|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: DBT|> :!: Kenshin VS Gats - гласуване :!: <|DBT ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 18, 2007 1:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Изберете победител от този двубой: http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=25454Искам да припомня няколко правила: [size=117]"Как се избира победител?"[/size] написа: - Нямат право да гласуват потребители с под 10 мнения.
- Журито може да се меси както си иска във вотa.
- Темата ще бъде активна 7 дена, след което гласовете ще се обявят и ще се излъчи победител.
- Ако няма победител - мачът се записва като равен.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Край на записване на гласове: 24 ноември, 23:59 (ще има удължаване ако има свръх-малка активност). Гласувайте за Kenshin с червено: KenshinА със синьо за Gats: GatsЗа ваше улеснение, use copypasta[color=red][b]Kenshin[/b][/color] [color=blue][b]Gats[/b][/color]
Жури editГласове без обосновка ще се игнорират и няма да се смятат.
Последна промяна Morri D'in на Чет Ное 22, 2007 10:57 pm, променена общо 2 пъти
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 18, 2007 1:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1603_1254660360.jpg) |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Много ме затруднявате
Ето вече двубой, за който си заслужава да раздавам точки.
Kenshin:
Страхотен Roleplay: +1
Картинки: +1
Изглежда той водеше двубоя: +1
Използване на многоходова атака (Сориусен), насочи се към врата на противника: +2
Забележки: Концентрира се само в/у главата на противника, забрави, че има само 1 здрава ръка, ако се беше насочил към нея, би отнел меча на Гатс. Гатс има само 1 око - слабо място от тази страна. Не се представи в самото начало, Кеншин би трябвало да има по-добри маниери от Гатс.
Gats:
Страхотен Roleplay: +1
Картинки: +1
Отбягване с металната ръка: +1
Забележки: Кеншин е малък и бърз, не може да се уцели докато е на земята... шансът ти беше да го накараш да подскочи - когато е във въздуха, той не е толкова маневрен и няма как да избяга удара. Това не го описа, въпреки че го удари докато е скочил. Би трябвало да си ранен от Кузу Риу Сен, а ти леко го игнорира. Можеше хем той да те удари с атаката, хем ти него докато е във въздуха. Ти само го удари в твоя ход.
Очаквах да направиш номер с пръстта, а не Кеншин...
Общи забележки: това за ножницата беше много интересно, също така, че Гатс поздрави противника > амаа, доколко това са свободни действия или наговаряне? Като за първи сериозен двубой - супер, но човек може да играе интересно и без 15'000 лични ....
Мислех, че и двамата ще се опитате да счупите оръжието на противника: Гатс - понеже неговият Dragon Slayer по принцип си реже през метал, а мечът на Кеншин е малък и тънък (но е свещен); Кеншин - защото привидно мечът на Гатс е голямо парче метал (всъщност е легендарно прокълнато/магическо острие), а той може да реже през метал заради уменията си...
Можех и да отнемам точки заради част от забележките, но двубоят страшно много ми хареса, тъй че няма. ^^ Няма да се впускам надълго и нашироко как Гатс ми е по-любимият герой, дадох повече точки на Кеншин заради играта му.
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 18, 2007 4:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1263.jpg) |
altras |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Kenshin
Гътс ми е един от любимите персонажи, но roleplay-a изобщо не ми хареса. Имаше няколко хитри хода, но като цяло "Кеншин" се ориентираше по-добре.
П.С. Гътс имам големи надежди към теб - "загубата просто прави губещия по-силен"! Гоу Берсерк Гоу !
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 18, 2007 5:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1750_1250202128.gif) |
nem13 |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Всъщност, направих голямата грешка да не възприема двубоя като случайна среща, а като такъв от самото начало. Всмисъл, все едно е предварително уговорен. Затова и не направих добре роулплея в началото...
За окото - някъде към петия ход почнах да чета Берсърк мангата, и докато стигна до момента, в който започнах да намирам слабости на Гътс, вече ми оставаха няколко хода.
Не тръгнах да режа меча на противника именно заради това - то си е цяло безумие да го срежеш, при положение че знам какво е... Ама така е, като човек си направи проучване:V.
Като цяло, аз съм много доволен от двубоя, макар че ми се струва, Че Гатс не е чак толкова по просташки вулгарен. Дам, той е груб, но не по този начин. Но, като се има впредвид и някои определени грешки, които направих с Кеншин (от страна на роулплей - тази в началото), аз ще си мълча:V.
За ЛС-тата: Точно тези неща, които си ги набелязал, Моридин, не са наговорени. И ако не се лъжа, сме разменили около 5-6 ЛС-та. Кое е наговорено - вътрешна тайна:V.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 18, 2007 5:12 pm |
nem13 |
|
|
Оу, имам и две забележки...
1. Кеншин всъщност се опита да подскаже на Гатс, че ако се опита да мушка, няма да се вижда ясно пътеката на острието му. Разбира се, да се мушка с Драгън слейъра е трудно, но не невъзможно.
2. Това с ножницата стана почти случайно... всмисъл, не се уговорихме добре, и докато се усетя, останах без шанс за Амакакеру Риу но Хирамеки:V. Соуллес каза, че може да го оправи, но реших, че е по-добре така.
