
kimera написа: да се снимам в еротично списание за ПАРИ да си купя сиви лещи тва ми са идеите за сега
Ако я осъществиш: чакам на ЛС да ми кажеш кое и кой брой
Да направя РЕМИКС на националния ни ХИМН.
Отказах се по идеологически причини!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 19, 2007 8:31 am |
|
Crap |
|
|
Регистриран на: Чет Юли 21, 2005 8:58 pm Мнения: 4067 Местоположение: София , South Park
|
~Uchiha Sasuke~ написа: Амии..ония ден се сетих, че веднъж като бях малък ops: исках да лазя по стените като СПАЙДЪРМЕЕEEHH!!! Ta сложих си тиксо по ръцете и се нахвърлих на стената да я блъскам с ръце и да скачам. ЗНАМ КАКВО СИ МИСЛИТЕ!!! Трябваше да сложа повече тиксo.
=))=)) евалата,няма такъв пост
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 19, 2007 8:18 pm |
|
KoCTeH |
|
|
|
Spokesman Of Madness написа: Doh! от толко простотии дето съм правил ако трябва да изровя коя е най-лудата ,ще се видя в чудо.А пък кво ми е минавало през главата......
same here : ))))))
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 21, 2007 12:37 am |
|
AOK |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 18, 2007 11:43 pm Мнения: 468 Местоположение: forum.animes-bg.com
|
chaos написа: Ся се сетих нещо от одавна.Как с едни авери много дълго време събирахме стотинки само по 1 и накрая събрахме към 40 и няколко лева и щяхме да ходим в германос и да си купуваме някъф тъп телефон с тия стотинки ,ама така и не стигнахме до там.
COOL!
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|