Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 12 [ 169 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 17, 2007 10:11 pm 
Аватар

Последния еп беше брутален xD fuck как се е измъкнал Сайлър не е честно - щеше да е по-забавно да седи там и да се окаже той виновника за LOST :lol: :lol: :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 06, 2007 11:42 pm 
Аватар

еее последния епизод мноо ме нарадва :D тъкмо се сетих,кой може да се окаже лошия,и то верно се оказа,че е той :lol: яко бой ще има :mrgreen: много обрати,много завръзки,много нещо :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 07, 2007 12:08 am 
Аватар

hiro nakamura ftw даже самото му име е въплащение на сериала :P
искам да го видя узрял, като в оня епизод във влака, и искам да посече всички с катаната си, все пак е на второ място по сила след оня дето абсорбира на другите силите

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 09, 2007 11:23 am 
Аватар

още от когато излезе за 1-ви в САЩ го гледам,като цяло ме радва,но не е нищо особено,препоръ4вам 4400,Surface

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 11, 2007 1:15 am 
Аватар

мен лично сериалчето си ме кефи ;)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 9:38 pm 
Аватар
Цар Алко

Наистина доста неприятно :
Цитат:
Да хора,май е така-вижте какво намерих:
Вече близо седмица в САЩ има стачка на гилдията на сценаристите на шоу предавания, филми и др. Сценаристите не са доволни от хонорарите за работата си и искат да получават проценти от продажбите на DVD изданията, мобилните материали, игри към шоу продукцийте, за които работят. В момента, най-популярните американски предавания и сериали са на път да преустановят излъчването си за неограничен период от време. Сред тях са „Герои”, „От местопрестъплението”, „Д-р Хаус”, „Шоуто на Джей Лено”, ако стачката продължи, „Изгубени” може да има само 8 епизода от четвъртия си сезон, а премиерата на Сезон 7 на „24” за Януари 2008 е отложена. Това не е първата стачка на сценаристите в САЩ, последната е продължила цели 6 месеца и е довела до загуби от около 500 милиона долара.

Стачката се отрази и на Prison Break. Първоначално беше обявено, че на 17 Декември ще бъде излъчен Епизод 13 от Сезон 3 и шоуто ще се завърне на 14 Април 2008. Сега обаче, е решено Епизод 8: „Bang & Burn” да бъде последен за тази година с дата на излъчване 12 Ноември. Prison Break ще се завърне на 14 Януари с Епизод 9: „Boxed In”. Всичко зависи от протичането на стачката, но докато тя продължава нищо не е напълно сигурно. Възможни са промени във всеки един момент!
Не знам как ще издържа до тогава- дано да мине бързо...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 15, 2007 12:15 pm 
Аватар

Не не искам Heroes T_T

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 15, 2007 12:37 pm 
Аватар

На мене много ми харесва този фантастичен сериал... в момента съм изгледал 20 епизода от първия сезод. Наистина ме кефи много... особено като петлери ( този който абсорбира силите на другите ... не летящия ) се бие със Сайлър. Ввв...
добри отзиви има от мене... сигурно и следващите серии ще са интересни... а и виждам че са излезли 7-8 епизода и от втория сезод... :)

п.с. ... колкото и да е хубав сериала... все още Farscape си остава за мене супер фаворита за най добър фантастичен сериал създаван някога :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 15, 2007 2:08 pm 
Аватар

Не ми харесва особено! :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2007 9:52 am 
Аватар

Кой не го кефи не е хипи :lol:
Адам мноо ме кефи :o макар да се оказва,че е "лошия",просто актьорът много добре си играе ролята и с тоя английски дето праска,мамата си джаса :D а дано да се окаже добър "герой" по някое време :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2007 11:18 am 
Аватар

~Не бих казала,че са открили топлата вода с това сериалче,но е интересно и перфектно ако имаш време за губене :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2007 5:03 pm 
Аватар

Crap написа:
Кой не го кефи не е хипи :lol:
Адам мноо ме кефи :o макар да се оказва,че е "лошия",просто актьорът много добре си играе ролята и с тоя английски дето праска,мамата си джаса :D а дано да се окаже добър "герой" по някое време :roll:
i totaly agree :D Адам е пич и с яка сила :) дано да се окаже добър или поне да издържи до края шото ако се окаже от ония герои дето за по няколко епизода ше е Faked

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2007 9:10 pm 
Аватар

Crap написа:

he is good бе - а за да пукне треба Питър да го обие като не е пукнал за толкоз векове xD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2007 9:15 pm 
Аватар

in the end Hiro will save the world xD надявам се следващия епизод да е хубав :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2007 11:49 pm 
Аватар
Цар Алко

Дейвид Андърс чудесно си играе ролята на Адъм, супер впечатление ми направи още като участваше в Alias . Като гледам тогава е бил само на 21 години, а ролята му беше една от най-трудните. Въобще момчето има талант да играе злодеи и сто процента съм убеден, че дъщеря му е Ел и това всичко е постановка за да им върши цялата работа Питър.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 12 [ 169 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]