В случай че имам късмет и взема победата, съм измислил начин да направя Амакакеру Риу но Хирамеки с половин ножница и малко друга помощ:V.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 18, 2007 5:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Хаха nem13 аз докато четях двубоя както и да го гледах ти беше този който взе инициетиватаи не я пусна почти до края. В началото Гац само следваше твоите ходове и вероятно е чакал за неговия час да настъпи, ама по начина както протекоха първите постове... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Как да е чак към последните 5-6 поста стиловете ви заприличаха като на равностойни противници. Гац имаше бая потенциял които се загуби някакси, но предполагам в следваща битка таз работа ще се оправи и ще е изграден типа на писане. Кешин от своя страна не знам какво сте се уговаряли но още в началото удара по врата да е успешен някакси беше... нереално, нечесно, out of place...
Това че го остави да се съвземе от берсекър мода също яко ме издразни. Верно че от страна на Гац това беше леко избързан ход, но можеше далеч почече да нажежи битката от обикновени кординирани действияр ако бяхте изкарали няколко хода така. И като за край нали се има впредвид че дори само веднъж да се докопа до Кеншин с Дракон Слайра Гатц е на 90% изминал пътя на победата. Повечето атаки на Гац са принципно груби така че по време на битката Кен-чан беше малко като стъклено цветенце ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .Това си беше прекалено голямо приемущество за Кеншин(Д,да Кен-чан беше ударен с туловищито на ДС но не както би следвало. Това си беше просто сила на удара така както аз го видях а не толкоз потенцияла на самия меч)
На практика Гац не е ползвал и половината от истинския си потенциял било заради последователноста на битката, било заради не особено умел РП
За край Кешин прекалено много манипулира битката, но тъй като това е РП хубаво. Истина е че смятам че по начало Гац трябва да е победител, но просто показаното в битката накланя везната в полза на Кеншин.
Дори като за първа битка можеше повече да се очаква но предполагам нататък и Soulless и Nem13 ще поправят миналите пропуски
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 18, 2007 6:29 pm |
nem13 |
|
|
Кеншин не се бие, за да убива, и смятам, че не би влязъл в равностоен двубой с някой, който е изпаднал в берсерк. Просто не му е в стила.
Всъщност, според мен удара след Кузу Риу Сен си беше съвсем на място, макар не точно така... в интерес на истината, Гатс не може да удари Кеншин именно заради размерите на меча си. Просто няма шанс такова нещо да стане:V. За сметка на това, нито една от атаките на Кеншин не е смъртоносна, и решихме, че едно лупане с Драгъ Слейъра е равно на няколко праскания със сакабатото...
Праскането във врата в началото си беше съвсем на място. Това не е толкова силен удар, на практика, а в мангата досега никой не го е спирал. Пък и няма кога. Единствения начин е да знаеш техниката и да избегнеш първия удар и да блокираш втория - нещо, което не е известно на Гатс.
ПП: Аз се надявам след няколко двубоя, независимо от резултата, да повторим този двубой, но вече без никакви условия.
ЕДИТ: Сега като си спомням, първият удар Соуллес сам си го описа, че е ударил врата му. Тогава още не бяхме започнали да се уговаряме, и според мен той реагира прекрасно, като роулплей, на техниката.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 18, 2007 6:48 pm |
faye |
|
|
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Берсек мода е запазената марка на Гац. След като направи подобен ход ти му отряза пътя насетне ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Тъй да се каже секна му музата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Както сам каза в началото това не бе дуел за Гац а Кеншин го прием като такъв. Някакси не е ли кофти ситуацията
Размера на меча му не го е спрял да избие всичко от малко до голямо. Тази слабост макар да е очаквана от чисто физическа гледна точка би следвало напълно да е елиминирана при Гац ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Колкото до удара в самото начало(независимо че нищо му няма от него), ти го удряш ти взимаш кредит за таз работа, но Гац няма за какво да вземе кредит. Дори не те одрасква заради мега скоростта ти ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) което е леко....
Изглеждаше с извинение че през цялото време напълно подценяваш героя
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 18, 2007 7:26 pm |
nem13 |
|
|
Амиии... съжалявам, но ми е трудно да въприема, че Гатс може да е бърз колкото Кеншин. Дам, много по-силен е, с меча най-вероятно му е равен, но по-бърз - тц.
Това, че Гатс не възприема двубоя като такъв е нарушение на първото правило, което Соуллес си указа много правилно. И е абсолютно нормално - виж го Кеншин, как може това невинно ухилено ниско японче да прави такива работи?
Всъщност, според мен трябва да дадете кредит и на Гатс и Соуллес. Всъщност, четиримата (играчи и герои) през цялото време работихме не за победа, а за забавление и удоволствие на читателите.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 18, 2007 7:43 pm |
faye |
|
|
И един от читателите ви ви посочва местата където трябва да се доизкусури
След няколко битки се надявам да направите реванш защото както казах за мен не беше достатъчно добре изпълнена битката, а имаше доста неразвит потенциал.
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 18, 2007 11:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3966_1329255466.jpg) |
SoulLess |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Morridin тея оражия не се чупят пак и ако Гътс счупи или направи някакъв сериозен удар и улучи меча на Кеншин боя или свършва или Кеншин щеше да пострада много сериозно, а ако Кеншин се опита да среже Драгон-а, Гътс има металната ръка бруталната си сила и по-къс меч ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) който вече може да се мери по бързина с сакабатото на Кеншин
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|