|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 7:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 12, 2007 12:08 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
.
Последна промяна Belgarion на Съб Авг 04, 2018 10:06 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 12, 2007 1:29 am |
|
Karia~chan |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
alucard_itachi`` написа:
my oh my
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 12, 2007 8:36 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Belgarion написа: Лоли рейпа е хубаво нещо Стигате с тоз Rape уе dimithar40 написа: 8) не разбирам за6то вида на анимацията,която гледа6 трябва да определя ориентацията ти
Етo на и аз съм Yuri фен пък последния път като проверих не бях лезбийка
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 12, 2007 8:48 pm |
|
dimithar40 |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 3:33 pm Мнения: 123 Местоположение: пред компютъра
|
Safiir написа: Всъщност ако ще ти викаме нещо то би било педер*сТ но тъй като сме културни хора не бихме го направили ^^ А ти ако не се мислиш за гей...еми браво ^^ Имаш още дъъъълъг живот пред себе си и един ден ще осъзнаеш колко си се заблуждавал ^^ А това за извратеността не го загрях По дефиниция щом гледаме хентай сме извратени. Казваш го все едно това е нещо лошо :/
яои ми харесва и толкова!
това не значи че не ми харесват нормалните и тентакълите...
по мнението ти разбрах:
първо че не ме разбра
второ,че и противоречиш сам на себе си
Няма повече да обръщам внимание на тези неща,пък ако искате ме баннвайте-ваша си работа:аз си изказвам мнението,и въпреки че е забранено да се спори с екипа,Сафир май ме предизвиква...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 12, 2007 10:17 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Хубо де. Не си гей значи. Бисексуален си. И бтв бан заради сексуалната си ориентация в този форума няма да получиш Обаче стига толкова с офтопика.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 12, 2007 10:27 pm |
|
dimithar40 |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 3:33 pm Мнения: 123 Местоположение: пред компютъра
|
имах предвид заради споровете
и наистина достатъчно спорове "peace"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 13, 2007 9:06 pm |
|
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
dadaadda написа: Belgarion написа: Лоли рейпа е хубаво нещо Стигате с тоз Rape уе dimithar40 написа: 8) не разбирам за6то вида на анимацията,която гледа6 трябва да определя ориентацията ти Етo на и аз съм Yuri фен пък последния път като проверих не бях лезбийка
Момиче ли си?! Айде да се запознаем
По темата - Yuri FTW!!! Другото е извратено (и /лично мнение/ малко по неестествено )
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 15, 2007 1:38 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
oversoul написа: dadaadda написа: Belgarion написа: Лоли рейпа е хубаво нещо Стигате с тоз Rape уе dimithar40 написа: 8) не разбирам за6то вида на анимацията,която гледа6 трябва да определя ориентацията ти Етo на и аз съм Yuri фен пък последния път като проверих не бях лезбийка Момиче ли си?! Айде да се запознаем По темата - Yuri FTW!!! Другото е извратено (и /лично мнение/ малко по неестествено )
мъжко съм уе
само кажи ако ти трябва нещо да гледаш, аз с извратени не снабдявам най-много да има incest
епа, че к'во му е неестественото не знам освен ако не е некво с пипала, шмипала и там-таме подобни
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 15, 2007 4:40 pm |
|
oversoul |
RyuKo FanSubs |
|
dadaadda написа:
Sorry, спомана, че не си лезбийка и се пообърках, че си момиче... *гледа в пода сконфузено*
(Ама ако познаваш момичета, които се кефят на Yuri и изглеждат добре можеш да ме запознаеш )
А колкото до "естествено" и "не естествено":
Момиче с момиче е по-естествено, заради майчинския инстинкт (сега не ме хващайте на бъзик, заради това изречение) и е някакъв стремеж към грижа и нежност!
Момче с момче е неестествено, да не говорим за гнусно, защото няма "бащински инстинкт" и , еб* си, няма и стрмеж към грижа и нежност (представете си двама брадясали чичковци да се целуват - кое му е нежното!? )
_________________ My Music - OverSoul A.K.A Plamen Tsvetanov
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 15, 2007 4:55 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
и защо естествено=нежно
ама к'вото и да спорим... най-естествено си е мъжко + женско без пипала, rape, bondage и т.н.т.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|