|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Обичаме ли да се плашим ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 17, 2007 1:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4866_1296932566.jpg) |
dream_dragon |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Тъй като тази седмица ми мина под знака на няколко ужасита реших да попитам и съфорумниците как смятат: Обича ли човека да бъде плашен? Масово се бълват филми с един такъв характер, дето може само да те изплаши. Признавам не съм запознат с този жанр, но веднага се сещам за "Поличбата 666", "Децата на царевицата" ( май бяха повече от една две части), "Черна жътва", "То", "Криеница", разните филми за зомбита, да не забравям и "Убийствен пъзел" и така нататък. Филмите са много и не мога да твърдя, че съм чувал по-голямата им част. Та избройх едни от най-известните, по мое мнение, ужаси смятате ли, че те са създадени просто от поредния псухясал режисьор или отговорят на желанието на балшинството зрители? Обичат ли хората да бъдат плашени и то толкова страшно?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 17, 2007 2:32 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5124.jpg) |
koala |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 12:11 am Мнения: 1426 Местоположение: The other side of the looking glass
|
Половината от нещата по тези филми ги има наистина...
Дали обичат е лично предпочитание и въпрос на психика.
Разбира се, че отговарят на зрителският интерес, защото преди всичко това е маркетинг, т.е. продукти, за които няма купувачи не се предлагат на пазара
Режисьорите са друга тема, някои са велики, а други просто целят да представят интересите на общности/шепа хора, на които им е изгодно или желаят хората да вярват/се плашат от някои неща, да бъдат лесно манипулирани а.к.а. промиване на мозъчните ни клетки.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 17, 2007 2:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Филмите от категория ужаси могат само да ме възбудят... сексуално...
Както и всички останали xD. Спрях да се плаша от каквото и да е много отдавна. Страха е просто една от многото безполезни емоций, които голяма част от човечеството не е могло да се научи да контролира както трябва
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 17, 2007 2:57 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
В такъв случай аз не съм тъп ли ?
Мен лично не ме влекат моменти, които те карат да се страхуваш, не за ми по вкуса, изобщо чувството "страх" е много абстрактно и не ми допада и за това (нали става въпрос главно за филми) horror филмите са един от най-рядко гледаните от мен жанрове.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 17, 2007 10:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18960.gif) |
Toppyoushimonai |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 15, 2007 7:11 pm Мнения: 54 Местоположение: Пловдив
|
Мене лично страшните филми не ме карат да се страхувам!
Сигурно са направени прекалено аматьорски за моето изнасилено съзнание.
В филм може да ме уплашат само моментите в които от нищото изкача някой изрод ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Този ефект поне по 1 път го има
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 17, 2007 11:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3485_1365159118.jpg) |
Mephisto |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Масата народ - да.
Аз лично си пазя нервите за по-важни неща.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 17, 2007 12:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=849_1267017977.png) |
GoDSmAcK |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Яко хардкор закоравели хора има по тоя форум ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Не че аз се плаша от модерните хорър филми, но определено ако един филм успее дори за момент да ме стресне е хубав. Страхът е приятно чуство и добре че има такива филми поне да се опитват да ни наплашат.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 17, 2007 12:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6495_1307995593.jpg) |
tifa-sama |
Bass addicted |
![Bass addicted Bass addicted](./images/ranks/trancercheta.gif) |
Регистриран на: Сря Яну 17, 2007 10:36 pm Мнения: 1862 Местоположение: къъъ~де ли не :P
|
ако говорим за този тип аз лично не си падам много по него
но съм забелязала друго , когато някои ти каже на пример :
"мъртво животно не гледай " ти автомаатично поглеждаш даже
някой от хората се приближават по - отблизо ...
Но според "плашат" не е точната думна , която трябва да се използва
повечето хора както и аз обичат да си повишават адреналина ,
тук вече съм съглана че има много хора които харесват това
чувство
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 17, 2007 2:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18960.gif) |
Toppyoushimonai |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 15, 2007 7:11 pm Мнения: 54 Местоположение: Пловдив
|
KISSSY написа: Btw има филм по "То" ? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Много обичам Стивън Кинг ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Дам,Стивън Кинг фтв!
Само корицата съм виждал с някъф клоун ако не се лъжа
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 17, 2007 3:10 pm |
![Аватар](http://i305.photobucket.com/albums/nn227/IvCHoy/Profils/ivcho-av.png) |
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Рядко се намира нещо дето да гледам и да ме изплаши, падам си леко непукист.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|