|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 4:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 09, 2007 11:50 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
JIHAAAAAAAAAAAAAD
YEAH !
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 10, 2007 12:05 am |
|
~Uchiha Sasuke~ |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 10, 2007 5:30 pm Мнения: 505 Местоположение: Коноха
|
Пфт. Откъде да знам? Преди сигурно, 4-5 години се чудех дали да изляза облечен като момиче, с чорапи за дарове и една кърпа като монахиня. А може и други неща в добавка. Не исках да се излагам.
Друга щура идея - да облека вълнени дрехи. Шал, шапка, ръкавици, ушанка няколко чифта дрехи и якета и тежки зимни обувки и да изляза да се поразходя така около блока по средата на юли. Един приятел на брат ми така направил веднъж и като го попитал един минувач защо се е облякъл така. Той му отговорил, че се готвил за зимата.
Останалото не ви трябва да знаете.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 10, 2007 1:32 am |
|
Bloody |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 24, 2006 2:08 pm Мнения: 700 Местоположение: Some were in the Dark
|
Да направя революция и да сваля правителствто на бг
сигурно знаете одговорами на въпроса "Осъществихтелия" .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 10, 2007 3:08 pm |
|
dener |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 1:46 pm Мнения: 1900 Местоположение: Бургас
|
• бях откраднал от вкъщи 1500$ и щях да бягам, ама се отказах (преди 6 години)
• да стана сериен убиец, психопат, използващ катана и пистолет (за далечни цели) и да убивам хората и после върху трупа да оставям синя роза и някво послание
• да скачам от първия етаж на моста в бургас на конче с един фр. отървах се само с леко счупен зъб.
• като малък 3-4 клас няколко пъти съм пален огън по изоставени строежи
• да направят няква тъпна стая и да ме затворят и всеки ден да ми пускат само по една пликче с храна и вода (примерно 1 литър вода и 3-4 филийки хляб) и така един месец изолиран от света
• да изгърмя пояника си в час по практика и да нарежа балатома в/у работното място - нз що но след като го направих ме заведоха при педагога и ме накараха да копувам нов балатом - обаче беше много забавно - хвърчаха искри
• да стана отшелник
• да унищожа човечеството
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 10, 2007 8:32 pm |
|
Catwoman |
|
|
Регистриран на: Сря Май 09, 2007 3:36 pm Мнения: 984 Местоположение: София/Варна
|
Aaaaх, трудно, идеите са много ... да видим...
* Заедно с няколко приятелки пяхме в морската градина на висок глас "харесвам лошите момчета..." (най-лошото е, че ни обърнаха внимание)
*във втори клас ходихме до Ку-Ку магазина да си купуваме пиратки и други кирийки в голямото междучасие
*другата седмица ще играя заедно с още четири момичета сценка по "Декамерон" пред целия клас и класната и евентуално пред още няколко класа, а сценката е супер перверзна
*да си боядисам косата лилава (купих си боя, но червена )
*да изпея някоя японска песен на концерта в гимназията, искам да видя как всички
*караоке парти с моя "умен" клас (тая идея ще се опитам да я пласирам ) ..хмм
*да си направя косплей костюм и да си седя така цял ден
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 10, 2007 10:55 pm |
|
~Uchiha Sasuke~ |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 10, 2007 5:30 pm Мнения: 505 Местоположение: Коноха
|
Catwoman написа: *да си направя косплей костюм и да си седя така цял ден
И на мен ми се върти тая мисъл в главата от известно време.
Веднъж се случи едно нещо, което ме уплаши и реших да спя при баба ми. Само, че ме беше леко бъзле да изляза невъоръжен затова ми хрумна идея. Взих си кухненския нож в джоба на блузата ми отпред, на гърдите.
Аз като чета какви психарски идеи ви налягат някои хора, то чавек вече трябва да се чуди да излиза ли на улиците въобще.
- Тате, излизам.
- Ако ще излизаш трябва да имаш достатъчно добра причина.
- Отивам до магазина. Бирата е свършила.
- КАКВОО!!! Марш бързо! И вземи базуката в нощното ми шкафче.
Последна промяна ~Uchiha Sasuke~ на Пон Ное 19, 2007 2:35 am, променена общо 2 пъти
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 10, 2007 11:14 pm |
|
Liu |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 04, 2007 7:54 pm Мнения: 326 Местоположение: Сред вятъра професия:заплес приятели:Триона!
|
Хм...
Веднъж бях твърдо решена да тръгна по къщите да събирам подписи за да се довърши училището,чиито строеж стои до нас и е престанал от поне 7 год.
Друг път,мислех да пускаме писма с още едно момиче за призвоване на хората да дойдат в парка до нас да боядисаме пейките.
И трети бях измислила страхотен начин за печелени на пари-томбола и спечелилия получава един ден,в който аз и същото момиче да му изчистим къщата ^^^
И трите си останаха само идеи за жалост...
Неща от рода на викане по центъра,едва ли не пълзене от смях по улиците или зимата как най-бързо да слезеш до училище(пързаляне,пързаляне) съм ги правила като всички други ест.,но не ги брояза толкова щури
Едит:А и забравих още една идейка за печелене на пари-Представление на улицата
Обмислях да стана боксьорка .Даже гараж където да тренирам си бях намерила.БОксовата круша беше леко скъпичка обаче,така че си остнана само мечта.И статията след няколко месеца също-"15 годишно момиче умира при нелегален боксов мач"(един приятел беше обещал да ме уреди с треньор дори БТВ)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|