|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 19, 2007 9:47 pm |
|
extasy |
|
|
|
Haruka написа: А впрочем за него- страх от нож с кръв + часовник, който не иска да свали от китката си + вероятни семейни проблеми = рязане на вени? (или може би го е страх от кръв, защото майка му е заколила баща му с кухненски нож)
и аз това си го мислех, но естествено може да е плод на болното ми въображение.
Тая Хошино изобщо не ми харесва. Ама хич. Надявам се в близките няколко епчета да почне да ме кефи повече.
Сценката с близнаците в началото едва не ме уби. На мен какви ли не мисли вече ми минаха през главата, а накрая тия двамата излиза, че са тренирали
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 25, 2007 10:27 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Вече си мисля, че проблемът не е в майка му, защото този път говори съвсем спокойно с нея. Има си някаква болна тема, но това ще го оставя за сега.
Стана ми малко жал за тсундере лоли-то. Върза се, че не я режат заради възрастта, но си знаеше, че 10 годишна с 16 годишен не върви. А всъщност е доста самостоятелна за годините си. Страх ме е след като Шуу не я иска, да не се лепне на Сана -.-
А Шуу нещо гледаше много странно Шури докато си мислеше какъв тип момичета харесва. И разбира се каза пълната нейна противоположност. Както каза Аой, явно харесва the houselife type, което е леко разочарование..
Ммм сцената с misunderstand-инга беше яко клише. Сигурно е задължително да присъсва във всеки романс като гледам
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 26, 2007 4:28 am |
|
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Епа беше супер хаотичен... въобще не беше на място с тва Лоли.
Искам да видя следващия... подушвам яка ебавка с Хигураши-то.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 27, 2007 4:55 pm |
|
KPyMaTa |
|
|
|
Мн добро за сега па по-натам ще видим .Само се нерва че излиза по 1 на седмица нестига че чакам Naruto,Clannad,Bleach(не ме кефи много ама го следа),Bamboo Blade и още ами са и тва е да му се невиди неможе ли по 3 еп на седмица да излизат
Пс.само да попитам какфо е тва ЛОЛИ(кон)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 7:01 pm |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
Лоли локс! ^^
Само където ще си остане само :[... Те последните епизоди станаха доста еднакви, специално за Сана и Нанака (5 срички 5 а-та ~_~), но пък така си е добре
За вазнообразие много добре сложиха новия герой пред телевизора, предусещам ero-ero oji-san O.o
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 31, 2007 9:17 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Новият герой пред телевизора не беше ли онази мила старица от дома?
Като споменах за нея, просто бях сигурна, че ще припознае Нанака с мъртвата си внучка. И като стана си казах едно "познах, познах!".
А на Нанака вече й става твърде често засичането на Сана и ..забравих й името -.-, в магазин. Добре, че не се депресира, а веднага се съгласи да отиде и тя да помага в дома.
Но нещо много взеха да го извъртат на мистерия и това не ми харесва. Да не вземат верно да го извъртят на Хигураши, че лоша работа
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 10, 2007 10:26 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Тия японци не могат да живеят без караоке Даже когато не отидат в клуб, ест трябва да има микрофон.
Епизодът не беше от най-оригиналните, ама лоликоните сигурно много са се радвали ^^'
А на мен ми бърка в здравето когато някой се оплаква от липса на родителско присъствие. Не стига, че хората ходят да работят да си гледат разглезените дечица, ми те и самотни, ц-ц-ц
Аой обаче е ненадмината като опре до готвене- толкова много неща за един ден.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 10, 2007 10:39 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Анимето взе да ми става лееко вдлъбнато, голям принос има онуй лапе и скрибуцащото seiyuu на Aoi. Защо винаги трябва да вкарват лоли при това винаги да е мрънкащо или влюбено(в нашия случай имаме 2 в 1). Добре, че анимето е малко епизоди, при двойно повече вече щах да съм забравил, че съм го гледал.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 15, 2007 9:34 pm |
|
Haruka |
|
|
|
Ми аз зад цялата тази история виждам само как бабата е леко убила По Но за какво й е да убива птица и да я заравя под голямо дърво, не знам-може би някакъв ритуал. При всички случаи жената не е особено наред.
Началото на епизода ми хареса заради фокусът върху Шури. Учителката също е симпатична и раздава карамелчета ^^
Наистина добре, че е малко епизоди. Пожелавам му край като на СД, така и така правим асоциации с него :Р.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|