|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 05, 2007 10:58 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Аз пък леко ще ти отговоря да питаш в темата за Shippuuden-a, а не тук където се дискутира до 220ти епизод... Дори и да питаш в NS темата и там ще ти отговорят да седиш и да си гледаш докато не го покажат...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 06, 2007 5:34 pm |
DARK MASTER |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
|
Първо разберете дали shippuden ще свършва та после мислете за и дали ще анимират други саги от мангата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 06, 2007 8:00 pm |
|
SasukeFOREVER |
|
|
|
DARK MASTER написа: Първо разберете дали shippuden ще свършва та после мислете за и дали ще анимират други саги от мангата.
оке знаеш ли дали ще свършва ?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 07, 2007 1:03 am |
|
Divinity |
|
|
|
Гайдена сигурно ще е ОВА или филм ( )
_________________ Repent!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 07, 2007 3:32 pm |
|
pavlina_1990 |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 8:06 pm Мнения: 2174 Местоположение: ^_^
|
scatercheto написа: някой може ли да ми каже коя серия беше там дето Саске го показваха малък и как учеше Katon ... ??? Ето едно клипче за да вудуте за кво говоря... http://vbox7.com/play:0c231c89
Ми това го даваха из сериите, когато Наруто се биеше със Саске, но точно серия незнам!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 10:25 pm |
Kakkashi |
|
|
|
Здравейте !
Искам да Ви попитам нещо,което не мога да си го убесня
В Наруто (не Shippuudena,а само Наруто Smile ),когато се биха Орочимару срещу Наруто и му направи един печат, в който се споменаваше нещо 5
Та какво му направи ?
Моля,оговорете !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 11:20 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Айде бре... Цитат: He has some skill with sealing jutsu, as shown when he used Five Elements Seal (五行封印, Gogyō Fūin?, English TV "Five Pronged Seal") to increase the power of the seal on the Nine-Tailed Fox in Naruto's body, sealing off the beast's chakra and making it difficult for Naruto to use his own.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 10, 2007 1:25 pm |
|
SasukeFOREVER |
|
|
|
Kakkashi написа: Здравейте ! Искам да Ви попитам нещо,което не мога да си го убесня В Наруто (не Shippuudena,а само Наруто Smile ),когато се биха Орочимару срещу Наруто и му направи един печат, в който се споменаваше нещо 5 Та какво му направи ? Моля,оговорете !
в кой епизод Орочимару направи печат на Наруто аз помня само за Сасуке ....
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 10, 2007 1:29 pm |
Kakkashi |
|
|
|
Цитат: Печата сложен от Орочимару пречмахва действието на един от печатите сложени на Наруто при вкарването на лисицата. По точно този, който не позволява неговата чакра да се смесва с тази на лисицата, за това на тренировките за ходене по вода при Ебису и Джирая той не можеше да се задържи напълно. После Джирая премахва печата на Оро и Наруто се научава как да върви по водата, защото това подобрява контрола върху собствената му чакра
Това си го спомням и е точно така
Ма Май Джирая иска Наруто да използва само чакрата на лисицата,а не мантията дето се появява и губи контрол.А Орочимару му каза,скоро чакрата на момчето и лисицата демон ще станат едно цяло,след като му направи печата.И чак след врем Джирая май го затвори на ново и така попречи да станат едно,но позволява в напрегнатите моменти да позлва мантията.Нещо стана много объркано.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|