|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 5:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 01, 2006 3:33 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1822.jpg) |
BG.Freak |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
ОМГ ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) 4е аз не съм гледал и 75% от Anime-tata.
Еее аз 6е си гласувам пък ако искайте за4итайте гласът ми
9. Full Metal Panic! The Second Raid
Що то4но за него?
Щото е идеалното продалжение (според ме де ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) )
С нетарпение 4акам 3тия сезон
Последна промяна BG.Freak на Нед Яну 01, 2006 4:17 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Най-добро аниме [tv] на 2005та година :!: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 01, 2006 1:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=531.jpg) |
Jun-Kun |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 12:25 pm Мнения: 479 Местоположение: The Mazokus' Kingdom
|
Sayan написа: Shakugan no Shana ![Изображение](http://img3.anidb.info/pics/anime/5230.jpg)
_________________ if i lay here if i just lay here would you lay with me and forget about the world
let's waste time chasing cars
anime chronicles and links
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 02, 2006 12:08 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=818.jpg) |
link |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 9:09 pm Мнения: 445 Местоположение: ЦЕХ6
|
Аз съм за "The law of Ueki".Въпреки,че от всички тези съм гледал само два ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) според мен това е най-добро
offtopic
Orochimaru_sama написа: единственото което не ми хареса беше прекалено бързото действие
това е едно от нещата,които ми харесват,защото аз лично не се кефя мн,мн на битки дет продължават 9-10 епизода
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Най-добро аниме [tv] на 2005та година :!: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 02, 2006 2:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27.jpg) |
Sauron |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 1:46 pm Мнения: 805 Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
|
Sayan написа: 9.Full Metal Panic! The Second Raid ![Изображение](http://img3.anidb.info/pics/anime/4716.jpg) На първо мястоЦитат: 13.Mai Otome ![Изображение](http://img3.anidb.info/pics/anime/5632.jpg)
На второ място
_________________ Find/Share Your Link
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|