Значи последния срок мина... Това значи, че Ред ще погледне снимките до известно време и до края на този месец може даже да ги постне някъде, за да се оценят.
_________________ True evil is silent.
Заглавие:
Публикувано на: Съб Ное 03, 2007 11:05 pm
Hinata_Foxy
Съжалявам за забавянето. Имам огромни проблеми с нета, а и едва 10-на човека са ми предали снимки. Довечера стига нета да се е оправил напълно, ще пусна темата за гласуването.
Публикувано на: Вто Ное 06, 2007 2:19 pm
KaFFe
Регистриран на: Пон Сеп 17, 2007 8:01 am Мнения: 119 Местоположение: New York
Донт уори, бе хепи Голям праз бре, нета си е нет ядовете ядове. Аз те разбирам напълно моя нет е шит от всякаде дет се вика Чакаме търпеливо, ама ни се чати и пускаме по 1 - 2 мнения колкот да не седи празна темата
Публикувано на: Вто Ное 06, 2007 3:38 pm
NeoLitiC
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 5:33 pm Мнения: 2424 Местоположение: София
Съжалявам за забавянето. Имам огромни проблеми с нета, а и едва 10-на човека са ми предали снимки. Довечера стига нета да се е оправил напълно, ще пусна темата за гласуването.
Щом не си ни забравил няма страшно
Публикувано на: Чет Ное 08, 2007 5:57 am
KaFFe
Регистриран на: Пон Сеп 17, 2007 8:01 am Мнения: 119 Местоположение: New York
Хххх не го казвам с цел да те упрекна, ама аз буквално забравих, участвам в конкурс, току виж спечеля а да не знам защо хиихих Споко бе, тоя интернет в БГ си е чиста напаст направо ти съчувствам, че си без нет
Публикувано на: Нед Ное 18, 2007 2:14 pm
Hinata_Foxy
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения