Дата и час: Чет Фев 13, 2025 3:01 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 13 от 19 [ 284 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 10, 2007 12:12 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

PA3YM написа:
...Тоест Юко не е ничия пионка, но заради правилата които спазва, тези двамцата могат да я интегрират с достатъчна точност в плановете си :lol:

Е то по тази линия - по-голяма пионка от нея - здраве му кажи :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 10:13 am 
Аватар

oversoul написа:
PA3YM написа:
...Тоест Юко не е ничия пионка, но заради правилата които спазва, тези двамцата могат да я интегрират с достатъчна точност в плановете си :lol:

Е то по тази линия - по-голяма пионка от нея - здраве му кажи :lol:

мии не точно :roll: за да е пионка трябва да я манипулират, а мойта идея е че се съобразяват с нея, но не могат да я манипулират ;)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 11:13 am 
Аватар

Добре казано беше последното. Иначе теорията не знам колко достоверна ще се окаже, но определено е интересна за обсъждане :wink: Аз лично не си представям обаче вариант в който Юко е съгласна с мечтата, което според мен противоречи на това Клоу да има същата мечта, защото нали двамата бяха създали Моконите и въобще съм с впечатлението, че са направили много, за да попречат на ФУР, а и Юко все още прави. Друг вариант е просто да му пречат, за да не постигне той мечтата, а Клоу, но и Юко не ми се вписва много в това...просто не си я представям в такава роля. А като споменах Моконите, те всъщност по-скоро помагат на ФУР, защото без тях нямаше да може да пътуват. Така че със сигурност и тримата са искали пътуването да се осъществи иначе Юко можеше още в началото да ги спре. Има доста показателя, че може да е вярна теорията, макар Юко още да не ми се вписва много добре.

Haruka написа:
За перата винаги не ми е било ясно щом никой не може да контролира къде отиват /кой свят/, то защо на ФУР ще му трябват спомени точно от този свят. Сакура няма начин да мине през всички дименции все пак. Освен ако ФУР не е успял да види къде ще ходи, все пак имаше пратеници, които уж трябваше да се пречкат нещо.

А наистина ли не може да контролира къде падат перата? Той обаче можеше поне в началото доколкото помня да контролира те в кой свят ще отидат. А иначе аз поне разбрах, че му трябват спомени от различни светове просто, не от определени светове. Но най-вероятно има нещо около това, което не ни е ясно още.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 11:37 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Denkira написа:
...А наистина ли не може да контролира къде падат перата? Той обаче можеше поне в началото доколкото помня да контролира те в кой свят ще отидат. А иначе аз поне разбрах, че му трябват спомени от различни светове просто, не от определени светове. Но най-вероятно има нещо около това, което не ни е ясно още.

В същност можеше да предвижда в кой свят ще идат май... Мисля, че не ги е контролирал...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 13, 2007 1:13 am 
Аватар

Еми щото аз понеже по-скоро съм го гледала този момент в анимето и там нещо стана и ФУР каза "Вече не може да контролираме посоката им" или нещо такова, но не съм сигурна.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 13, 2007 1:40 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Напълно е възможно и така да е, честно казано не си спомням много добре - ще трябва да прочета още веднъж тази глава...
//Ох, старост нерадост, паметта нещо ми изневерява :P *joke*

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 2:23 pm 
Аватар

Е не,в 173 са се скъсали от двойни страници просто :lol:
И ме накефи как последната страница е еднаква с последната на 145 от Холик :P Усещам,че тука ще се завържат доста интересно нещата...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 5:33 pm 
Аватар

Oh boy, oh boy, oh boy :spinin:

.......*леко покашля* Кхъм :roll: .......

