Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 10, 2007 2:35 am 
Аватар

Лъфи скръсти ръцете си пред себе си за да се предпази от взрива и отвхръкна назад,но успя да падне на крака и атакува със Gomu gomu no Jet Bazooka ...
1 действие-атака с Gomu gomu no Jet Bazooka

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 8:39 pm 
Аватар

-Негоднико,пак тези жалки клонинги !!!!-изкрещя Лъфи,като вече се беше наистина ядосал.Скочи нагоре и се хвана за тавана. :D Остана да виси така и каза:
- Докога ще се криеш зад тях и не се изправиш сам срещу мен !!!От тази битка започнах да огладнявам.Ех ,че го няма Санджи,за да ми сготви сега !-каза Лъфи и бръкна със свободната си ръка в джобовете на панталоните си,като извади две огромни парчета месо и ги налапа.
-Сига силътъ ми шъ нарасни и ще сие изликуам-започна да вика Лъфи дъвчейки месото и плюейки обилни пръски слюнка.
-YOSH ! Чувствам че силата ми е подновена,готов съм да ти сритам задника !!!-каза Лъфи.
1действие-скок
2действие-ядене на месо и възстановяване на силата

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 12, 2007 10:48 pm 
Аватар

ИИ: (Ми незнам аз си представям че сме на закрита арена :lol: )
-Yosh,сега ще ти сритам задника !-каза Лъфи и се приготви да се пусне и да се хвърли върху момчето.Но когато понечи да скочи ,ръката му остана заклещена между два камъка в скалите и той остана да виси безпомощно
-Негодник ,това да не е някой от твоите гадни номера-изкрещя Лъфи към момчето и започна да се дърпа,опитвайки се да се измъкне :mrgreen:
1 действие-опит за скок
2 действие-заклещване в камъните :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2007 5:00 pm 
Аватар
Masaka?!

ИИ: Засега са минали 14 + 15 + 6 = 35 хода. Остават ви още 5. После ще пуснем тема за избиране на победител. :!:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 15, 2007 3:00 pm 
Аватар

(ИИ:Хехе iRoNWill радвам се :) )
Лъфи дърпаше ли дърпаше,но не успяваше да измъкне ръката си от камъните.Смехът на момчетата долу още повече го изнерви и той започна да крещи истерично:АААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!! Напъвайки всичките си сили,той успя да измъкне ръката си,заедно със огромен камък закачен на нея и полетя надолу към смеещите се момчета ...
1действие-измъкване на ръката
2действие-политане надолу

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 15, 2007 10:18 pm 
Аватар

Ауч !-каза Лъфи като успя да избяха на косъм червената лапа,коята мина покрай рамото му и успя да го одраска.-Ще мисля за тази рана по-късно,а и сега ми свърши месото :)
-Но къде отиде русото момче,което беше тук допреди малко и каква е тази лисица ?-зачуди се Лъфи и наклони глава на една страна.-Нищо не разбирам. :lol: Е,няма значение,тази лисица нещо не ми харесва мръсният и поглед :P ....GEAR THIRD !!!-каза Лъфи,като захапа палеца си и го наду.След миг ръката му стана огромна и той атакува лисицата:-Gomu gomu no GIGANTO PISTOL !!!!!!!!!
1действие-активиране на Gear Third
2действие-атака с Gomu gomu no GIGANTO PISTOL :twisted:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 15, 2007 10:54 pm 
Аватар

Лъфи падна тежко на земята.Постоя така няколко мига.Всяка една част от тялото го болеше.Наклони главата си напред.Виждането му беше замъглено.Успя да съзре пламтящо петно пред себе си.Напрегна още малко очите си и успя да съзре лисицата,която стоеше пред него.
-Глупава лисица !Нима си мислиш че ще ме победиш ?-каза Лъфи със отпаднал глас.Стана трудно.Окървавеното му тяло беше напълно закрито от струйките пара.
-НЕ СЪМ СПОМЕНАВАЛ НИЩО ЗА ОТКАЗВАНЕ !!!!!!!!-изкрещя Лъфи колкото глас имаше.Събра последни сили,изпъна тялото си назад и каза:
-Втрви в дупката от която си изпълзяла !
-GOMU GOMU NOOOO JET GATLING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1действие-атака с Gomu gomu no Jet Gatling
(ИИ -Вече наистина край на битката :) Админа може да прави темата за гласуването :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 20, 2007 1:17 pm 
Аватар

-JET GATLING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-изрева Лъфи и започна да удря.Наруто се залепи за стената и не можеше да помръдне,мачкан от безбройните удари на Лъфи- http://www.youtube.com/watch?v=aI9eOA-m ... re=related :twisted: :twisted: :twisted:
Лъфи спря да удря,когато усети че вече удря безжизненото тяло на момчето.Спря,погледна го и каза:-Този май е нокаут хахаха :D Вече нямаше сила да се движи.Падна на земята и започна да вика:ОООООЙ ЗОРОООО,ЮСООООП,НАМИИИ КЪДЕ СТЕЕЕ ?!? Изведнъж като по чудо от стената зад него се показа Зоро.
-Зоро,колко се радвам да те видя,ще ми помогнеш ли да стана ?Зоро го взе на гръб и двамата се насочиха към съседното помещение.Tам видяха останалите straw hats,които наблюдаваха втренчено нещо.Чопър щом видя Лъфи и Зоро веднаха се втурна да ги превръзва и каза на Лъфи:-Не се безпокой Лъфи,нищо сериозно,до ден два ще си като нов!-като извади от раничката си голямо парче месо и го подаде на Лъфи.Лъфи започна да се смее и изведнъж погледът му се извърна към арената на която стоеше Юсоп и гледаше срешу някакво момиче.
-Ооой Юсоп какво правиш ???
-Тихо сега ще се бие,не го смущавай !-каза Нами
-Наистина ли ? Давай Юсоп,разкажи и играта на тази !!!-извика Лъфи към Юсоп и цялото помещение прогърмя от гласа му.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 20, 2007 4:16 pm 
Аватар
Masaka?!

Край на двубоя. Победител - Monkey D. Luffy.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]