Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 10 [ 147 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 4:28 pm 
Аватар

Изображение Изображение

Реших, че е редно да споделя какво се получи от добър raw + немалко свободно време 8)

Трети епизод беше супер, малко развръзка ;) За ножа - не вярвам да е убил баща си, но нещо подобно се е случило със сигурност, майка му явно много се тревожи за него и звъни постоянно и така ...

Myself; Yourself като че ли ми е любимо този сезон !

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 19, 2007 9:47 pm 
Аватар

Haruka написа:
А впрочем за него- страх от нож с кръв + часовник, който не иска да свали от китката си + вероятни семейни проблеми = рязане на вени?
(или може би го е страх от кръв, защото майка му е заколила баща му с кухненски нож)

и аз това си го мислех, но естествено може да е плод на болното ми въображение.

Тая Хошино изобщо не ми харесва. Ама хич. Надявам се в близките няколко епчета да почне да ме кефи повече.
Сценката с близнаците в началото едва не ме уби. На мен какви ли не мисли вече ми минаха през главата, а накрая тия двамата излиза, че са тренирали :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2007 10:27 pm 
Аватар

Вече си мисля, че проблемът не е в майка му, защото този път говори съвсем спокойно с нея. Има си някаква болна тема, но това ще го оставя за сега.
Стана ми малко жал за тсундере лоли-то. Върза се, че не я режат заради възрастта, но си знаеше, че 10 годишна с 16 годишен не върви. А всъщност е доста самостоятелна за годините си. Страх ме е след като Шуу не я иска, да не се лепне на Сана -.-
А Шуу нещо гледаше много странно Шури докато си мислеше какъв тип момичета харесва. И разбира се каза пълната нейна противоположност. Както каза Аой, явно харесва the houselife type, което е леко разочарование..
Ммм сцената с misunderstand-инга беше яко клише. Сигурно е задължително да присъсва във всеки романс като гледам :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 25, 2007 10:53 pm 
Аватар

Ако съдя от по - голямата част от епизода беше слаб поне за мен. Стана и доста скучно по средата.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 26, 2007 4:28 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Епа беше супер хаотичен... въобще не беше на място с тва Лоли.
Искам да видя следващия... подушвам яка ебавка с Хигураши-то. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 26, 2007 10:53 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Тоя обатче има сискон...дето е брада... и н е моа го обивнямвам :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 27, 2007 4:55 pm 
Аватар

Мн добро за сега па по-натам ще видим .Само се нерва че излиза по 1 на седмица нестига че чакам Naruto,Clannad,Bleach(не ме кефи много ама го следа),Bamboo Blade и още ами са и тва е да му се невиди неможе ли по 3 еп на седмица да излизат :lol:

Пс.само да попитам какфо е тва ЛОЛИ(кон)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2007 6:50 pm 
Аватар

Боза ли е или си заслужава вниманието ? :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2007 7:01 pm 
Аватар

Лоли локс! ^^
Само където ще си остане само :[... Те последните епизоди станаха доста еднакви, специално за Сана и Нанака (5 срички 5 а-та ~_~), но пък така си е добре :)
За вазнообразие много добре сложиха новия герой пред телевизора, предусещам ero-ero oji-san O.o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2007 9:17 pm 
Аватар

Новият герой пред телевизора не беше ли онази мила старица от дома?
Като споменах за нея, просто бях сигурна, че ще припознае Нанака с мъртвата си внучка. И като стана си казах едно "познах, познах!".
А на Нанака вече й става твърде често засичането на Сана и ..забравих й името -.-, в магазин. Добре, че не се депресира, а веднага се съгласи да отиде и тя да помага в дома.
Но нещо много взеха да го извъртат на мистерия и това не ми харесва. Да не вземат верно да го извъртят на Хигураши, че лоша работа :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 31, 2007 10:27 pm 
Аватар

Тая Нанака на моменти вади поглед на психопат :bduh: дано да не стане неква касапница кат в School Days :doom:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 10, 2007 10:26 pm 
Аватар

Тия японци не могат да живеят без караоке :lol: Даже когато не отидат в клуб, ест трябва да има микрофон.
Епизодът не беше от най-оригиналните, ама лоликоните сигурно много са се радвали ^^'
А на мен ми бърка в здравето когато някой се оплаква от липса на родителско присъствие. Не стига, че хората ходят да работят да си гледат разглезените дечица, ми те и самотни, ц-ц-ц :o
Аой обаче е ненадмината като опре до готвене- толкова много неща за един ден.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 10, 2007 10:39 pm 
Аватар
Цар Алко

Анимето взе да ми става лееко вдлъбнато, голям принос има онуй лапе и скрибуцащото seiyuu на Aoi. Защо винаги трябва да вкарват лоли при това винаги да е мрънкащо или влюбено(в нашия случай имаме 2 в 1). Добре, че анимето е малко епизоди, при двойно повече вече щах да съм забравил, че съм го гледал. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 15, 2007 7:01 pm 
Аватар

Мммда, какво ли още ни очаква, дали това ще е втори School Days? :lol: ... епизодът беше приличен, интригата отново се дигна с тези 'сцени в сенките', семейни проблеми, и сериен убиец xD. И все пак ще чакам следващия епизод, малко по-малко от очакваното, защото този епизод не ми вдъхва особени чувства/доверие :Р.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 15, 2007 9:34 pm 
Аватар

Ми аз зад цялата тази история виждам само как бабата е леко убила По :lol: Но за какво й е да убива птица и да я заравя под голямо дърво, не знам-може би някакъв ритуал. При всички случаи жената не е особено наред.
Началото на епизода ми хареса заради фокусът върху Шури. Учителката също е симпатична и раздава карамелчета ^^
Наистина добре, че е малко епизоди. Пожелавам му край като на СД, така и така правим асоциации с него :Р.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 10 [ 147 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]