Тамън реших, че се разбере чия е тази ръка, ама......нъцки :? Мразим ги, прешъс #(--_--). Ех, тоя капитализъм ^^"

1. Raitei Shorai
Изображение - сега не знам, всеки си има различна представа, колко силна е една атака, но тук определено съм впечатлен :) И какво излиза, че причината за боя е, че чрез Seishiro Syaoran би могъл да стигне до Sakura в Dream World. ГолЕма обърквация ще стане в следващите chapter-и - сценка от Nihon, сценка от Dream World (@_@)

2. Seishiro -> :rant: Отново се измъкна, %$#%@!*^# #(--_--). Шмекер.
Както и да е, то всичко се връща.^^ BTW изглежда, че Seishiro изгуби контрол над перото, нали?^^ (KE-KE-KE :twisted: )

3. Имаме си официално потвърждение - FWR наистина иска да възкреси/резъректне - НЯКОЙ?
По повод това нещУ, малък коментар (може и да е offtopic ^^")- преди време бях гледал The Restless (K-movie, ако знаете какъв зор беше докато се сетя за името му ^^") и ситуацията там беше почти същата, т.е. да се промени света ~ да се разруши света/редът в него VS. спасяване на света ~ запазване на статуквото/на нещата такива каквито са ( ето малко инфо за филма^^ ) <- причината: Тоmoyo said: "No. To destroy that logic, that itself is his wish."
Taaaaaaa.... :roll: исках да кажа - ми, браво на FWR -> разруши всичко, промени Съдбата (duuuh? :///), изправи се срещу Природата/Редът заради едно желание - ОК - то Frankenstein ровеше из гробовете, за да създаде изкуствена форма на живот, но накрая какво стана. :roll:
FWR, мегаломанията ти е завъртяла главата, мама :? , ами какво ще правим, ако накрая не стане нищо, а? :roll:

4. Тая ръчичка .... :roll: ... в момента се сещам онова докторе #(O_o) ? И сега трябва да си чакам понеделник (T_T). Дано там нещо подхвърлят. :idea:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 6:32 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

За мен ръката на края беше на Шаро - нали се пресели, може директно при Сакура да се е изтърсил (все пак анли чрез найното перо отиде там).
За лошия чичко си беше ясно, че иска да възкреси някой, сега друг е въпроса, че почти 100% няма да успее.
Айде пак почва безкрайното чакане да излезе новата глава... Защо не се хванат един голям екип художници и ...хмм... писатели/режисьори и да почнат да го издават 2 пъти седмично - Ех, мечти :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 15, 2007 10:01 pm 
Аватар

1. Ам че силничка си изглежда. Толкова да стресне Сей-чан. Излиза и, че е знаел за способностите на перото. На мен пък ми дойде като шок, че вече отива в дрийм света, не значи ли това, че върви стремително към края :( И ако е така значи, че Шаоран в тубата е бил той, а не клони.
2. Сейширо няма убиване, той е като досадна конска муха.
3. Да, те най-после ни го казаха. Ние въобще не знаехме :lol: . Обаче това е едно от мноого малкото неща, които феновете успяха да познаят. Все нещо очевидно трябва да има все пак. А Томойо каза, че негово е желание е на всички, един вид всички искат това да стане=искат този човек обратно?
Таа ФУР явно наистина приема присърце често използвания израз " не се спирам пред нищо, за да получа това, което искам".
А сюжетът с промяната на свят си го има, не е като Кламп да са го мислили, но не се съмнявам, че ще успеят да го изкривят така, че да не е обичайното :D
4. Айде да залагаме за ръката :lol: До тук май Камуй не е споменат...Ама не, по-добре на друг да заложа. Да видим...айде на Клоу или ФУР.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2007 1:15 pm 
Аватар

1. Определено доста силничка изглежда, макар че ако беше анимирана щеше да ми направи по-голямо впечатление. Иначе определено имам чувството, че този Шаоран всичко знае. Добре де, но той като отиде в дрийм света, кой ще вземе перото на Сей-чан? Иначе сцената от началото с тубата винаги съм имала чувството, че е от последния чаптър, ама дано греша :(

3. Това наистина беше най-обсъжданата теория май, въпреки че аз си признавам, че не вярвах да е така, така че донякъде може да се каже, че са ме изненадали. Но пък сега не вярвам, че които и да иска да съживи ще успее, почти съм сигурна. А иначе според мен Томойо имаше предвид, че всеки иска да съживи някой мъртвец, близък за него, а не че точно този, които ФУР иска.

4. Аз пък казвам Шаоран :lol: Защо пък трябва да е някой които иска да я нарани? Вярно че малко такова впечатление създава ама...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2007 3:12 pm 
Аватар

1. турбо магия за турбо противника :lol: а бтв Шаоран не взе ли перото със себе си в света на мечтите, нали го сграбчи и след това се прехвърли

3. дъъ and there my theory goes down the drain *sob sob* ... надявах се да не е възкресение - много изтъркано, защото наистина всеки го иска :lol: пък и не е типично за ФУР да прави нещата за други хора.. разваля имиджа му на непоклатим лошко :mm: ама всъщност пък Юко беше казала, че ФУР е втори по магическа сила след Клоу, та може да иска да възкреси него за да си спечели името на най-силен :hmm: .. ya ya that's what an evil-doer's gonna make :nod:

4. Ръката ми изглежда мъничка за да е на ФУР, тъй чеее залагам на Клоу - щото се надявам да изскочи отнякъде и да си каже и своята история ^^ щом е толкоз мощен може и да продължава да съществува в дриймуърлда... макар че ми идват на акъла и един куп други хора :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 20, 2007 11:09 pm 

Както си и мислех втората ръка беше на изкуствения Шаоран... Сега само какво ли ще стане... майтап верно да свърши просто ей така :roll: Много ме съмнява де. Да идва следващата сряда :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 20, 2007 11:46 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

А! Не знаех, че е излязла нова глава :lol:
Аз тъкмо в холика писах, че сигурно е 2рия :lol:

Почваме с магията на Фай+Хиен, мм... и нашия веднага бръкна в ръката да вади неговия.. тука ше станеме на кълбета :mm: Не се пазят за нови наще...
shock-wave chapter desuneee :lol:
Красота, красота... красота и трагедия ...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 22, 2007 4:56 pm 
Аватар

174-и chapter беше балсам за очите^^

Но преди това нещУ друго (--_--);;

Haruka написа:
Аа момата едни я крадат, други копуват и резултатът е мома на части.

Aaaa, са'а да се разбЕреме тука - aз Sakura не я давам току-така, ако онез двамцата смятат да се лиготят (т.е. R! & C!Syaoran) :lol:;;

Taaa:

1. Може C!Syaoran да е шлюпка, шушулка, чохлювка (тФа са'а го измИслих :lol:" ), ама entrance-ът му тук беше kinda cool - black outfit, гледа лошо :lol: и изглежда, че е бързал доста за "срещата", защото по него има следи, че скоро е "закусвал" :lol: (Тцък, тцък, бива ли такова нещо, отиваш на "рандеву" в този вид; Sakura на нищо ли не те е научила? :lol:" :lol:"; опаааа, забравих, че е в clone-mode ^^"')
Между другото се чудех дали пак да не зачекна темата за "C!Syaoran", ама викам си хайде ~~~~

2. E, сега думите на R!Syaoran имат смисъл :? Пък и изглежда сериозен като каза, че "лично ще приключи с това". Ей, са'а са ступа'а. А и изражението на му (R!Syaoran) е различно, не като при битката със Seishiro.
В "онзи" форум подхвърлиха някакви теории за това, какво би станало, но май аз имам своя версия: имам лошо предчувствие за R!Syaoran - дано си остане само предчуствие. Да той каза, че ще се върне с принцесата, ама има и вариант да не се върне с нея (Syaoran-е, мамин златен, да внимаваш в картинката (\_\) ); вярно че числото 3 е сакрално, но а и всеки остава с впечатлението, че от Dream World "ще си тръгнат" само двама :?

3. Sakura - сладка си, моме, маа :? иска ми се да покаже малко повече характер, не както направи в Infinity, ами знам ли ...... живеем в епоха на феминизъм - като виждаш, че твоят не те слуша -> с точилката/бухалката -> по главата -> после за косата -> после към пещерата =)) С другия - същото ^^ :hotl: Ааа, ама ще ги строяваш тия твойте. :lol: :lol: BTW добра идея на Syaoran да "върже" Sakura :lol:

4. Битката между Syaoran и [Syaoran] беше яка - *изпада в бойно опиянение* Аааа, искам просто тази сцена да я анимират (то не че няма да я има януари месец, ама тука е друго :P )

5. Тез' чилца, да не се окаже после, че потрябват на някой за да ги "метне" по някого ^^"'

Edit: BTW другата седмица ще е "празна" (T_T)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 13 от 19 [ 284 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 19  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]